Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 106
  • 735
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Ние си купихме щолен и не мога да го намеря. Не сме го забравили в магазина, защото знам, че го извадих от торбата вкъщи. И после.... А това е щолен, аз умирам за тях.
P. S. Живеем в двустаен апартамент, не в замък. Колкото и да ми се иска.

# 601
Кофата, фризера, хладилника,...

# 602
В торбата погледни пак Wink

# 603
  • sf
Или някой тайно го е изял. 😁

# 604
  • Street of Dreams
Днес на обяд бързам да обядвам между задачките. Топля си супата във микровълновата, но забелязах, че още не беше достатъчно топла и я сложих пак. Извадих я накрая и й хвърлих три бучки лед вътре, вместо в чашата.

# 605
  • Mediterraneo
Ние си купихме щолен и не мога да го намеря. Не сме го забравили в магазина, защото знам, че го извадих от торбата вкъщи. И после.... А това е щолен, аз умирам за тях.
P. S. Живеем в двустаен апартамент, не в замък. Колкото и да ми се иска.

Оня ден бяхме на пазар в Лидл със сестра ми. Абсолютно съм убедена, че купих 4 хлебчета, даже сестра ми ме попита за какво са ми 4. На другата сутрин ще правя закуска на детето, няма хлебчета. Добре, явно ММ го и взел за работа. Но, първо- той хляб не яде почти една година вече и второ- дори и да е решил да хапне хляб, за какво ще са му четирите... Както и да е. Като се прибра, го попитах, не бил вземал нищо. Започна се едно обръщане на цялата къща, ходих до колата да видя не съм ли ги запиляла там. После се сетих да проверя касовия бон, не съм ги платила, т.е. не съм излязла с хлебчетата от магазина. Просветва ми, че вероятно съм ги оставила в количката на сестра ми, а тя, отвеяна повече и от мен, вероятно ги е платила с нейната сметка и си ги е занесла у тях. И това не е обяснението обаче. И двете сме сигурни, че аз хляб взех от витрината Simple Smile Simple Smile Или съм го пуснала в нечия чужда количка, или някой го е взел от моята преди да стигна до касата...

# 606
Оооо, преди няколко години в Метро някой ми отмъкна кутия нес кафе и пакет дамски превръзки от количката. ММ ме бъзикаше доста време, не можеше да проумее, защо някой би ги взел, не че аз можех...

# 607
Покрай предковид офанзивата някой беше оставил част от покупкоте си на паркинга в количката в метро.

В един и същи праг се спъвам и влизам зрелищно всеки път като отида до сервиза на колата.

# 608
Подпалих пакетче.чай. Grinning И то не първи път. Обикновено си топля вода с електрическа кана, но този път понеже запарвах билки в една тенджера на котлона (на газ),  реших за вкус да пусна и чай. Запали се онази част с конеца, понеже естествено я провесих до пламъка.
Веднага го пуснах в мивката. Вратата на кухнята беше отворена и за да предотвратя " Какво мирише на изгоряло", бодро се провикнах:
" Всичко е под контроооол" Joy

# 609
Приготвям за децата по една шопска салата ,в отделни чинии,дъщерята е до мене . Всички зеленчуци нарязани ,идва ред на малко сол и зехтин . Обаче някой ми е разместил /обърнал оливерника и вместо зехтин накапах оцет,салатите са малки-детски ,дъщерята каза нищо ,той брат ми яде оцет ,викам ок няма да я хвърлям ,разбърквам пак посягам за зехтин и пак полях с оцет . И вече се споглеждаме ...Ами правихме нова салата ,то и аз не обичам оцет .

# 610
  • София
Намерих щолена. На терасата, идея си нямам защо е там 🤣🤣
Детето е малко (почти на 1 година), не мога да го обвиня. Все още.

# 611
Аз преди доста години имах един много конфузен случай.
Отивам на гости в друг град с преспиване. Прихожда ми се до WC. Влизам аз, вдигам капака на тоалетната и що да видя: бая голям непотопен "кораб" от някой, който е ходил преди мен. Пускам водата, не потъва. Пускам пак - не. Абе, не и не. Не потъва това. И си казвам, че трябва по някакъв начин да го удавя, защото изляза ли и остане ли, на който и да принадлежи, то става мое. Пък не вървя да им кажа. Излагация голяма ще стане. Взех трескаво да обикалям из къщата, уж говоря по телефон, в търсене на някакъв леген, който да напълня с вода и да лисна с по-голяма сила в тоалетната, че да не бера срам заради някой друг.
Добре, че съм пушач, та под предлог, че ми се пуши, излязох и там да проверя, докато в същото време ме беше страх някой да не влезе в тоалетната. И накрая намерих заветния леген. Вече не помня как го крих и как се оправдах, че им взимам легена, но накрая мисията приключи успешно и си отдъхнах спокойна.

# 612
Добре се посмях с този "кораб".
Това ме подсеща за 1 филм, в който героинята извади кораба, понеже не намери друг изход. Joy

# 613
  • София
Идея за такива непотопяеми ъъъъ...кораби. Може водата да не е много, но се изсипва от  максимално високо, заради височината на водния стълб. Да има някаква полза от ученото по физика.

# 614
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Идея за такива непотопяеми ъъъъ...кораби. Може водата да не е много, но се изсипва от  максимално високо, заради височината на водния стълб. Да има някаква полза от ученото по физика.
Амии,няма ли да плиска вода така?

Общи условия

Активация на акаунт