Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 101
  • 735
  •   3
Отговори
# 435
Ей затова ги мразя коректорите и не ползвам в никаква форма ИИ - рече човек да напише "секс", той го принизява до кекс и обратно, саде недоразумения с тях и току човек се размине с намеренията си Simple Smile
Аз днес още преди обед я сколасах за темата, хем си знаех, че нещо не е наред и бях много сънена - пускам пералня и сушилня после (в постоянното жилище е комби, което ме лиши от възможност да реагирам адекватно в по-късен, но все пак навременен момент - при сушенето) и между дрехите - една жилетка с ангора. Нищо й няма на жилетката, не за пръв път я пера и суша, но този път не съм я сложила в торба. Да продължавам ли с одисеята по почистване на останалите дрехи?! В момента съм пуснала и почистващата програма на машината, дано не съм я задръстила Confused

# 436
Тези дни се усещам, че много бъркам думите изтине и изсъхне.
Викам ММ за вечеря, той казва, че ще дойде след малко и изцепвам "Няма проблем хем да изсъхне малко вечерята".
Излизам от банята и той вече ми дава зор да излизаме и аз "Чакай малко да изтина, бе"
И ей така тези дни изобщо не правя разлика между думите Joy

# 437
  • Street of Dreams
*изстина

# 438
  • Враца
Голяма скука в любимата ми тема.
Всички ли станахте примерни? Или изпълненията ви са толкова епични, че ви е срам да споделите?

Днес сутринта си пуснах първото кафе (в кафеварка, "мока") без да сложа кафето. Само вода.
Не се усетих изобщо. Чак като изхърка цялото видях, че е чиста водица, а не кафе.
Ама така е в 6.30, когато станеш и веднага трябва да правиш закуски.
Wink

# 439
Изпълненията ми са скучни и ежедневни, нищо забавно. От доста време вече не мога да режа зеленчуци, без да се порежа поне малко. Сякаш съм принцеса, цял живот не съм пипала нож. Всеки път си казвам - сега много ще внимавам, и пет минути след това вече тече кръв.
А моя мъж онзи ден купил точило и наточил всички ножове, даже и тъпите. Само това ми липсваше Joy

# 440
А моя мъж онзи ден купил точило и наточил всички ножове, даже и тъпите. Само това ми липсваше Joy

Хм, на това не му ли казват „подбуждане към самоубийство“? Внимавай!

# 441
Заплаших го, че ще спра да влизам в кухнята Heart Eyes

# 442
  • FRANCE
Аз ,малко. Имам шивашко ателие. Хващам торбичката с панталона на един човек, вътре има и дамски дънки. Директно изхлузени , с колан. Загледах ги, не съм записала какво им правя. Приключих с панталона и тъкмо си мучах, как мразя непрани дрехи. Ма колана хубав. Ама и ми е познат. Загледах номера и марката. Ми те моите . Взела съм си била мой панталон , направила съм му подгъв и директно си го обух. А дънките с които съм била преди това,  съм ги метнала при нещата на човека Scream

# 443
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз ,малко. Имам шивашко ателие. Хващам торбичката с панталона на един човек, вътре има и дамски дънки. Директно изхлузени , с колан. Загледах ги, не съм записала какво им правя. Приключих с панталона и тъкмо си мучах, как мразя непрани дрехи. Ма колана хубав. Ама и ми е познат. Загледах номера и марката. Ми те моите . Взела съм си била мой панталон , направила съм му подгъв и директно си го обух. А дънките с които съм била преди това,  съм ги метнала при нещата на човека Scream

Добре, че не му ги и върна на човека, заедно с поръчката, че какво щеше да обясни после на жена си... Не ми се мисли Joy

# 444
  • here and now
Ама човекът е тя самата.

# 445
  • Бургас
Много мразя току - що наострени ножове, без да знам за това!
Имам си 2-3 любими катани, с които си режа и беля без проблем. И ако са наострени, вече съм се нарязала...
Не давам да ми се пипат ножките! Тях само аз си ги точа!

Сега съм купила едни нови.... охх, докато им свикна, че са остриета....

# 446
  • София
*Алис*, нейните подкъсени панталони си ги е обула, а свалените си дънки е бутнала в торбичка с чужди панталони.
Прибрана булка 😂😂😂

# 447
Изпълненията ми са скучни и ежедневни, нищо забавно. От доста време вече не мога да режа зеленчуци, без да се порежа поне малко. Сякаш съм принцеса, цял живот не съм пипала нож. Всеки път си казвам - сега много ще внимавам, и пет минути след това вече тече кръв.
Точно затова се и  режеш според мен - с тъпите ножове се случва по-често след наточване, а дори и преди това, защото ръката свиква с определен по интензивност натиск, когато са тъпи и както не режат, изведнъж - Оппаа!   С тъпите ножове и силата на натиск, и наклонът, и въобще движенията на ръката са различни. Аз затова и не търпя и не ползвам тъпи ножове, по-рядко се режа с острите.

# 448
  • Карлово
Много добре е направил като е наточил ножовете."С тъп нож нищо не можеш да отрежеш, най-много да се порежеш." - от тази тема го знам.

PS Ех, каква съм муня, като  не чета отговорите след Флокс, само пише. Кубратова ме е изпреварила.

# 449
Нищо де, повторението е майка на знанието Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт