Отговори
# 465
Сиросче, чак в рима прописа Grinning
Да ви е честита новата придобивка.

Започнах да чакам вечерния поздрав на Артемис като сутришното кафе на Мистева Simple Smile

# 466
Попи, Меркурият този път се е залепил за теб! Ай, да си ходи вече! Лесен за овладяване и лечение да е здравословния проблем!
Сири, ще го кръстим водната фея. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 467
Меркурият и при мен дойде 😩! Днес ми беше кошмарен ден и всичко ми вървеше на криво.

# 468
  • France
Ако ще се надцакваме, пиша от бърза помощ. Точно се прибирахме да вечеряме всички заедно и Славчо падна и си отвори челото.
Нищо не казах на Недовършений, но той сам стигна до заключението, че не сме готови с тези малки деца да почиваме с неговото семейство. Техните са големи, режимът им е съвсем друг, не се съобразяват никак.... да пораснат децата и тогава.
Ох, милото ми дете... сигурно ще му остане белег.

# 469
Ееех,Фило,милото дете Confused Бързо да му минава!
Попи,дано всичко е наред !

Събрах багажа аз,но целия ден ми беше на педал.Не знам ние ли сме неорганизирани ,ама всичко се прави в последния момент.
Не обичам да пътувам.Малкото още не е легнало, а не е зле да тръгнем утре рано. Ом.

# 470
Пу-пу, Фил, че гадост! Горкият Славчо, сигурно се е уплашил много. А и вие, като сте видели да цъфне. Дано да ви е спокойна нощта, пък белегът не го мисли. Аз мъж без белези не познавам. Пък и е малък той, може и да се заличи.

# 471
Мале, Фил… съчувствам!

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 08:33 от Азалия

# 472
  • София
Азалче, няма да осъзнае в пълния смисъл. Не и както ние си мислим.

# 473
  • Fairbanks, Alaska
Попи, стискам палци да е безобидно!
 Тилка, утре сутрин като станем и пием кафе потегляме. Ще ходим с добрата стара боричка на щерката. Първата кола, която си купи тя, после я продаде на брат си, когато той взе книжка. Когато той "забогатя" и си купи сегашната, я продаде на нас, за работна. Единственият й кусур е, че няма климатик. Аз отсега умирам, според мъх е "кво от това? Ще си отворим джамовете."
 Другото, за което ме вбесява е , казах да обърнем паричките, които сме определили за подарък , в евро.Не ще. Отделил бил нови новенички банкноти, глей кви са хубави . Те ще си ги обърнат. Кога, бе човек??? Тези деца нямат бг сметки, в понеделник заминават на пътешествие с кола в Италия. После се прибират в Испания. За кво са им тия левове??!!!!!! Не чува, запънал се е като глист на ламарина.Измежду 400 гости, някой ще се умили и впечатли от неговите новички банкноти.
Въпросната кола все пак не е съвсем без климатик. Има така наречения "комбайнерски климатик". Като отвориш прозореца става хладно, като затвориш става топло. Не е чак болка за умиране-аз почти 5 години карам камиони без климатик, особено когато беше горещото лято на 2022 година в Германия. В централните части беше по 36-38 градуса, в южните около 31-33 градуса тогава.
И аз също имам слабост към новите банкноти. Като я видиш съвсем нова, направо ти е жал да я похарчиш. Ако не е спешно да ги обърнете в евро, изчакайте до 1 януари. Тогава ще се обменят по курса на БНБ.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 02:03 от Natael-1485

# 474
Е , така е Нат, с комбайнерски ще бъдем. За банкнотите, утре ще отидат в плик и при младото семейство.
   Изобщо нямам сили и нерви да се занимавам и да спорим.  
   Не съм решила да коя роклА да бъда, ще взема две. Кокона Мика и той две ризи, не може да реши с коя. И багажът ми не е стегнат, утре докато пия кафе ще слагам в куфара.
    Айде, лека!

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 06:55 от марулета

# 475
  • France
Прибрах се, спортя. Дано утре да се приберем по живо, по здраво и да се свършва. Егати ваканцията

# 476
Добрютру!

Оле, Филомена, как е детето? Надявам се, че сте се успокоили всички.

Попи, ама и твоята серия не си поплюва. Надявам се е нещо, което се оправя бързо и лесно.

# 477
  • София
Ох Фил, милият Славчо. Бързо да му зарастне. Ако са го лепили, почти няма да има белег.

# 478
  • тук и там
Попи,дано се реши здравословният проблем бързо!И аз съм много притеснена от снощи.ММ ми сподели за здравословен проблем,във вторник е на лекар,но нещата са си за притеснение и не изглеждат никак добре.Ще моля за палци във вторник.Оф..

# 479
Добро утро!
  Фил, надявам се, н щата само да са изглеждали по-страшни! Как е Славчо?
    Кайс, стискам отсега, че да има натрупване!
   Аз оправям багажа,пия кафе и будя Мъх.Че път ни чака, с комбайнерски климатик.Не разбирам за кво се е запънал, ама....Сега друга дилема -през Петрохан или Ботевград? Ма що да не си удължим пътя с 30тина километра през Ботевград? Да видел новия път.Оммммммммммммм

Общи условия

Активация на акаунт