Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 843
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 170
Уникална си, ma6kata7! Flowers Four Leaf Clover

# 1 171
Добавям и аз моите поздравления към ma6kata7,lite16 и shu34 ! Вие сте ми любимите потребители ❤️

# 1 172

7 дейс в Румъния - 100 награди по 1 000 леи (~390лв) - 1 код
5 награди по 10 000 леи (~3900лв) - 5 кода
Общият награден фонд почти се препокрива, просто в България е различно разпределен и с разликата, че нашите искат 11 кода за 1000лв

# 1 173
  • Под Слънцето
Ние сме най-бедните в Европа, но най-прецаканите от към награден фонд клиенти. Всички фирми и по-скоро представителствата им тук, искат да забогатеят бързо на наш гръб. Или да изчистят застояла стока. Примери да давам ли?

# 1 174
Аз писах и за Сърбия тук в темата. По 8 хиляди лева са картите там.

# 1 175
  • Елхово
ma6kata7, честито! Кажи как го правиш? 🤣 Искам и аз ваучер, че ученичка трябва да стягам... Яке не искам!
Благодаря Heart явно ми върви много в моментни игри! В предната игра на кк за ваучери също имах голям късмет:heart_eyes:

# 1 176
  • у нас
Вижте си пощите, момичета. Пуснаха анкетата за оценяване на серума на Нивея от ДМ за тестване, който беше.

Честито, момичета за хубавите награди!

# 1 177
На 13ти спечелих 10лв. от Видас. След изтичане на срока за проверка, в който не получих никакъв мейл, им писах. Отговориха ми, че всичко е ОК и да продължавам да чакам мейл за уточняване на детайлите по доставката. Така и не получих такъв. Някой друг със спечелени 10лв., който си ги е получил има ли, че да каже колко време е отнело?

# 1 178
В правилата пише кога се получават ваучерите - до 30 дни след приключване на промоцията.
Играта приключва на 31 август, което значи че до 30ти септември ще ви изпратят ваучера.

# 1 179
  • Пловдив
Да похваля Sun Like - бях изтеглена като резерва за кемпера (хората, които първи са изтеглили не можели да отидат точно в тази седмица). Бяха мили, отзивчиви и даже и карта за 250 лева гориво изпратиха. Всичко беше точно и вчера се върнахме от една седмица с кемпер из чужбина и България Heart Eyes

# 1 180
  • София
Вписвам се с 8 неуспешни опита в КК, 18 в 7дейс и не знам колко бележки вече в морените. Така да се боря, а никак не ми върви с моментните 😭
Ma6kata7, поздравление за страхотната серия 👏🏻👏🏻

Аз съм с въпрос към по-знаещите, макар че нямам много надежди: Има ли как да се прехвърлят Кауфланд монетки от един акаунт на друг?
Голямата ми дъщеря ще се побърка от кеф, ако успея да уцеля от Кауфланд билетите за Аладин, но нямам достатъчно точки, защото доскоро използвахме 1 акаунт на различни телефони.

# 1 181
Доколкото знам няма как да се прехвърлят точки, но...имам 300  и ще ги активирам. Ако случайно спечеля( никога не се е случвало) ще пиша. Дано зарадвам детето.
Скрит текст:

# 1 182
Споделям изискванията за играта, аз още нямам купон въпреки обновяването няколко пъти на приложението

# 1 183
  • Под Слънцето
Влязох в К апп-а да играя и аз за Аладин.Не че ми трябва, ама ще го подаря и хем да похарча тия ненужни точки. Но нямам такъв купон...

# 1 184
Вписвам се с 8 неуспешни опита в КК, 18 в 7дейс и не знам колко бележки вече в морените. Така да се боря, а никак не ми върви с моментните 😭
Ma6kata7, поздравление за страхотната серия 👏🏻👏🏻

Аз съм с въпрос към по-знаещите, макар че нямам много надежди: Има ли как да се прехвърлят Кауфланд монетки от един акаунт на друг?
Голямата ми дъщеря ще се побърка от кеф, ако успея да уцеля от Кауфланд билетите за Аладин, но нямам достатъчно точки, защото доскоро използвахме 1 акаунт на различни телефони.
Привет:)
Опитай късмета си и тук:
https://www.instagram.com/p/DNYXjD_g-Q_/?igsh=OTM1OTI3cTEycWt6
20 двойни билета подаряват за Аладин.

Общи условия

Активация на акаунт