Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 845
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Специално за кодовете, които са отвътре не виждам проблем. Те са дълги, трудно могат да се налучкат и едва ли някой е регистрирал без да има истинска опаковка.

Спомням си преди години игрите с кодове на Морени. Целите опаковки бяха в шоколад, а трябваше да ги предаваме на куриерите. Не можеха да се измият, защото падаше боята. Лично аз ги бършех със салфетка. Представям си какво им е било на куриерите да пипат мръсните опаковки... Sad

# 766
Напротив, и по единични бройки може да се пазарува.
 Аз ако спечеля ваучер, ще си поръчам няколко броя от протеиновите напитки.
Не предлагат само студени чайове. Има също шапки, чанти.

Да, не бях видяла, че може и по една напитка.
Протеиновите няма как да си поръчате нито по 1, нито по 12 броя, защото са разпродадени, но успех в играта Simple Smile

# 767
Спечелих 10лв. от играта на Видас. Пише, че в срок от 5 работни дни ще извършат проверка. На някой потвърдиха ли му и след колко дни?
Честито на всички с билети!

# 768
Напротив, и по единични бройки може да се пазарува.
 Аз ако спечеля ваучер, ще си поръчам няколко броя от протеиновите напитки.
Не предлагат само студени чайове. Има също шапки, чанти.

Да, не бях видяла, че може и по една напитка.
Протеиновите няма как да си поръчате нито по 1, нито по 12 броя, защото са разпродадени, но успех в играта Simple Smile

Вчера когато писах поста имаше наличност на всичко. Сега не съм гледала.

# 769
А къде има шапки, аз не ги виждам

# 770
# 771
Специално за кодовете, които са отвътре не виждам проблем. Те са дълги, трудно могат да се налучкат и едва ли някой е регистрирал без да има истинска опаковка.

Ей тъй както е трудно, докато въвеждах един от кодовете сбърках последната или предпоследната буква и то взе, че го прие 😅 не че спечелих, така че няма значение. Но на кока-колата толкова пъти съм опитвала да налучкам някой код и не става и не става.
Кодовете от кроасаните си ги изрязвам и така ги пазя, няма шанс да държа тези мазни опаковки, както и от морените и от чипс имаше не отдавна.

# 772
  • София
Момичета, за игрите е ясно, че при мен не вървят, за съжаление, но днес ни се счупи Air fryer-a , иде ми истинска сълза да пусна, беше най-често използвания уред вкъщи. 😭
Участвам с 3 бележки в Пепсито, направо ще се моля денонощно за там, макар че то май остана само 1 теглене и шанса е толкова малък 😭 🤞🏻

От 7 дейс аз се отказах. Морените бяха моята надежда, но имам над 15 участия и така и не го целнах този ваучер. Никак не са ми по-вкуса тези моментни награди, това "опитай пак" е адски демотивиращо Sad

# 773
Добро утро! Не е игра с награди, а оферти с точки, но тази за еърфрайъра е доста добра. На касите раздават точки, дори да не сте пазарували преди това.
https://praktiker.bg/bg/loyalty-program-philipshttps://
Момичета, за игрите е ясно, че при мен не вървят, за съжаление, но днес ни се счупи Air fryer-a , иде ми истинска сълза да пусна, беше най-често използвания уред вкъщи.

# 774
Lila7 страхотна оферта аз си харесах скарата (някой дали има отзив за нея )
Бях се заинатила ,че искам да си спечеля оптигрил ,но от никъде не се пада ,,може би е е време да си купя .
Фраера има публикуван в групата за размяна ..мисля че беше хубав
Да напиша и за игрите да не ми заметат коментара.....вчера си получих кашона Первол ...за цветно  6 туби ..не знам дали ще ми е за една година ,но ще си го ползвам с кеф ..

# 775
Здравейте, една игра на различни банки с мобилното приложение https://dskbank.bg/blinkp2p-promo?utm_source=product_page&utm_me … campaign=blinkp2p

# 776
здравейте, играта на Узо активна ли е все още? Може ли линк, благодаря!

# 777

Ей тъй както е трудно, докато въвеждах един от кодовете сбърках последната или предпоследната буква и то взе, че го прие 😅 не че спечелих, така че няма значение.
Непечелившите кодове автоматично отиват към изискуемия брой кодове (11) за голямата награда. Дори да искаш да го анулираш, няма такава опция. Случи ми се миналата седмица и спрях да регистрирам кодове към този телефон ( изгоряха ми 5 вече регистрирани), защото дори да спечеля ваучер от 1000 лв, няма да мога да го валидирам. Ако всичко е както е описано в правилата и се следи за валидиране на печелившите кодове. Затова писах тук миналата неделя. Допускам, че много хора, волно или неволно, са забелязали факта, че кодовете са поредни и не са добре защитени. Хората, които злоупотребяват така или иначе пробват различни варианти и рискуват, независимо дали споделяме за предаването на кодовете/ опаковките при доставка. В случая за всички честно играещи е важно да разберат дали играта е защитена откъм валидация или е отворена за всички тарикати и е по- лесна за манипулация дори от игрите с КБ.
 Куриерите имат точен разчет на времето за доставка и не вярвам да се задълбочат в разчитането на кодовете ( 11 бр.) с които ние всички изпитваме трудности и си светим с фенерчета. И пак питам- какво се случва ако 1 (2 и т.н.) от кодовете не съвпада?  И при n- броя невалидирани награди - ще се теглят ли резерви?
Чудя се как при всички игри с тегления винаги се налага изтегляне на резерви, а при мометните игри всичко е точно и участията се валидират на 100%🙂

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 11:40 от NellyG

# 778
  • гр. Кюстендил
Честито на всички ви за чудесните награди!

Снощи бяхме на събитие и успях да посъбера 6-7 кода от стъклените бутилки от хората около мен, обаче след 4 кода на моя телефон и 2 на ММ, започна да ни изписва достигнат лимит, мисля и друг път го бяхте коментирали. Накарах и приятелка да пробва, да кажем нещо да не засича по интернета, макар че всеки си е отделен, та и на нея същото. Като се прибрах към 1 часа през нощта, пробвах и пусна ваучер ^^ и имам още 2 кода, пробвам от снощи и в 2, и в 5 /котките ме будят, не ставам специално за това Grinning / опитах, и пак същото с лимита, както и днес цяла сутрин вече. Пълна тъпотия. Да не би петък и събота като хората са по заведения и да кажем бармани и сервитьори да регистрират страшно много кодове и да се изчерпват, но защо ми даде 1 завъртане само през нощта..  Та подкрепям, че нещо кампаниите на КК нещо не са като хората...
И днес от сутринта за се похваля от ФБ с ваучер 100лв за Astratex от играта на Glamour Heart Eyes Сега ще мисля какво да купя, че и банския ми е на 5 години, а и от бельо имам нужда.
За морени съм с 1 неуспешен опит, че много не ям сладко, кроасаните също се прежалих да изям 3-4, та след моя ваучер, пробвам на ММ на телефона, за сега безуспешно и ще мъча някак до 11 да ги докарам и спирам. Дано 11 кила не си докарам само с тях Joy

# 779
  • Там...
Причината е в кода, някои кодове не ги приема и изписва съобщение за достигнат лимит.
...започна да ни изписва достигнат лимит

Общи условия

Активация на акаунт