Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 839
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 155
От Soudal изпращат мейли на печелившите.

# 1 156
Аз се опитах да регистрирам код от хартиените на Колата и не ми ги приема. За сметка на това целнах якето (най-малко желаната награда за мен от трите) с код от капачка. Grinning

# 1 157
  • София
Якето изглежда готино Simple Smile Ще е армия от еднакво облечени играещи игри хора Simple Smile

# 1 158
Аз се опитах да регистрирам код от хартиените на Колата и не ми ги приема. За сметка на това целнах якето (най-малко желаната награда за мен от трите) с код от капачка. Grinning

Завиждам благородно! Аз изпрасках едни 15-тина кода,именно заради якето. Уви... Нищо

# 1 159
Някой получи ли си колелото от монстър?

# 1 160
И аз какво да си правя сега хартиените кодове пр КК?

# 1 161
  • Под Слънцето
хъ, еднакви  якета.. кат табуретки .. не бих носила такова.
то и моята тениска с надпис с името ми от кк я облякох веднъж заради мъжо - да сме еднакви.. и тва беше, отиде на село за работна в градината.

# 1 162
  • Елхово

Определено ми върви на ваучери Heart Eyes

# 1 163
И аз какво да си правя сега хартиените кодове пр КК?
Тези кодове би трябвало да участват ,поне така пише в условията на играта.Аз писах на имейл,очаквам отговор от тях.Вие също може да им пишете или да се обадите.

# 1 164
ma6kata7, честито! Кажи как го правиш? 🤣 Искам и аз ваучер, че ученичка трябва да стягам... Яке не искам!

# 1 165
  • Варна
В петък им писах по този въпрос- защо няма изтелени и обявени и защо формата за участие е още активна и това е отговорът, който ми изпратиха:
"Здравейте,
Имената на изтеглените и са вече известни.
Ще станат видими много скоро.

Приятна вечер желая

Румяна Любенова
"

А по-късно някой се беше похвалил че е получил мейл че е спечелил "Абонамента за луксозното списание ".

Аз пък последните няколко дни бях на няколко събития и събрах около 50 кода от стъклените бутилки на кока кола. Еми познайте дали уцелих нещо..... едно голямо НИЩО!

И да измрънкам и за тази игра:
https://giveaway.welcometravel.bg/
Уж трябваше да има изтеглени вече, все още няма нищо обявено, а на всичкото отгоре и успях да се регистрирам току що за участие... какви ли изводи да си направя?

Аз писах тук скоро, че съм получила мейл в Спам и печеля абонамент за списанието,  но мога да кача и всичките печеливши. Или ако някой иска, да пише и ще му ги пратя на лично.

# 1 166
Кодовете за кока кола от стъклените бутилки вече работят. Успех на всички!
Много искам хладилника, но вкарах 5 кода, които събирам от месец и "опитай пак". Мрън!

# 1 167
ma6kata7, честито! Кажи как го правиш? 🤣 Искам и аз ваучер, че ученичка трябва да стягам... Яке не искам!
бара чуждо ,виж какъв късмет й носи

# 1 168
  • София
Игра на КФС с награда 30 хамака до 10 септември
https://promo.kfc.bg/

250 печеливши на ваучери по 300  лв от
трета седмица на Лидл
https://www.lidl.bg/c/igra/s10028359

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 18:43 от lite16

# 1 169
Днес ми донесоха топката от Calsberg. Доста е качествена , детето е доволно.
Също така си взех и сака с продукти на Данон и Фантастико в Инстаграм - и те са се постарали.
Много награди на всички желая

Общи условия

Активация на акаунт