Отговори
# 1 545
Честит празник на порасналия младеж! Здрав да е Павката и вие покрай него! Heart

# 1 546
Прити, имаш палци и добри мисли от мен!
Сис, ти как си?
Злате, също !
  Кати е с разстройство, а иска да яде разни неща.Едва я удържам. Засега се нави на варени картофки.

# 1 547
  • София
Мид, да е жив и здрав Павката. Много успехи и щастие му желая.

Прити, стискам.

# 1 548
Честит рожден ден на Павката Мид. Жив и здрав да е, да расте спокоен!
И на теб честит празник!

Стискам палци на всички, които имат нужда!  Да се нареждат нещата по най-добрия начин.

# 1 549
  • France
Честит да е Павчо. Да е жив и здрав и да има попътен вятър в живота.
На нас ни е последен ден. Цяла година я чакам тази седмица и толкова бързо отлетя... 😥

# 1 550
Мид, жив и здрав да е Павчо!

Прити, стискам.

Сис, какво стана с класирането?

На Попи чавка ѝ е изпила мозъка покрай местенето, та не е много за хвалене, да ви кажа. Загубих златна обица от любимия ми чифт вчера - малка и не скъпа, ама ми е тъпо. Даже не знам как, сигурно в бързането не съм я сложила добре. Пратила съм си паспорта в кашоните, а също и оригиналния документ, който трябва да представя в новото училище на дребната. И да ме пита човек защо си оставих дрехи, които да ми стигнат за 3-4 дни след преместването - всичко на всичко 2 рокли, 2 поли, 1 къси панталонки, 1 чифт дънки, 1 сако, 1 чифт велурени кецове, 1 чифт еспадрили и няколко тениски, като багажът ще ми пристигне в средата на септември. През това време най-вероятно ще трябва да пътувам София-Брюксел, до офиса ще трябва да ходя и поне на едното място времето ще захладнее. Даже и чадър нямам, защото не го даваха да вали до неделя Joy

# 1 551
  • София
Попи, просто повод за нови обеци и дрехи. Нищо лошо.

# 1 552
Подкрепям, Рен.
И аз след морето ще трябва да правя шопинг, колкото и да ми е неприятно. Просто вече съм друг размер. Очевадно, няма да заслабна.

# 1 553
Здрав и щастлив да е Павката!

# 1 554
Мид, най-сърдечни благопожелания за младежа! Ще вадите първа лична карта вече Simple Smile Да си измисли подпис Wink
Весел празник!

Аз си допивам сутрешното кафе на терасата. Моите старци-разбойници вчера не бяха във форма, а днес са по-добре. Надявам се да се оправят, за да може следобед да доведем у нас внучетата.
Хубав ден на всички!

# 1 555
Здрав и щастлив да е Павката 🎉🥳🎂

Добре съм аз, напрягам се в работата, защото съм нова а старите са в отпуска и няма към кого да се обърна . Правя грешки, естествено, защото не съм особено компетентна все още.
Попи, утре ще е класирането. Кълбо от нерви съм!

# 1 556
  • София
Ще се справиш Сиско.
Стискам палци за класирането.
Кати да се оправя.

# 1 557
Споко, Сис! Никой не би трябвало да очаква да си напълно оперативна.

# 1 558
Сис, евала за куража, момиче! И това ще мине!
Прити, Злате, стискам!
На Кати бързо да й минава!
Попи, сили и търпение!

Моля и аз за палци и позитивни мисли към 18ч днес.

# 1 559
Палчета за всички в нужда Flowers Four Leaf Clover Hug
Кати да оздравява.
Попи, съчувствам. Но, да си призная, бих се учудила, ако целият процес мине гладко и без подобни случки Simple Smile Браво на теб за начина, по който се справяш с всичко.

Стопиха ми лагерите преди обяд. Чакам единият офис да отвори след обедна почивка, за да си прибера тамошните бумаги и отивам в кантората, където ще си отвися, предвид броя документи.
От началото на седмицата чакам един договор; уж щеше да отнеме няколко дни, а още го няма. За ден-два успея да изпълзя от дупката и после пак обратно в нея.

Общи условия

Активация на акаунт