Отговори
# 975
Добрютру!

Ех, Бъръльо, ама че тъжно, че се сблъскват с това децата Sad браво на тях.
Това си говорихме онзи ден с ММ, който ги гледаше и им се радваше, че расте хубаво и силно поколение волейболист/Ки и тепърва ще трупат успех след успех. Да са здрави!

# 976
  • Пловдив
Добро!

Бър, бравос! Видях и аз репортажа!

Айде на кафе, че окъснях яко...

Тоя път не бързам ич...главата не ме спира, багажа ней сбран, сноще ич не спах, та така започва седмицата...

# 977
  • София
Добро утро!

Бър, браво на момичетата! Все така успешно да вървят напред. Хейт винаги ще има, но те ще го затапват! 🍀🤗

Благодаря за кафето, Мисте! Главата да минава и седмицата да се превърне в добра!

На всички да е хубава новата седмица! 🍀❤️🪻

Бърди, дано не направят някоя беля тези идиоти. Радвам се, че на вас ви се е разминало!

# 978
  • Пловдив
Кайс, и репортажа за пожара видях...и се сетих за вас! Дано е далеч.

П.п...струва ли ти се по-скъпо в гръцко туй лято? Децата доволни ли са? Simple Smile

# 979
  • София
Бе, хейт, хейт, ама се минават границите. Има едно момиче, Ива Дудова, уникален талант. Плюта зверски от малка. За пръв път я видях на 13. Родители от нашия отбор дюдюкаха и врещяха по нея "мутант". Не грозно, ами страшно. Възрастни обиждат дете заради ръста му. Ива има най-много точки на това първенство, дели първото място с MVP-то на турнира. И пак днес прочетох че била вяла, без хъс, без спортна злоба, тежка, без душа на игрището, мудна...ми в повече ми идва.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 09:16 от бъръльо-бъръльо

# 980
  • France
Завистта е нещо отровно, Бър

# 981
Е, как да не ти дойде в повече. Милото момиче. Дано я вземат в отбор, където ще е ценена, че за националния нямам големи надежди, уви.

Живеем във време, в което хората смятат, че е съвсем ок са изливат ужасен хейт в нета спокойно към непознати... то накъдето и да погледнеш се легитимизира на всички нива...

# 982
Бър , не трий! Страхотни са ни момичетата!

# 983
  • София
Бър, браво на момичетата. Ако повечето са като твоята дъщеря, много успехи ще имат.

# 984
Не че това е някакво успокоение, Бър, но за толкова години отборен спорт на трите чеденца, съм се нагледала на всякакви родителско-фенско-треньорски излагации и изцепки. Хем хандбала и волейбола са едни от най-етично и морално стабилните  спортове и в Немция доста внимават в картинката. И колкото по-нагоре се качва нивото, толкова по-грозно става. Дишай. И споделяй.

Много се радвам на отборния дух в отбора на Първородния. Макар спортът им да е брутално груб, макар да са 60+ чиляка пълни с тестостерон, макар да са аматьори, като отбор са здраво заедно и се подкрепят като един. Но са вече мъже, не младежи или деца, родителите нямат думата. Треньорът е Господ.

# 985
  • София
Мьос, човешката природа е една и съща и в Булгаристан, в Немция и в Аржентина. Сигурна съм.

Ива си я уважават и обичат в отбора, но...бе може ли да си топ реализатор и да те плюят, че не се раздаваш? Да почва да врещи по терена и да прави шоу за публиката при всяка точка, егати.

# 986
Няма какво да добавя.
Бъди горда с детето си и с децата в отбора.

# 987
  • Somewhere in the World
Добро утро.
Бър, браво на децата. Да са здрави и все така успешни!
Много е грозно и жалко да се излива толкоз злоба към момичетата, направо ме е срам.
Аз от днес в отпуск. По този повод се събудих в 6, пих кафе и вече съм на вън да радвам света…
Тези дни си припомних защо се разделих с ексмм! Как съм могла да допусна всичко, и го мисля, мисля, вадя бележки, и все още не мога да си простя. Ке си върна фабричните настройки, полека лека.
Айде хубава ви седмица и стискам палци на всички в нужда.

# 988
Утро!
Бър, браво на отбора, браво на момичетата, браво и на вас- родителите, плътно стоящи зад децата си, за да стигнат до тук. Малко хора си дават сметка каква подкрепа и лишения се искат от семейството, за да се създаде добър и успешен спортист.
Близко семейство, чието дете е надежда на младежкия футболен отбор на Барселона продадоха всичко в Бг, смениха професии и реализации, само и само да са до сина си в школата, да го подкрепят, да могат да му осигуряват нужното. Детето вече има договори, спонсори, но в началото им беше изключително трудно. Надявам се скоро да чуваме името му по терените. Heart

На мен също много ми липсват детските ритници, мятащи се ръце и забиващи се глави в лицето нощем. Ех, кога отлетяха тези времена!!!
Което ме връща към реалността- ММ осъзна, че за първи път от 20!!! (точно толкова са, Тилката тези дни ще празнува втори кръгъл юбилей) години насам сме без деца около нас и ме замъкна "по младоженски" в дълбокия прованс. Отпочинах, презаредих, насладих се на времето ни заедно на макс и обратно в реалността- четиримата в момента се намираме в различни точки на Европа. Поне сме на един континент, ако не друго.
Вече съм на стандартен режим- перални, шетане, довечера среща с дружки. Heart Eyes Поне яденето няма какво да го мисля- домати, сирене, маслини, Рейнски хляб.

На всички в отпуска или предстояща такава- хубаво да си изкарат, да починат на макс, да успеят да се откъснат от рутина и повседневни проблеми.

Слънчева и лежерно приятна да ви е седмицата.

# 989
  • sf
Добър ден!
Ние станахме рано, в Мездра натоварих групата на влака , а ние с куч се прибрахме в София. За жалост аз следобяд съм на работа, а той ще си почива. 😆

Общи условия

Активация на акаунт