Отговори
# 1 005
  • София
И аз в красоти.

# 1 006
Рен, идем.Ще спя под верандата на студено.Изгорях аз , хич не ми е добре днес.

# 1 007
Тука единия синоптик вика 16° 🥶.Червено вино взимах по спешност.И място има бол.Ние сме тримата.На почти същото в съседната вила са се побрали-един дядо,две баби,три майки,две 10-12 годишни,и три 1-2 годишни 😬.То верно,че обичаме да ни е широко,ама това тяхното 🤐

# 1 008
Ренко, много красиво!
И при нас е приятно, телефонът ми показва 23 градуса. Подухваше през деня, даже и погърмя леко.

Имаме сглобени маса и два стола.
За дивана ще трябва помощ от другарче, аз не мога там.
Сега вечеря и малко почивка.

# 1 009
  • Пловдив
Добро!
И на тукашния балкан е валежно и мрачно. Не става за обиколки, ама...квото е.
Кафе?

# 1 010
  • тук и там
Добро утро.И тук вали всеки ден,но поне вали за кратко  и след това пеква.Вчера се върнах вир вода от плажа и аз,доста ме понамокри.Иначе е добре от към температури-до към 25 градуса,но всеки ден имаме предупреждение за жълт код за гръмотевични бури.Сутринта си видях телефона-пак такава е прогнозата..Rolling Eyes

# 1 011
Добрютру!

Мрачно е и тук, може и да завали по някое време.

Ренко, завидях ви, идвам веднага щом и място има Simple Smile

Кайсия, пълно ли е при вас?

Как са децата, надявам се добре вече.

# 1 012
В Родопите поваля добре вчера, днес е мъгливо и влажно. Имаше нужда, голяма суша е. Тук си спим с юргани и лятото, вечер е хладно.

# 1 013
  • тук и там
Не,Ули-спокойно е(според нашите стандарти).Всъщност ,тази година има най-малко хора в сравнение с предишни.Но ние сме и на най-големият плаж,та може и за това да ми се струва така, места има.Аз обаче нямам друга база за сравнение,все август почиваме и все тук,та тази година лудницата е по-малка.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 08:56 от Кайсия

# 1 014
Гости от снощи посрещаме 😬

Скъпия отиде до колата,върна се,и докато си кажем две приказки,тя се появи.Гладна,гладна,души из въздуха,и не понечва да си ходи.Хич не беше страхлива, сигурно на два метра от нас си стоеше.

# 1 015
  • France
Брютро.
Малкият няма температура, но повръща от 5 тази сутрин. И хич не му е добре. Tired Face опитвам се да се държа, щото и аз ако се завайкам...

# 1 016
Фил, дано е някой вирус и отшумява днес вече.
При нас също вали, за съжаление. Какво може да се прави в района на Царево в такова време? Нищо май.

# 1 017
И аз съм така 😣. Тежка нощ изкарах с повръщане, болки в корема и втрисане. Пипнала съм някой летен вирус. Ще остана днес у дома. Няма да се хареса това в новата работа!

# 1 018
Белушани, ако не вали много, можете да отидете на скалите на Бегликташ до Приморско. Стига се почти с кола до горе и няма дс те затрудни.
Можете и да хапнете "При Димо" във Варвара на обяд.
До 22 август мисля имат Фестивал на творческите занаяти, обикновено е в уличката от Общината до училището.

# 1 019
Интензивно си вали, Злате, не е за на открито. Благодаря ти все пак.

Общи условия

Активация на акаунт