Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 830
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 735
  • Елхово
В понеделник ми се обадиха, че печеля преса Dyson. Искаха да изпратя снимка на касовата бележка! Обясних, че не съм в града и най-рано петък вечер ще мога да я изпратя! Жената ми влезе в положение и се съгласи да ме изчака! Сега я изпратих, заедно с данните за доставка! Благодарна съм Heart

# 736
# 737
  • София
в правилата е описано кога се публикуват печелившите
Скрит текст:
Имената на печелившите участници от съответното теглене се публикуват на страницата на Организатораhttps://roshen-bg.com/ на следните дати:
на 18.08.2025г.. ще бъдат обявени печелившите участници от 1-во теглене,
на 25.08.2025г. ще бъдат обявени печелившите участници от 2-ро теглене и
на 01.09.2025г.ще бъдат обявени печелившите участници от 3-то теглене.
На Кока-кола Апп са ми изчезнали билетите за тротинетка и прахосмукачката
вижте си в профилите дали стоят или са изчезнали билетите от седмичните награди?
А възможно ли е някой да е хакнал сайта
на Кока-кола петъчната игра и да е изкупил всичките билети за него си?
Питах мъжа ми той каза че може да е технически проблем
 няма как да излязат с 0 билети веднага.

# 738
  • МИНДЕРА
В понеделник ми се обадиха, че печеля преса Dyson. Искаха да изпратя снимка на касовата бележка! Обясних, че не съм в града и най-рано петък вечер ще мога да я изпратя! Жената ми влезе в положение и се съгласи да ме изчака! Сега я изпратих, заедно с данните за доставка! Благодарна съм Heart
От коя игра е обаждането?

# 739
  • Пловдив
И моят билет за прахосмукачка е изчезнал 👀

# 740
  • София
ma6kata7 със здраве да я ползваш и да споделиш впечатление дали си заслужава.

Според мен е технически проблемът с приложението на КК, сега е и отпусарски момент и явно екипът не може да реагира, за да го отстрани. Имах билетче едничко за кафе машината, защото е желана от мен награда, но е изчезнало.

Много трудно би могло да се хакне едно такова приложение, то се изпращат заявки, имат реално доста висока защита, по-скоро има бъг - случва се.

# 741
  • Nesebar
И моите билети ги няма ,а изхабих всичките си кодове за прахосмукачка 15 билета

# 742
  • Елхово
От коя игра е обаждането?

https://dovedm.ulpromo.bg

# 743
Lite 16 благодаря за Рошен, не бях обърнала внимание на правилата.

# 744
Има ли получили картите от 7 days?
С кой куриер?

# 745
Има ли получили картите от 7 days?
С кой куриер?

Европът. Звънят като са пред входа.
Монделийз работят само с Европът - морени, милка, 7 дейс.

# 746
Здравейте, имам спечелена карта с 100лв. от предната игра на Морени, вчера пробвах да платя с нея в Кауфланд но транзакцията беше отказана. Да не би да трябва да се активира по някакъв начин. Ако някой знае моля да сподели. Иначе играя само в кроасаните,но до сега без успех.

# 747
При първото плащане се вкарва с чипа в терминала и въвеждате пин код, а не безконтактно.
Затова е отказана транзакцията.

# 748
При първото плащане се вкарва с чипа в терминала и въвеждате пин код, а не безконтактно.
Благодара ще пробвам, но към пластиката не съм получила пин код .

# 749
  • София
Благодара ще пробвам, но към пластиката не съм получила пин код .
Да не би да е към тази фирма и да трябва да се активира?  https://www.giftcards.eu/bg/home

Общи условия

Активация на акаунт