Съпруги на военнослужещи - 34

• 13 998
  • 499
  •   2
Отговори
# 495
Добро утро!
2 декември е!

Декември
Декември, ти донесе
мъгли и студ, и вятър,
и с облаци надвеси
небето над земята.

И как са кратки дните,
и колко пуст е дворът!
Край огъня присвити,
стоят на топло хората.

Но скоро снеговете
с килимите си бели
гори, нивя, полета
грижливо ще застелят.

На зимата цветята —
снежинките — ще падат
и пак ще е земята
като невеста млада.

И с радост ний тогава
ще си нарамим ските,
и весели, и здрави
ще идем в планините.
              Елисавета Багряна

Мис Ю 🙁
dundi73 Или чаша чай /не се научих да пия алкохол, но не е късно/. 😉
Радинка Голям чувал ще е необходим ...
Flo 51 Честито! 🚗
Seti Beti Изпрати ❄️❄️❄️ по Коледа в Добруджа. Искам снежна Коледа ...
magi_sveta Стиснати палчета!
Flo 51 Искам да съм ти студентка. 🤗
Пиша от телефона и ми е мн. трудно, не си знам паролата.
sweet_maniche У дома ухае на мъфини, но не са коледни.
Лунно цвете Успешна да е седмицата, че много задачки имам.

Лека 🌃!!!

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 01:43 от СГГ

# 496
Добро утро от мен на 2 декември! Преди 28 години родих сина си, да ми е жив и здрав и ние всички покрай него!
И тогава денят беше топъл и слънчев, а после заваля сняг. Неусетно минаха годините и сега с умиление си спомням, че украсявахме елхата всички заедно, пишехне писма до Дядо Коледа, учехме стихчета, аз криех подаръците, които после тайно слагахме под елхата. Сега едно малко човече прегръща сина ми, дърпа го за панталона и сладко-сладко изрича та-та.
Маги, стискам палци всичко са е наред при вас! Heart
Сети, аз ако имам нови дрехи, няма да съм в лошо настроение никога! А и сняг имате.
Дунди, Мъничето, Дафинов лист и Мис Ю нямат сняг, но живеят в най-хубавия град.
Радинка, дано Дядо Коледа изпълни всички желания на децата!
СГГ, да се сбъдват пожеланията и да имаш послушни ученици. Караш ли ски?
Фло е била най-послушна през изминалата година! Честита нова придобивка, да я карате със здраве! Сега вече центърът е ваш! Blush

# 497
Добро утроооо ☕🌞🍀🫰

Лунно цвете, честит рожденик! Да ти е жив и здрав! Рано сутринта хубави думи действат чудесно! Още веднъж, честит празник, всички да сте живи и здрави!
Сгг, страхотно стихотворение. Само сняг да няма 😂🫰🍀 знаете, че не го харесвам 😂

Аз от вчера следобяд съм със страшни болки в лявата ръка, в задната част към гърба, настинала ли съм, не знам, но едвам се въртя, навеждам и движа... Добре, че не е дясната... Ще видя днес какво да бия (п.с. прочетох, че съм написала бия вместо пия... Ама никой няма да бия 😂), нещо обезболяващо...добре че боли при движение само, та ще гледам без резки движения да съм днес и с един елек на гърба 🫣
Хубав ден от мен! ☺️

# 498
  • Пловдив
Лунно цвете да е честит сина ти!
Много здраве и споделени моменти Heart
Аз май нещо се разболявам (вчерашните часове на терасата, явно си казват думата - събудих се със запушен нос Flushed
Мързеливо ми е нещо днес, та още си пия кафето и се чудя, да хващам миксера или книгата Stuck Out Tongue Winking Eye
Май книгата ще спечели Bowtie

# 499
  • София
Честит рожденик, Лунно цвете!!! Честит празник и на теб!!!
и ние в службата днес имаме двама рожденика - голямо похапване падна от сутринта... да са ни живи и здрави и те!
Ще излизам в обедна почивка да довърша подаръците на семейството - че ей го на, Никулден идва - ние нали сме от шантавите и рано си подаряваме.
Фло, честито возило, да е леко и безаварийно шофирането му. Ние от миналогодишната баница изтеглихме късметче "нова кола" и доскоро се мислихме, разглеждахме, но сега си имаме "нова" кола вече (старата ни се завърна от татко)... и сега си имаме две ограничени от центъра возила. Лошото е, че с разширението и до работа да ми потрябва не мога да отида, на мен не ми дреме много, но да вкараш всички големи болници в нискоемисионна зона, а градът да е кочина от гниеща шума, прах и кал от строежи е престъпление, но не мога да се ядосвам.

Общи условия

Активация на акаунт