Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 27 183
  • 498
  •   1
Отговори
# 420
Проф д-р Петър Марков прави ли секцио, имате ли представа?

# 421
  • София
Проф д-р Петър Марков прави ли секцио, имате ли представа?

До колкото съм информирана прави само секцио на проблемни бременности, които с причина да стигнали до него.

# 422
Освободих час за д-р Леков за следващата сряда в Марая Мед. Надявам се да е полезен за някой, че по принцип вървят месец напред.

# 423
Благодаря, че сподели! Сега влязох и аз за час при него, в Токуда има чак за 29.12. Миналата година, когато се следях по това време при него, беше доста по-лесно.
Супер е да си споделяме за отменени часове тук 😊😊

# 424
Здравейте, в началото на бременността съм ( 7 седмица), искам да се насоча към проследяване и евентуално раждане в болница Токуда. Имам записан час при Д-р Леков в края на месеца. Въпроса ми е колко струва прегледа?  Има ли значение че съм държавен служител, осигурена без прекъсвания за цената на раждането ? Благодаря предварително!

# 425
Момичета, има ли някоя от вас която се следи при д-р Василев? Може ли мнения за него?

# 426
Здравейте, в началото на бременността съм ( 7 седмица), искам да се насоча към проследяване и евентуално раждане в болница Токуда. Имам записан час при Д-р Леков в края на месеца. Въпроса ми е колко струва прегледа?  Има ли значение че съм държавен служител, осигурена без прекъсвания за цената на раждането ? Благодаря предварително!

Ценоразписът за раждане на здравно осигурени е на първа или втора страница.
(Около 4000лв. и нещо е, в зависимост каква стая бихте избрали)
Иначе прегледите са платени при почти всички лекари, варират около 110-130лв

# 427
При Леков може да се следите в Марая Мед, там прегледа е 70лв и е в пъти по-спокойно от Токуда. В Токуда започвате чак в 34 г.с на тонове.

Четох, че понякога след секцио те настаняват не в родилно отделение, защото няма място, а във ВРБ. Там как да стаите и какво е различното? Някой с такъв опит?

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:11 от Violetka91

# 428
  • Бургас
Аз раждах август месец беше пик според мен.От 3-те дена престой два бях във ВРБ стайте са едни и същи във ВРБ е по-евтино от колкото в родилното, и детето не е при теб в стаята а ми ходиш да го видиш и да го храниш във родилния сектор.На същия етаж е иначе.

# 429
Аз раждах август месец беше пик според мен.От 3-те дена престой два бях във ВРБ стайте са едни и същи във ВРБ е по-евтино от колкото в родилното, и детето не е при теб в стаята а ми ходиш да го видиш и да го храниш във родилния сектор.На същия етаж е иначе.

Стаите са единични и двойни? Няма такива с много легла, нали?

# 430
Цената за единична стая  във ВРБ е като тази за единична в Родилен сектор (така ме таксуваха преди по-малко от месец).
Единичните стаи са идентични.

# 431
Има стаи с 4 легла и цената е много ниска. Аз бях 2 нощувки в таква. Ако не ме лъже паметта , двете нощувки бяха 190 лв.

# 432
Момичета, има ли някоя от вас която се следи при д-р Василев? Може ли мнения за него?

Страхотен лекар!
Има много писано, поровете в темата.

# 433
Мили дами, въпрос към тези със секцио.
Таткото има ли къде да чака докато трае самото секцио? На регистратура на 5 етаж ли може да го упътят? Има ли смисъл изобщо, как беше при вас?
Също после какъв е процеса - аз снимам гривничката, пращам му я и той отива в неонатология някъде и показват бебето през стъкло?

# 434
Мили дами, въпрос към тези със секцио.
Таткото има ли къде да чака докато трае самото секцио? На регистратура на 5 етаж ли може да го упътят? Има ли смисъл изобщо, как беше при вас?
Също после какъв е процеса - аз снимам гривничката, пращам му я и той отива в неонатология някъде и показват бебето през стъкло?

Да, след раждането снимате гривната, която слагат на вас и бебето с идентичен номер и той звъни на звънеца на Неонатология. От там му вадят бебето от легълцето и го показват зад стъкло. НО да знаете, че това се случва около 2-3 часа след самото секцио, защото им правят изследвания на бебенцата през това време.

По време на самото секцио бащата може да чака някъде в болницата, но все пак го предупредете за тази дупка във времето. Моята дъщеря се роди в 12:30, таткото я видя към 14:30. Аз бях при Леков и той обясни всичко на влизане в самата операция.

Общи условия

Активация на акаунт