Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 786
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Игра за еър-фрайър в инстаграм
Бях взела на 3-4 бележки различни неща за различни томболи.
И си регвам аз, ама съм объркала вместо крем "Здраве" регнах
за прах за пране и чак на изпратена вече регистрация
гледам и мигам защо съм пратила грешната бележка.
Намерих мейла на организаторите.
Писах им да изтрият грешната и си регнах правилната.
Те ми писаха че са я изтрили и не участва в тегленето.
Така че пробвайте да пишете на 7 дейс със снимка на кода
да изтрият грешния код.
Хора сме не сме роботи, случват се и грешки.
Все още ми няма билетите от таз-седмичната томбола на Кока-кола
за тротинетка и вертикална прахосмукачка.

# 781
  • гр. Кюстендил
Причината е в кода, някои кодове не ги приема и изписва съобщение за достигнат лимит.
...започна да ни изписва достигнат лимит

Ее.. жалко, това не ми мина през акъла, защото при грешен си изписва невалиден, ама явно партидата е грешна Grinning Реално 2 кода значи ми остават зян конкретно за тази промоция.. Благодаря все пак, поне няма да се мъча да опитвам повече Simple Smile

# 782
  • Там...
Но в приложението могат да се регистрират, да не ги хвърлите Hug

# 783
  • Телиш/Плевен
здравейте, играта на Узо активна ли е все още? Може ли линк, благодаря!
На узо Пломари приключи, беше до 10 август. Имаше и на други марки, но не знам там какво е положението.

# 784
Ох,за кока кола и фешън дейс... много се надявах на ваучер ама....нямам късмет. Днес купих Пепси от лидл надявам се от там да се зарадвам...🫣😃

# 785
За мобилното приложение на ДСК не одобрявам това, че се изисква за регистрация снимка на лична карта и селфи. Тръгнах да се регистрирам, за да се включа в играта, но това ме отказа. Трябваше да го направят да може с клиентски номер или в клон на банка да се верифицира. Други банки не са ми искали снимка на лична карта за мобилните си приложения.

# 786
Здравейте, имах достатъчно точки за ваучер за 30лв от MyOptis, кликнах да го заявя за взимане от техен офис и даде грешка. Влизам пак и точките ми ги няма. Нямам и телефон на офиса. Не знам дали дори съм заявила ваучера успешно. Нещо подобно да ви се е случвало?

# 787
Все още ми няма билетите от таз-седмичната томбола на Кока-кола
за тротинетка и вертикална прахосмукачка.
И моите билети липсват- 2 за прахосмукачка и 1 за кафе машина. И не за пръв път ми изчезват билети.

# 788
И моите билети за кафемашина ги няма.

# 789
И моите липсват- за кафе машина и 2 за тротинетка

# 790
При миналите седмични награди бях купила два билета, а в профила ми ту ми показваше,че нямам закупени,ту бяха 2 или 4, а аз помня,че бяха само 2 и затова им писах имейл, на който отговора беше,че при тях показва,че имам само 2 билета и ако при мен показва нещо по- различно то е от устройството, от което съм влязла и да пробвам да актуализирам приложението. Актуализация нямаше и следващите пъти като проверих колко билета имам вече си показваше само 2. Телефонът ми е нов модел, 2025година е,така че проблемът си е бил при тях,не при мен.

# 791
# 792
  • Стара Загора
На мен не са ми изчезнали ваучерите за КК. Но имам друг въпрос. Има ли някой участвал за AIR Friyer? Пише, че са
активни до 27.08, а аз до сега в Новини не съм срещала да има теглене за него? Дори и в последната седмица има само за Notino. Steam. Барбарон и Комботата.

# 793
  • София
Причината е в кода, някои кодове не ги приема и изписва съобщение за достигнат лимит.
...започна да ни изписва достигнат лимит

Ее.. жалко, това не ми мина през акъла, защото при грешен си изписва невалиден, ама явно партидата е грешна Grinning Реално 2 кода значи ми остават зян конкретно за тази промоция.. Благодаря все пак, поне няма да се мъча да опитвам повече Simple Smile
Не е грешна партидата, а най-вероятно стара, от предишната игра с тениските. Регистрирай ги в приложението. Там ще ги отчете.

Lila7 страхотна оферта аз си харесах скарата (някой дали има отзив за нея )
Нямам я, за да имам конкретен отзив, но виждам, че "тавичката" няма улей за оттичане. Така при печене на по-тлъсто месо (кюфтета, карначета), мазнината ще я напълни бързо. Вместо печене ще се получи нещо като пържене.
Скрит текст:
Имам оптигрил на Тефал и тази година се измъчих с една подобна на оптигрила скара на Филипс. Нямаше откъде да се изтича мазнината. Тефал имат улей и тавичка под него. При Филипса мазното взе да тече отвсякъде и докато се усетим, влезе вътре в електрическата част и бушоните гръмнаха.

# 794
Благодаря Таня ,ще продължавам да участвам във всевъзможни игри за оптигрил .
Решила съм ,че искам да си го.спечеля ,това и мултикулър ....така че ако организаторите четат .да се активизират ...аз чакам ...

Общи условия

Активация на акаунт