Отговори
# 1 620
Благодаря за палците!Гаджето взе изпита с 6. Ще замоля и утре сутринта да стиснете. После отиват пак на море.
    Сири, кво стана с мъх?
   Днес последен ден от бабинството,пу-пу! От понеделник на работа . Не сме почивали ние още, не знам ще стигнем ли до почивка.
    Стомахчето на Кати е добре, и днес е на диета, ам амного е гладна милата Щом казва,че сварени картофи са много вкусни,без сол, без нищо....
   Сега ще четем за Трите прасенца и заспиваме.
    13, ма голяма Убавиня тая фърчипланка!

# 1 621
Бърди, кажи че ти се пишка 😆
Милата Кати.. 🥹 да се оправя, че я чака детска градинка!
Ние тая година много лошо време случихме на морето, винаги идваме около 15ти, тая година чак 24ти. Няма да повторим повече, ама докато се изредим всички в апартамента, пък всеки е с претенции и някакви странни дати на пребивание.. Амаа няма да се оплаквам 😅
Ние ноември плануваме с ММ по младоженски да забегнем някъде, но идея нямам къде. Родопите ни влекат много, но са 5 дни път с камили, а за 2 нощувки не ми се прекарва половината време в път.. имам още малко врмее да го измисля, защотоо ако не измисля нищо пак никъде няма да ходим (сещайте се, че аз съм главния инициатор, ако зависи от него никъде няма да мръднем)

# 1 622
Монтана Асеновград, мъх не бил видял ни една бензиностанция по пътя . Бър, не си сама.
    Ние утре сме на юбилей на приятели, и двамата правят 60.Взели сме ваучер за Велинград, за хотел на приятели. Казах на мъх, че когато ходят те, ще идем с тях. Сестра ми има апартамент там, в гората, на страхотно място. Всеки път като се чуем ми предлага ключовете. Обаче, аз не искам така.
     Няколко години подред ходехме на гости на девера и втората жена.Те живееха с тъща,в нейния мезонет.Вярно, място има за всички, ама тва не е почивка.А сме били и с децата. Тук не пипай, там не пипай, внимавай с кучето, аман.Ама все се сърдеха,че не ходим у тях. Сега с третата са в Бяла, всеки път ни канят.Мне, мерси.Далепе са от значение кажа, да спя на дивана в дневната, да се съобразявам, айде нема нужда.Или си плащам и отивам да си ми е кеф,или си стоя дОма.
     Панде, Вършец, Белоградчик ? Сапарева баня?

# 1 623
Марул, оцеля. Усетил се при ветеринаря, че го няма котето. Вретя в нас, аз едва си удържам смеха, а той викя: Тихо! А си казала нещо, а си се изсмяла... Награби котето и тресна вратата, като че някой друг му е виновен.

# 1 624
Сири, пак добре, че не е влетял с думите- “Изгубих Го!” 🤣🤣🤣

Азал, и аз щях да предложа Белоградчик и Вършец. Даже и Враца.

# 1 625
  • София
У нас е "някой ми е преместил дезодоранта/ключовете/колона...". А нещото му е под носа, но аз съм виновна, че не го вижда.

# 1 626
Пих кафе, да не ме мислите Grinning Във вилаета на Сирос, та мъх си купи и бутилчици аперол, та настана мир и спокойствие на таз земя.

Белоградчик и Вършец звучат добре, не съм била там, а ми се иска.

# 1 627
  • Пловдив
Аз отивам на боЯ. Довечера сме на вън с кумците...дано малко се разсея.
Нищо не съм готвила. Идеи йок.

Враца и балкана препоръчвам. Мнооого ми хареса преди време.
Навремето с нашите бяхме на Вършец. Помня само как пътувахме мнооого дълго и едва изтрайвах. Все лошо ми ставаше.

# 1 628
  • София
Прибрахне се ние.
Движението е безумно, скоростта е около 140, камиони, бастергайтери с безумното им каране.
Винаги края на август и септември ходим и ние.

# 1 629
Снощи след работа,супер неочаквано и непланирано се озовах на купон в близко село 🥴.Скъпия и Шефа бяха във възторг от склоняването ми,дори и баткото не правеше физиономии.Викам,айде,веднъж да не съм като задръстена пенсионерка.С кума ни по стечение на обстоятелствата от години не се бяхме виждали,а снощи беше единствената ни възможност от дълго време насам.Ядоха,пиха и най-вече пяха до малките часове на деня.А аз съм била толкова скапана,че не чувах думкането и граченето,които се случвали под стаята ни.Днес някои ближат рани у дома,други на работа 😁
Сирос,малката перачка пак изби рибата 🤣🤣🤣
Кафе-гледката от сутринта.

И неуморния в 9 сутринта на батута 🥴

А преди известно време се влюбихме в съседно на това селце.Ако уцелим шестицата от тотото,и къщичка там сме си избрали 😂
(не е мое фото)

# 1 630
Сирос, голям образ е перачката.
   Вършец е точно за почивка. Спокойно, "заспало" , има опции за разходка. Враца много напредна със сегашния кмет.Непрекъснато някакви събития, фестивали се организират. Ако случайно някой дойде насам, да се обади. Много ще се радвам да се видим. Ако Пандич се предума, ще я взема и ще я заведа да яде прясно уловена пъстърва При Сталин.

# 1 631
  • София
Що бе, Сири. Ако беше се обадила, и теб ли щеше да товари за село? Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 632
Рен, понякога непланираните купони са най- яки.

# 1 633
У нас е "някой ми е преместил дезодоранта/ключовете/колона...". А нещото му е под носа, но аз съм виновна, че не го вижда.
Има една смешка на един британски комик:
Защо никога няма да има папа жена- никой не искал да влезе във Ватикана, да отвори някой шкаф и да намери граала, който всички търсят и да каже ето тук е бил през цялото време.

# 1 634
Бърд, и не се обади. Черна точка!

Предстоят ми 20 дни с малката перачка. 🤕

Общи условия

Активация на акаунт