Отговори
# 1 650
  • София
Браво Сисун. Отдъхни сега.

# 1 651
Донс, наперена мацка си ти, ан тей!

Сис,много,много се радвам, супер. А сега да се поуспокоиш и ти и да им покажеш на работа как се работи 👍

Другарката със закилифенчиният ник 🤣😁 да извиняваш, ама мий трудно изписването, па за изговаряне Ъпсурт 😁 Та.
Водата няма да е студена все още, толкова бързо не изстива. Както казваме бургазлии- сега е времето на- във водата ти е топло, навън студено 😆
Мъчно ми е, разбира се. Но ми липсва като гледка, като звук, като мирис. За плаж не. Толкова съм се наплажувал,най- вече като дете. Танчето тръгва на работа и заръчва- никакъв плаж без познати и с мое разрешение..ъхъм,ма да бе 🤣  Живеехме на петнайстина минути от плажа пеша. Докато и видя гърба и съм с една крачка на плажа..Няма познати, няма разрешениЙ. Е, сестра ми се дърпаше малко 😅 ама като я изкомандвам и тръгва..Тя беше изпълнителната и ..скучната 🤣 Зная кога се прибира Танчето и преди да се върне сме дома. Само дето един път се отплеснахме...и после баят бой отнесох, аз, щото Танчето знаеше кой е инициатор и изпълнител 😆 И до Дюни сама ходех, боооже, луда рабТа бях..Райски залив...абе наплажувах се и се радвам, че случих точното време без лудницата по пътищата, без каменобетонните израстъци сега и изобщо това бяха едни от малкото ми хубави детски дни. После пък, като се пръкна щерката...започна да ми додява, щото  кола нямахме и от Меден Рудник, този знаков к- кс в Бургас, до централния плаж с автобус, багаж и дете сиЙ приключение 😏 После и с Килешов същото теглО, но с две деца 😁 но пък нямаше как- това, че ми беше трудно не означаваше да ги лишА тях. Та така..

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 21:04 от Thirteen#

# 1 652
    Сисуне, опъвай софрата!

Донс, чудна 😍

Тринидаде, като дете нашите в Меден рудник ме водеха на гости. Имаше традиция. Познатите на нашите идваха на планина, ние ходихме у тях на море.  Плаж - на Мичурин.  Помня миди на тенекия и едни боядисани сокчета. Божке, дете съм била.
    На нашето море съм ходила веднъж след 5.09, но преди двеста години. Беше студено, духаше вятър, а водата чай. Това помня.

# 1 653
    Честито, Сис! Сега остава и малката да започне да ходи с кеф (по възможност). Кога тръгва?

Тьорт, интересно ми е- след боя продължихте ли да ходите през деня, докато сте безнадзорни?

# 1 654
    Тили, кажи ми, че не мога, не може и ми гледай сеира 😁 Отивам, разбира се с напълно ясното съзнание какво ме чака после 😆 Аз наистина бях луда глава. Безценни, свободни, прекрасни моменти и часове си набавях. Не мислех на момента...Знаех си, че ще ги заплатя скъпо...но не ме спираше това. Майка ми беше от родителите, които те милват или целуват, докато спиш- така възпитаваше, строга беше.. Не я обвинявам..много. Сама се е справяла, та дисциплината си мислеше, че и помага. И донякъде беше така. Но сега вече мисля, че не беше дисциплината възпитателното средство, а страха. Който, както знаем, не е ефикасно средство..та донякъде напук, донякъде да скъсам синджира, друг път  да и докажа,че така няма да стане..не знам. Бях луда калинка..
    А като родих дъщеря си се молех на всички Богове да не прилича на мен 🤣🤣😁

# 1 655
    • Fairbanks, Alaska
    Оф, не знам, и според мен е късно за море, но се наложи по разни причини да е чак в началото на септември. Тринайсет, дали ще е студена водата? След къпане вероятно ще е както казваш, при 20 и няколко градуса и с тези ветрове там... Не ти ли е мъчно за морето, като цял живот си била в морски град?
    Не съм Тринадесет, но мога да споделя моето виждане по въпроса. Със съфорумката сме от един град.
    До 07.09 поне, температурата на въздуха ще е 25-26 градуса. Морската вода ще е 23-24 градуса. След 07.09 почва да духа вятър от изток и през деня ще е до 24 градуса. Почти всяка година е така.

Поне на мен, морето не би ми липсвало. За последно ходих на плаж през 2001 година, а съм на 2.5 км от плажа. Повечето сме така-приемаме морето за даденост и в един момент дори ти втръсва вече.

# 1 656
    Браво, Сис, честито! Това беше зорът. От тук нататък до приема в университет е лесно. Joy

# 1 657
    Сис, това исках да прочета! Радвам се! Крачка по крачка се случват нещата.
       Нат така е. Ние, дето нямаме море събираме цяла година за едни 5 дни да се пържим по плажа. Това съвсем обобщено и невалидно за всички, разбира се. Питат ме съседи - Ма вие така ли без почивка тая година???? Поне във Варна?
        Ко да обяснявам,че аз във Варна няма да ида по ред причини роднински.
      И кво значи без почивка? Начи, не се ли тагнеш от морето,не си почивал?!  
         За Флоренция вече мисля аз, с другарките. Моята почивка.
        Редактирам се, че съм последна.
       Докато Мистева се наспинка 

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 08:58 от марулета

# 1 658
    Сис, браво! Поляхте ли приема? Simple Smile

Марули, кажи за Флоренция. Навивам МУ и ние да се насочим натам живот и здраве догодина, ако не успеем да си намерим спане в Болоня.

# 1 659
    • Пловдив
    Добро!
    Ще ходим към свеки...младежта спи 😒 па как не се наспаха бре? Пфууу!
    Даже не ми се пий кафе, искам навън...фърлям капелата и чао!

Залостих тава с мръви и картофи да се пече. Дан си мислите, че ги оставям не облужени 😁😉🤪

Сис, направо се иненадАх Simple Smile ма приятно, де...кат слушам колко е трудно Thinking

# 1 660
    • София
    Добро утро!

Изхабих си палците. Исках още да нацъкам, ама форумът казва " не може".

Сис, това е новината, която исках да прочета,влизайки в темата! Честито! С кеф да ходи Беболина и да е здрава!

Благодаря за предложенията за еднодневна почивка!

Още искам да пиша, но имам да изпълнявам план-график за деня, а в момента първа точка от него рязко се промени с такава, каквато не бях предвидила - да изритам Пантата от леглото, че трЕбЕ да изпълзим навън в комплект. Тя обичайно е будна преди мен и сега съм изненадана от развоя.

Хубав уикенд на всички!

# 1 661
    Мисте, ай стиг па ти!!! Не наспали се били! Ми млади, много им е зор ,че вие имате некви задължения или работа.
       Жулиета у вас ли ще живее?
      Бърде, ко да кажа?! Много ми е мечта Флоренция. С кеф ще жертвам всякакви почивки по морето за 5 дни там. Предстои последната 50 годишнина от нашата групичка и подаръкът ще е там. Ще е след Нова година, със сигурност. Сега чета, запомням, обмислям, защото разчитат на мен за органицацията. Две от дружките имат пълен график до края на годината. След препускането в Сицилия и толкова много невидяни неща, този път искам да направя програмата така, че  да се насладим по-добре на трипчето ни. Между дугото с едната от приятелките замисляме отново да се върнем в Сицилия, но определено няма да е лятото. Друго,което ми се върти отдавна в главата е Вроцлав, също и Прага.

# 1 662
    Добро!
    Стягаме се за мол, ама първо пералнята да свърши. 🥴 После други задачки ни чакат, довечера джамбуре.
    Синкото вчера на летището учуден, че го посрещам. Бил ми казал за не идвам. Викам- кога, бе сине майчин? Като говорил с мен. Припомних му, че последните дни леко не сме се чували. Реакцията? “А, да! Факт!” Нищо де, следващият път спокойно може сам да се прибере, щом има желаниЙ.

Вроцлав! 🥰

# 1 663
    Помислих, че вече сте букнали, Марули, но вие тепърва проучвате.
    Ох, Вроцлав миналата година убеждавах МУ да отидем на коледен базар, но полетите бяха в петък вечерта натам и неделя обратно.

Влюбихме се в един Лексус. МУ отдавна де, аз сега като го видях.

# 1 664
    Късно добро утро от мен след 12 часа сън.
    Сиско, чудна новина, честито 🍀
    Друго исках да пиша, но то беше докато ви четях в движение и вече съм забравила.
    Поръчаха се у нас обувки (най-после!) и някакви дрехи за новата учебна.

Бърди, кой Лексус? Аз съм си харесала една Тойота 🥰

Общи условия

Активация на акаунт