Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 101
  • 735
  •   3
Отговори
# 450
Току що се напръсках с парфюма на детето. Мириша на Спайдърмен.

# 451
Моите мунщини са при готвенето, основно:

Баница с картофи, ама картофите неосолени ... не става без сол ви казвам, вкус няма.

Пица без доматено пюре. Като слагах тестото във фурната се усетих, че доматеното пюре свърши. (Няколко дни наум си казвах да купя, ама като не запиша в списъка и ... не се сещам в магазина.) И вече нямаше за къде и за кога ... така я ядохме. Grinning

# 452
Аз пък вчера исках да си сменя лекарството за кашлица, че ме мори вече 10 дни денонощно и смених какво ли не, а съм поръчала на ММ да купи лекарство със същия състав като последното, което исках да сменя.

# 453
  • here and now
Вместо със сух шампоан се напръсках с ламинатор(май така се казваше) за коса...
Изглеждам, сякаш имаме воден режим от поне 2 месеца...

# 454
Болни сме всички вкъщи, барабар и котарака.
Звъни свекърва ми вчера да пита за децата и мен, синът ѝ предният ден още се държеше, та звъни, разпитва и аз се сещам да ѝ кажа.
Аз: Детето ти прихвана от нас, тръшна се на дивана.
Тя: Маме, твоя грижа е вече, успех.
Отдавна мъжът ми не е бил болен, всеки път се опитвам да го пробутам на майка му, но не го ще и тя.🤣 Ние си имаме бъзик с нея затова и е забавно.

# 455
  • София
Мотая се тая вечер в супермаркета, зяпам по рафтовете и внезапно с периферното си зрение виждам как някой е клекнал пред мен и аз всеки момент ще се блъсна в него. Докато рязко вземам завоя, даже успявам любезно кажа Извинете! И секунда по-късно осъзнавам,  че това е някакво чувалче със стока,  оставено за зареждане.

# 456
Тази сутрин ще правя кекс да зарадвам децата, слагам всичко да се бърка и си счупих нокътя и падна в сместа. 🤣
Правих нова доза. След като се скалпирах махнах ноктопластиката, а моите нокти са много чупливи и тънки, язък че растат бързо. Мъжът ми рече, че е трябвало да го оставя да видим на кого щеше да е късмет. 🤣

# 457
Много забавна тема. Хубаво се посмях на ваш гръб. И за да е справедливо, да се запиша с една моя изцепка, която може да се нарече "мунщина":

Преди години бях на високомазнинна диета, което предразполагаше към поглъщане на големи количества яйца. Редовно си носех варени и пържени яйца на работа. Та една сутрин, вадя аз от чантата варените уж яйца. Решавам да ги натроша, като яката ги лашкам по кухненския плот в стаичката, и,  о Боже! - от тях текват първо суровите белтъци, а после виждам и суров жълтък. Абе, чисто сурови са си, откъдето и да ги погледнеш. И освен, че останах без закуска, дълго време разсъждавах как съм ги пренесла тез ми ти яйца в чантата, при положение, че ползвах и градски транспорт. Пак хубаво, че не бяха потекли още в чантата ми.

# 458
И моята мунщина на тема яйца.
Муня е енергоспестяваща, откакто се помни и мрази излишните движения. Отваря хладилника, вади две яйца и както ги държи с едната ръка, с другата отваря долно кухненско шкафче, вижда дръжката на любимия си тиган и я дръпва леко. Разбира, че така няма да стане, оставя яйцата на плота и пак, този път по-категорично подръпва тиганя. Малко лирично отклонение - муня не живее сама, а с още по-енергоспестяващ младеж, който явно последен е редил тавите и тигана в шкафа. Та, дръпва муня тигана, тръгва да излиза той, а след него почват една след друга да се изсипват тави и тавички с различен диаметър, но с еднакво оглушителен шум. Ошашавена и почти оглушала муня финтира емайлирано-тефлоновия водопад, хванала дръжката на тиганя с едната ръка, а с другата опитваща да спре последно пристигащата голямата тава за пълнени чушки. Успява. В този момент едното яйце се търкулва по плота, започва свободно падане, счупва се върху дръжката на тигана и пада в тавата за чушки. Подът може и да е осеян с тавички, но поне беше спасен от миене, констатира практично Муня.

# 459
  • Бургас
Муня, обеща тази вечер да качи една рецепта в една тема във форума!
Обаче от вчера търся тоз пусти тефтер...и така и не го намирам...да му се невиди...
Претърсих на няколко пъти местата, където трябва да стои по-принцип, НО НЕ ! Няма го! И помен няма от него!
Как да пиша в темата, че не си намират тефтерЯ,как!?

# 460
  • Deutschland/HE
Отвори ножицата Simple Smile

Миналата година купих ваучер за книжарница за този, който открие краставичката-играчка на елхата на Коледа. Е така го скрих от себе си, че го намерих след два месеца, като си подготвях документите за дан. декларация.

# 461
  • Бургас
Ха! Добре,че ме подсети Колибри!
Веднага вадя ножицата!
Че срамота, иначе...

# 462
   Аз миналата година бях купила едни нощнички за коледни подаръци на кръщелничките ми. Така се скриха тези нощнички, че чак август месец тази година ги намерих и ги дадох на моите деца. На кръщелничките не помня вече какво подарих. Сега ме е яд. Моите деца си имат достатъчно нощници и пижами, а Коледа пак наближава и пак трябва да мисля за подаръци на кръщелничките...

# 463
  • София
Муня, обеща тази вечер да качи една рецепта в една тема във форума!
Обаче от вчера търся тоз пусти тефтер...и така и не го намирам...да му се невиди...
Претърсих на няколко пъти местата, където трябва да стои по-принцип, НО НЕ ! Няма го! И помен няма от него!
Как да пиша в темата, че не си намират тефтерЯ,как!?
Сега ако кажеш и че "тефтерът с рецепти" е синя тетрадка и те признах за Домакиня на десетилетието.

# 464
  • Бургас
Кло, купи им пак нощнички Simple Smile
Аз разтворих ножицата и чакам!
След малко тръгвам пак да търся тефтерЯ Simple Smile
Стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт