Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 807
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 185
И в нас играем за Аладин, рано - рано активирахме купона. Направи ми впечатление, че е само за потребитете от София и още няколко населени места наблизо, т.е. посочили като предпочитан магазин в тези градове.

# 1 186
  • София
Вписвам се с 8 неуспешни опита в КК, 18 в 7дейс и не знам колко бележки вече в морените. Така да се боря, а никак не ми върви с моментните 😭
Ma6kata7, поздравление за страхотната серия 👏🏻👏🏻

Аз съм с въпрос към по-знаещите, макар че нямам много надежди: Има ли как да се прехвърлят Кауфланд монетки от един акаунт на друг?
Голямата ми дъщеря ще се побърка от кеф, ако успея да уцеля от Кауфланд билетите за Аладин, но нямам достатъчно точки, защото доскоро използвахме 1 акаунт на различни телефони.

И аз нямам късмет с кроасаните над 20 кода и абсолютно нищо. Нищо де, ще дойде времето и ние да се похвалим.

Ma6kata7 и от мен евала, все така да ти върви и в игрите и в живота! Flowers Four Leaf Clover

Аз го активирах моя купон, защото имам точки, които и без друго не ползвам много - много , ако успея да спечеля, обещавам да ти подаря билетите. Flowers Hibiscus

# 1 187
След поредица от кофти случки, и голяма суша днес приключвам със яке от КК и едногодишен абонамент от Просвета, ами .. супер.

# 1 188
Влязох в К апп-а да играя и аз за Аладин.Не че ми трябва, ама ще го подаря и хем да похарча тия ненужни точки. Но нямам такъв купон...

Купона е само за София, Перник, Дупница, Ботевград, Кюстендил.

# 1 189
Голямо благодорско на машката7 ,че ми помогна и на мен за фд и облякох детето за градината ,да й върви още повече в игрите и в живота ,разбира се Heart Eyes

# 1 190
  • София
28 кода на КК и нищо

# 1 191
40 в колата събирани 4 месеца 🤣 кръгла 0-ла а се надявах на един ваучер

# 1 192
  • София
40 в колата събирани 4 месеца 🤣 кръгла 0-ла а се надявах на един ваучер

имам още кодове, защото сина ми пие само кола, ама ги оставих, да пробвам пак

# 1 193
Нова игра на била от четвъртък

# 1 194
  • Варна
В сайта на Кола кола, може ли да се види, колко награди са се паднали, както в приложението.

# 1 195
В сайта на Кола кола, може ли да се види, колко награди са се паднали, както в приложението.
ами не ,там е проблема 😁

# 1 196
Може ли линк към играта на кола?

# 1 197
# 1 198
  • София
Привет отново от мен, искам да ви кажа, че съм безкрайно трогната, страхотни сте!! Благодаря на всяка, която предложи да зарадва детето ми като играе за билетчетата. Толкова е хубаво и зареждащо да си сред добри хора, ей така, това ме кара да вярвам, че, ако сме добри и задружни, всичко може да върви напред! Пожелавам ви късмет, здраве и тази доброта да ви се връща, защото така е редно да е в кръговрата на живота! ❤️

п.п. За да не излезе, че коментарът не е по темата, споменавам, че във Фейсбука на Радио Енерджи има пост за спечелването на екскурзия до Тенерифе.

# 1 199
Рано-рано тази сутрин

Общи условия

Активация на акаунт