ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 30 902
  • 569
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Бебчо, сигурно знаеш - на 22.12 ще е и по АЕ. Резултатите и от двата пробни ще се вземат като оценка за класна работа.

# 556
А има ли някъде в школи пробни ДЗИ бел за външни ученици, както в 7ми клас?

# 557
При нас пробното ДЗИ в училище ще е някаква пародия, колкото просто да се отметне, че е правено. Щяло да бъде в някой от блок часовете -  2х40мин. и ще е само на един модул...
Горещо разчитам на това пробно, което ще прави в частните уроци, иначе училищното изобщо не мога да го броя като показател за нивото.

# 558
  • София
В Регалия организират съвместно с УНСС и за външни ученици, мисля че беше март или април. С оценката от ПИ, може да се кандидатства в УНСС.

# 559
  • София
Боже! 7 и 12 клас заедно!
Даже не мога да си го представя.
Може и да мога, но не искам.
Сили ти желая.

Аз съм си казала, че ако тази учебна година издържа с един седмикласник и един дванадесетокласник, плюс целия стрес на работа, се обявявам за желазната лейди и нищо не мож' ме събори. Събирам дарения под формата на вино. Simple Smile

В Регалия организират съвместно с УНСС и за външни ученици, мисля че беше март или април. С оценката от ПИ, може да се кандидатства в УНСС.

Това е много полезно инфо. Ще следя значи, че имам сериозни съмнения как ще ги подготвят по ДЗИ БЕЛ и АЕ. Особено от втората по ме е страх, защото е с увереност, че знае, но без да види реалния формат, ме съмнява, че може да се издъни. А на учителката точно по АЕ хич не мога да разчитам.

# 560
  • София
Междучасие също имат пробни изпити:

http://mejduchasie.com/probni-izpiti/

# 561
  • Бургас
swetlanago, браво на момчето! Поздравления!
И вкъщи ситуацията е 12/7 Satisfied
Само, че с каката никакъв проблем. А дребния е толкова над нещата, че не се усеща този 7-ми клас.
Ще съжалява, но засега не увира.

# 562
  • София
Catty m, предлагам да събираме даренията и да ги консумираме съвместно и отговорно. Relaxed

# 563
  • Пловдив
Дами, някой правил ли и превод на академична справка? В агенцията превеждат МГ като secondary school of mathematics?

# 564
  • Сливен
При нас профилирана природоматематическа гимназия е преведена Specialized high school of natural sciences and mathematics.

# 565
Дами, някой правил ли и превод на академична справка? В агенцията превеждат МГ като secondary school of mathematics?

При нас МГ е преведено High school of Mathematics

# 566
Първо да благодаря на Марти Flowers Hibiscusза споделеното за Регалия - мис реши да запише техния практикум, който е онлайн тестове с по 24 затворени въпроси и могат да се правят колкото и когато поиска от тях по 45 мин. времетраене и се виждат веднага резултатите /120лв./
Съвместният предварителен изпит на Регалия с УНСС ще е на 26.04.2026. Първата половина на март става записването за него. Досега, 3те предходни години, е бил по 60лв. След еврото - УНСС ще определи.

# 567
  • Бургас
Avia, при нас е ППМГ и е преведено - High School of Natural Sciences and Mathematics.

# 568
  • Пловдив
Алана, raf, kalka, благодаря !

# 569
  • София
Удобно, но не е ли странно?

Общи условия

Активация на акаунт