Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 814
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 750
Рошен пращат мейли - със стол съм 😁
Качват списък след като си пратим КБ на мейла им, за да валидират наградата, така че може да забавят списъка или да не е пълен. Аз ще върна отговор в понеделник 😉🍀

# 751
Аз съм с ваучер от Рошен  , закрепихме бюджета този месец за един пазар повече Tada

# 752
Юхууу, с билети съм за Енрике 🎉🎉🎉

# 753
Аз преди известно време писах на КК за изчрзнал билет за еър фраера, върнаха ми отговор, че не съм била закупила билет. 😒 Това беше миналия месец мисля.

# 754
Мислех, че в приложението на Кока кола аз нещо съм се бъгнала, как всичко изчезва, имах за машината билети, няма ги вече...
Влязох в Петък, пак нищо налично, реших, че съм изтървала за малко .. а то явно Кока кола ни се подиграват нещо 🫤
Севън дейс да вземат да ми пуснат ваучер, че диабет ще хванем у нас 😂😂😂
На коя страница сега са действащите игри, нещо последните пъти имаше промяна, ама съвсем изключих какво бяхте писали 🫣🫣

# 755
  • София
8-ма награда за август
Скрит текст:
Здравейте,
Вие сте един от късметлиите в играта на Рошен България "Летни изкушения"
и спечелихте комплект за плажен тенис в нашата игра с регистрация на касова бележка.
Според чл.7 от правилата ни, ще ни е нужно да ни изпратите:
1/ три имена
2/ адрес
3/ точен и пълен адрес за доставка
4/ телефон
5/ снимка на регистрираната касова бележка
Ще очакваме нужната информация, за да можем да изпратим и наградата към вас. Наградите ще бъдат изпратени в срок най-късно до 30 дни след като ни изпратите данните за доставка.
С пожелание за сладък ден,
Екипът на Рошен България

# 756
Мрън Мрън и аз искам нещо от Рошен.

# 757
  • Телиш/Плевен
На коя страница сега са действащите игри, нещо последните пъти имаше промяна, ама съвсем изключих какво бяхте писали 🫣🫣
На първа.

# 758
На 6 та страница.

# 759
Аз получих имейл от Рошен,че съм изтеглена като резерва от играта им с Кауфланд.Нагродата е хамак.

# 760
Някой знае ли до колко дена идват наградите от 7days и със кой куриер и искат ли кодовете.

# 761
Моля не отговаряйте за кодовете,или поне не тук!
Пишете и на лично.
За пореден път апелирам,такива въпроси да не се задават,а ако се, да остават без отговор!
Стига сте помагали на дребните душици,които ни следят.

# 762
Подкрепям призива на Shu!
След като е записано в ОУ да се пазят и представят, значи се пазят и представят при получаване на наградата!

# 763
Здравейте, имам спечелена карта с 100лв. от предната игра на Морени, вчера пробвах да платя с нея в Кауфланд но транзакцията беше отказана. Да не би да трябва да се активира по някакъв начин. Ако някой знае моля да сподели. Иначе играя само в кроасаните,но до сега без успех.
И аз имах този проблем в Кауфланд. Оказа се, че трябва да се натисне бутона за Подаръчен ваучер, а аз натисках бутона, че искам да платя с карта. Дори пробвах да натисна бутона за плащане с две карти, но пак не стана. Служителка ме упъти да натисна бутона за Подаръчен ваучер и стана.

# 764
Подкрепям Шу, въпреки че изпечените измамници знаят всичко и са готови на всичко, дори и да става въпрос за дребна награда. Но поне да не се навъждат още повече, е добре да не се задават такива въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт