НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 44 272
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Попълвала е при регистрацията за кандидатстване. И телефон и мейл е дала. Има ги в профила си.

Да, най- вероятно. Получихте ли на мейл потвърждение?

# 376
  • София
Пробвай и баница, аз там я правя и става страхотна.
Пробвах. Но или и трябва друга технология, или на мен нещо не ми се получи. Първо доста време я пекох от едната страна, после я обръщах. Това е единственото нещо, което ми става по-бързо и добре във фурна. И пиле с ориз - понеже за него ми трябва по-голям обем Smile

# 377
Попълвала е при регистрацията за кандидатстване. И телефон и мейл е дала. Има ги в профила си.

Да, най- вероятно. Получихте ли на мейл потвърждение?
Ния не кандидатства за общежитие.

# 378
Да, тези, които са питам, от София сте ясни

# 379
  • у дома...
Пробвай и баница, аз там я правя и става страхотна.
Пробвах. Но или и трябва друга технология, или на мен нещо не ми се получи. Първо доста време я пекох от едната страна, после я обръщах. Това е единственото нещо, което ми става по-бързо и добре във фурна. И пиле с ориз - понеже за него ми трябва по-голям обем Smile
И на това има решение - фраер с горен и долен реотан. Онзи ден реших да готвя на котлон. Изнервих се на 10 тата минута и си метнах пак всичко във фраера.

# 380
В нормална стая на общежитие аз не виждам как биха могли да се ползват такива уреди, къде ще се мият...Дъщеря ми беше в семейните, там си имаше кухня, но беше късмет, и тераса огромна имаха

# 381
  • Пловдив
Да не говорим тия фраери как пушат - ако няма аспиратор в стаята, ще стане димна завеса.

# 382
Имам фраер от над година, изобщо не "пуши". Изкарва въздух, естествено, но не е пушек и не задимява. В помещени без аспиратор е.

# 383
Нашия фраер не пуши, не съм имала грам проблем досега.
 В общежитието в училище бяха две стаи с баня и тоалетна. В коридора между двете стаи имаше мивка, не беше тип кухненска, но за единични неща става за измиване.

# 384
  • София
Фраерът не пуши. Аз говорих за общежитието във Виена, където си има кухничка. В София в семейните също има. Софийския университет преди даваше възможност след първи курс, ако имаш успех над определен, да кандидатстваш за семейно, без да си семеен. Аз съм била в такова. За УНСС също знам, че настаняват несемейни студенти семейни общежития, но съм по-неориентирана там на какъв принцип.

# 385
  • Пловдив
Ако се намери такъв, който не пуши, става.
Моят е висок клас на Филипс, една торба пари изсипах за него - от ден едно пуши сериозно отзад. Винаги го слагам под аспиратора, но въпреки това доста се задимява.
В темите за фраерите доста хора се оплакваха от този проблем.

# 386
  • София
Зазу, поздравление за преима в Германия и очакваме да се похвалиш и за Виена. Това късно кандидастване в Австрия и Германия си е направо пресявка по критерий "търпение". Синът ми се е насочил натам след 2 години (ако не смени посоката) и не знам аз как ще издържа да не знам до септември дали и къде е приет. Отсега ме изнервя това.

# 387
renni79,  има лесно, подсигурява си място и в Бг унивеврситет, което го устройва. Още преди 30г имахме колега в унито, който чакаше отговор от американски университет. Започна при нас, изкара си първия семестър и февруари замина, когато му дойде визата и всичко останало

# 388
  • у дома
renni79,  има лесно, подсигурява си място и в Бг унивеврситет, което го устройва. Още преди 30г имахме колега в унито, който чакаше отговор от американски университет. Започна при нас, изкара си първия семестър и февруари замина, когато му дойде визата и всичко останало
Да,още повече че нашите университети връщат доста голям процент от таксата,ако си изтеглиш документите преди 1 септ и като цяло загубите са незначителни...

# 389
  • София
Така е. Той си се записа в СУ. И чакаме класирането във Виена, за да вземе финално решение. Странно ми е на мен това с късния прием, но не бих казала, че ме напряга особено. Просто явно във всяка страна са различни правилата и графиците. Те после и по-късно почват да учат от доста други страни. Негови приятели вече се готвят да заминават, той тепърва на изпит ще се явява.

Общи условия

Активация на акаунт