Пъзели 70

• 21 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Еве, на първите два ( балона и сладоледа) им хвърлих око. Ако след нареждането няма да ги пазиш, ще се радвам да дойдат при мен. Ако не, ще си ги купя от озон Simple Smile
Хайче ще ги наредя и ще ти кажа какво мисля. Дойдат ли ще им сложа едно листче с твоето име Simple Smile

# 706
  • София
Най-хубавото започване на деня е с чаша кафе, но още по-хубаво е в едната ръка кафе, а другата да реди пъзел.
Лошото, е че снимките са на лампа и не стават толкова хубави.
Eurographics 24 по 50 части

# 707
  • София
Ето и моя старт с Календарите. Не ми харесва еднаквите рамки.
Ден 1 Германия, ден 2 Португалия

Имам и календар загадка. Ще пробвам на компютър да я кача в скрит текст.
Я да видим дали стана
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 11:15 от евето

# 708
  • София
Еве, от телефона слагаш я в болтван текст и на мястото на b пишеш spoiler. Така качвам скрит текст от телефона.

# 709
От новите в озон харесах 5-6, но определено мога да преживея без тях и ще се въздържа от поръчка. Satisfied

All Abroad for Christmas
Ravensburger, 1000

# 710
  • Тополовград
1 и 2 декември. Black sea.

# 711
Super Models!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:
Бабата!!! Бабата!!! Номер 4 е бабата на младини Joy
Този макар и ретро беше по-приятен за редене от предишните.

# 712
  • София
Разочарована от еднаквата рамка на пъзелите на календара на Равенс, разгледах озон Joy
Амииии развихрих се с по 500, та даже и от Гибсъните избрах, но картинките не са типично техните.

# 713
Още един пъзел от световното, който там редиха по двойки, а ние редихме соло на инстаграмското ни състезание. Благодарности на Аделка HugHeart

Furry Friends
500 части
Ravensburger

Май това ни беше най-дългото състезание, видеото е тук - https://www.instagram.com/p/DRHn3XmjU4o/
Завърших втора за 1:09:59, което предвид състоянието ми смятам беше добре, поне не бях последна Joy

# 714
  • София
Аз ударно съм решила да намаляват пъзелите, не че се получава Simple Smile Този е от Ади и е абсолютен разкош.

# 715
  • София, България
Все си мислех, че всичко съм видяла... Може би февруари се сетих да си купя един календар с пъзелчета за Коледа от Тему. Метнах го над гардероба и зачака декември. Отваряме го снощи с Джо и установяваме първа изненада, парчетата са тънки като лучена люспа, втора изненада, всичко влиза навсякъде, трета изненада, може би най-неприятната, качеството на картинката е толкова ужасно и всичко е така пикселизирано, че дефакто лицата на хората са размазани. НО! Най-уникалното предстои. Джо започва все пак да реди първото пъзел че и след 1 минута ми казва, мамо, тук има нещо безкрайно нередно, имам 6 крайни и нито едно не става с другото. Joy Накратко, парчетата във всички кутийки бяха объркани на случаен принцип!!! JoyJoyJoy
На кутията пише Премиум пъзел!

# 716
  • София
Ужас, още не съм купувала пъзел от Тему и не знам кога ще се престраша.

Езерото Близнака, Art Eternal print, 200 части

# 717
Мона Лиза, много неприятно Disappointed Май с календарите от Била е нещо подобно колкото видях от коментарите. Абсолютна подигравка, вече какво ли не правят за да свалят цената, но това е безумно и изобщо не може да се нарече календар Cry

Аз миналата година бях взела Wasgij (но детето ги реди). Тази година пуснаха нов модел и я питах дали иска подобен на маналогодишния - каза не Satisfied Питам я какво искаш - Стич Laughing И накрая след много перипетии и +1 календар за Мими се прежалих и поръчах Стич календар от амазон -

Бях наясно, че ще е китайски боклук и не очаквах много, но като чета за вашите перипетии нашия е направо идеален. Парчетата са здрави, отзад са надписани и всяка част си е правилно в кутийката. Аз наистина предпочитах да взема на някоя нормална марка, колко време ги гледах - Равенсбургер, Джъмбо, Eurographics, но нищо не ми изпъкна достатъчно, че и на нея да й хареса.

# 718
Добро утро!
Новите ми попълнения от вчера.🌺

https://freeimage.host/i/fIuODW7

ПС: човек една нормална снимка не може да качи като хората в този форум с това глупаво ограничение от 5МВ! Технологиите напредват, нормално е обектива да прави хубави снимки и те да са с повече МВ.

# 719
Честити да са ти, Бътърфлай Blush
Тези на художника никак не изглеждат зле.

Mushroom Cottage
1000 части
Ravensburger

Общи условия

Активация на акаунт