Отговори
# 450
Ех, Попи, надявам се, че нещата могат да се овладеят лесно и без проблеми Hug

# 451
Попи, стискам палци да е безобидно!
  Тилка, утре сутрин като станем и пием кафе потегляме. Ще ходим с добрата стара боричка на щерката. Първата кола, която си купи тя, после я продаде на брат си, когато той взе книжка. Когато той "забогатя" и си купи сегашната, я продаде на нас, за работна. Единственият й кусур е, че няма климатик. Аз отсега умирам, според мъх е "кво от това? Ще си отворим джамовете."
  На зет ми колата излезе от ремонт, детето я предложи, мъх не ще. Удобна, бърза, доста по- нова, с климатроник......
  Другото, за което ме вбесява е , казах да обърнем паричките, които сме определили за подарък , в евро.Не ще. Отделил бил нови новенички банкноти, глей кви са хубави . Те ще си ги обърнат. Кога, бе човек??? Тези деца нямат бг сметки, в понеделник заминават на пътешествие с кола в Италия. После се прибират в Испания. За кво са им тия левове??!!!!!! Не чува, запънал се е като глист на ламарина.Измежду 400 гости, някой ще се умили и впечатли от неговите новички банкноти.
    Пак се ядосах, докато ви пиша.Шси налея.

# 452
Ох Попи, стиснала съм ти палци! Много си ми на сърце и ми жал да те чета тия дни. Айдо баста на тоя Меркурий!

Лято в чиния. Вадете спортните уреди

# 453
  • София
Попи, ама голяма си късметлийка. Хайде, да свършва този период, надявам се, че в болницата всичко ще е наред.

# 454
  • София
Ех, Попи! А дано това да е на серията и здравословното да е лесно поправимо.

Тук днес е ветровито, с прекрасни вълни.

# 455
Попи, да свършва серията и здравословното да се намести леко 🍀🤞🏻

# 456
Сири, салатата с праскови ли е това?

Меркуриът и мен ме посети. Имам мощно течащо казанче на тоалетна чиния. Чакам майстори вече. Спряла съм водата, но пералнята въртеше с всичките бели неща на синкото (напоследък е като от Бялото братство), които е планирал да взима със себе си на морето. Дано успеят да го отремонтират.
И добре, че се случи, докато сме си вкъщи.

# 457
Тили, да. Нарязах на две на три Pensive

# 458
Благодаря, момичета. И на мен ми омръзнА.

Тили, ако си бях в България, можех да дойда да си пробвам новите умения с ремонт на твоето казанче. Нали оня ден оправих моето Joy По-зле от силно течащо едва ли мога да го докарам.

Но пък се похвалвам, че след поддръжката на котлето, топлата вода леко потръгна. Някъде си е запушено и проблемът е наличен, но поне тръгва по-лесно. И този път чаках майстора отпред, за да не ме пропусне, че газомерът и котлето са на различни адреси в сградата. Joy

# 459
  • тук и там
Сири,може ли рецепта.Вече май съм питала,но не си я спомням.Близо до Зарата сме,но на път все още.Ще вземаме децата и после на село..Та поне час ще мине ,докато си налея.

# 460
  • София
Кайс, аз правя с манго или круша. Взимам смес от зелении от веригите, режа плод, слагам синьо сирене и подправям със зехтин и редукция на балсамив оцет. Слагам и лук и чери домати.

# 461
Сири,може ли рецепта.Вече май съм питала,но не си я спомням.Близо до Зарата сме,но на път все още.Ще вземаме децата и после на село..Та поне час ще мине ,докато си налея.
примерно https://whiteonricecouple.com/peach-heirloom-tomato-salad/
При мен сиренето е обикновено краве и подправката е песто от босилек.

# 462
  • София
Вечерният поздрав.

# 463
Дойдойде човекът бързо, отстрани теча, подмени каквото беше нужно. Че и две години гаранция даде. Доволна съм.
Вече съм вечеряла и ще гледам филм.

# 464
Малката перачка има нова играчка. Монтираха новата съдомиялна и сега... 😂

Общи условия

Активация на акаунт