НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 248
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ние решихме въпроса лесно - Матей работи 2 месеца и готово.

# 301
  • София
Не стига, че е в грешка, пък и се фръцва и го играе обидена.

о, айде стига вече! в каква грешка съм?? аз не съм твърдяла нищо, че да съм в грешка.

казах, че не разбирам конкретен текст и помолих за тълкуване от който разбира.
добри хора отговориха. кофти хора почнаха да се заяждат и да размахват пръсти.

# 302
Боряна, разбира се, че не теб Hug

# 303
  • София
Не е ли твърде рано да мислят за пенсия....Stuck Out Tongue Winking EyeГорките деца..То за нас е рано,пък сме се хванали в осигурителния статус на отрочетата.Не можем да седим спокойно без да мислим разни казуси,свързани с тях май...

# 304
  • София
Не е ли твърде рано да мислят за пенсия....Stuck Out Tongue Winking EyeГорките деца..То за нас е рано,пък сме се хванали в осигурителния статус на отрочетата.Не можем да седим спокойно без да мислим разни казуси,свързани с тях май...

ми като има хора дето само се чудят как да създават изкуствени конфликти... като няма друго какво - и за пенсията на отрочетата ще се хванат Rage

сериозно - какъв ти е на теб проблемът, че някой друг не може да стои спокойно и си мисли разни казуси за отрочето?

един обзавежда общежитие, друг внася осигуровки, трети чака класирания... казуси всякакви. темата е за отрочетата. цензура налага само администрацията.

# 305
Плащат се единствено здравни осигуровки след подаване на Декларация образец 7 в НАП, за периода, който е между края на здравното осигуряване от училището и началото на здравното осигуряване от университета. Това се отнася за неработещите по трудово правоотношение. В Бюрото по труда няма особен смисъл да се записват за такъв кратък период, там нито им се зачита като трудов/осигурителен стаж, нито имат право на обезщетение за безработица. Има логика да се запишат студенти, които ще учат задочно или дистанционно обучение и си търсят работа на трудов договор.
Ако девойката или младежът се назначат временно, дори и фиктивно в някоя семейна фирма, то работодателят им поема всички видове осигуровки (не само здравните).

# 306
  • София
Jam ,аз проблем нямам.Опитах се да се пошегувам и разведря обстановката.Кой за каквото иска да се вълнува.Стига сте се хващали във всяка изписана дума.Форумът е свободно пространство и не виждам някой да излиза от добрия тон,че и цензура да се търси.... Разбирам че е петък и някои вероятно са по-изнервени и вероятно на работа,та спирам,за да не си развалям почивката Sunglasses

# 307
  • у дома...
Много държа да се отбележи, че за този спор аз нямам никаква вина и намеса! Joy Joy Joy

# 308
  • Някъде в Европа...
Много държа да се отбележи, че за този спор аз нямам никаква вина и намеса! Joy Joy Joy
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 309
  • Варна
Във връзка с обзавеждането на квартирата допълвам ютия и дъска за гладене , еърфраър , който се оказа незаменим помощник за големия син 5 години . Също така си купи и принтер , защото не обича да чете от компютъра и всичко разпечатва . Сега за набора ще видим . Той е нация техническа и всичко върши на компютъра и телефона .

# 310
Как стана така?
Съсипаха я тази държава!
JoyJoy

# 311
Ами не си виновна, НАП е виновен Simple Smile то па за три осигуровки и два данъка, хиляда простотии
И точно студентите с двата месеца "дупка" бутат държавата. Не всички статии са им блестящи, но дават насока. Четете само тая за здравни на студенти, ПИК, декларацията 7, плащане онлайн и готово. Това в общия случай. За работещи, за осигурени от щедри университети, за учащи в чужбина вече си действате според ситуацията

# 312
  • у дома...
Как стана така?
Съсипаха я тази държава!
JoyJoy
Всичко е тръгнало на пропадия! Joy

Към тези, чиито деца ще са на общежитие - помислете дали и мултикукър няма да им е от полза.

# 313
То само място да има...

# 314
Мултикукър ако ще варят боб 😀 Иначе в един хубав еърфрайър могат да си готвят и разни неща като пиле с ориз, месо с картофи и т.н.

Аз здравни няма да внасям, доколкото разбрах унито ги осигурява от записването. Когато, все пак, благоволи да отиде да си вземе ПИК код ще проверя дали дължи изобщо нещо и какво.

Общи условия

Активация на акаунт