НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 254
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Според мен като цяло са силно преувеличени твърденията, че някои групи живеят на помощи и затова не работят. От помощи никой не е забогатял.
Точно така е, чак толкова помощи не дават.

# 346
И да не го заявиш предварително, пак става с едно ходене.

# 347
Някой подаде ли вече за общежитие към СУ?

# 348
# 349
И аз досега се борих да подам за набора, защото подавах от телефона и не се вижда, че искания документ е прикачен. Накрая в последния етап преди потвърждението ми изписа брой невзети изпити 6, а иначе си пише, че е студент първа година, но така го потвърдих не се връщах пак. Моля, ако някой забележи същото при него, да драсне един ред тука.
Даде ми входящ номер и сега ще чакаме един месец.
допълвам се, че в едната Декларация пишеше, че до 30 дни от датата на настаняване, трябва да си направят адресна регистрация в отдел Паспортен на община Студентска бл.5 и да представят копие после на Управителя на блока в който са настанени.

# 350
Спокойно. И при моя син пише, че има 4 невзети изпита. Интересно, че докато попълваше заявлението, полето за невзети изпити си стоеше с нула, а после като прегледахме подаденото заявление, пишеше 4. Толкова ще са му и изпитите за първия семестър. Така фигурира и в СУСИ всъщност, че има 4 невзети изпита.

# 351
И ние подадохме. Акта за раждане го снимах с телефона -jpeg. Никъде не видях инструкции за вида файл. Важното е, че системата го прие и имаме входящ номер.

# 352
Grinning тези невзети изпити като работния хумор: при нас на първата седмица от постъпването, ще сте 2 месеца назад с графика.

# 353
При моя син бяха 3 невзетите изпити. Още вчера подаде, писа в коментар, че иска да е с приятел, като и приятеля писа същото. Дали ще им уважат желанията, не се знае.

# 354
СУ потвърдиха максимата -децата на обущаря ходят боси Simple Smile произвеждат кадри за ИТ индустрията, но няма кой да оправи собствената им система за прием  да не бълва глупости Simple Smile

# 355
СУ потвърдиха максимата -децата на обущаря ходят боси Simple Smile произвеждат кадри за ИТ индустрията, но няма кой да оправи собствената им система за прием  да не бълва глупости Simple Smile
То и едни други не са много добре обути, ама се правим, че не забелязваме. Grinning

# 356
Може ли снимка с телефон на Акта за раждане и смятахте ли успеха, така както е описан, четох, че те сами ще си го смятат за първокурсници

# 357
Може ли снимка с телефон на Акта за раждане и смятахте ли успеха, така както е описан, четох, че те сами ще си го смятат за първокурсници
Моят акт за раждане беше сканиран с телефона и го възприе.
Относно успеха на страницата във ФБ пишеше, че за първокурсници какъвто и успех да напишат, заявлението ще бъде разгледано, а те ще го получат служебно.

# 358
Да, така четох и аз. А защо толкова късно ще излезе класирането...Всяка година едно и също

# 359
Силно се надявам да бъде приет, всъщност то не виждам и възможност за свободен наем при нас де.
След като ще учи редовно няма да може да работи, а това означава, че освен парите за преживяване ще трябва да му осигурим и парите за квартира.
Всъщност знаете ли дали може някъде почасово вечер да се работи в Студентски град?

Общи условия

Активация на акаунт