Отговори
# 990
  • France
Славчо е с 38,4°
Писна ми, писна ми, писна ми! Трябваше този следобед да тръгнем на ваканция, няма да стане. Добре че нямаме нищо предвидено. ММ искаше да ходим седмица на Мантон, щяхме само да си дадем парите. Дано големият да не прихване, нито пък ние, че имаме уговорка със свекърите да ги гледат последната седмица на август за да можем да си починем.
Честно, въобще не разбирам как този период може да липсва на някой. Аз имам буквално физическото усещане за задух. Август трябваше да ми е почивен, ще имам трудни 6 месеца нон стоп след това, а съм по-уморена отколкото като ходих на работа. Ааааааааааааа

# 991
  • София
Ой, усетила си го явно през нощта! Милото Салвче, да се оправя и да не зарази Монстито и вас.

Фило, ще липсват, ще видиш. Като видиш две тестостеронени чудовища в пубертета, които изпълзяват от стаите си само за да унищожат всичкото ядене в хладилника и да вземат джобни, да измучат срещу теб и да влезнат обратно в бърлогата си...ще ти залипсват като малки и сладки. Да са живи и здрави и ще се хилиш след време.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 10:47 от бъръльо-бъръльо

# 992
Бър, честито на дъщеря ти! Това е само началото на победната серия на световно ниво, сигурна съм.

За другото - гледам на такива изблици със снизхождение. В България психичното здраве е силно подценявано и пренебрегвано. Намират си хората безплатна психотерапия посредством хейт дали онлайн, дали на живо, да подхождаме с разбиране.

# 993
Бър, насълзих се сутринта като те прочетох, от умиление, и от яд.. но съм сигурна, че така победата е по-сладка! Пожелавам им още много успехи, които да заглушат плявата! 🤍
Фил, на една вълна сме явно. И аз след цяла нощ бутане и ритници си мисля за момента, в който всичко това ще ми липсва и не мога да си го визуализирам..
Идете на преглед и взимайте мерки. Дано овладеете положението бързо!
Ние отвисяхме близо два часа по кабинетите. Първо при личната. Веднага ни засили с антибиотик… а съм на 99% сигурна, че нямаме нужда. Всеки път се препрепрезастрахова.. исках да ми даде направление за педиатър. В крайна сметка се оказа, че се е обзавела с бронхиолит и почваме инхалации.
Сега отпускам напрежението на прохлада в парка, докато малката спи и си дослушвам книгата, много приятна се оказа. (Орхидеената къща; Лусинда Райли)

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 18:27 от Азалия

# 994
  • София
Преди няколко години същите девойки (е, пет от тях всъщност, щерката е от тези пет) взеха бронза на европейско. Не ги посрещна никой от федерацията, само родители. Същевременно момчетата взеха пето място и ги посрещнаха с фафнари и чак на дискотека ги водиха. Joy

Спирам вече, че досадих и на себе си.

Азалче, страхотно пуФкаво краче!

# 995
Бъръльо, кажи кога пристигат девойките, ако мога, ще се домъкнем с децата.

Направо не ми се подхваща разликата в отношението към мъжете и жените в спорта, онзи ден и на ММ му скръцнах, че нещо взе да ми се отплесва. А аз даже не съм пряко засегната.

# 996
  • София
Утре, Ули, но недей. Няма нужда. Благодаря ти от сърце!

Да ви кажа, днес изпратих една "работа", дето я въртя и мисля от три седмици и ми олекна. Сега мръхтя и гледам в една точка, малко ОИ, малко бегемама...Да не ни мине котка път ще ходим с щерката и до гръцко за няколко дена по-късно тази седмица. Яде ми се октопод.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 12:20 от бъръльо-бъръльо

# 997
Бър, браво на момичетата.
Понякога наистина не разбирам откъде идва желанието им и мотивацията им предвид отношението, интригите, скандалите, условията. Свалям им шапка. Не само на тях, а на всички млади хора, които се раздват от сърце и горят в спорта, въпреки всичко.

Фил, Азалия, бързо да се оправят малчовците.

# 998
  • София
Ау, пак болни дечица. Какво става посред лято. Да се оправят бързо.
Бър, много е жалко това, което описваш. Как не ги е срам.

# 999
Сладко краче!
Фил, Славчо да оздравява!
  Азал, къде е тая прохлада, аз жива изгорях у нас на двора. Спи ми се много, нямам сила за нищо и ме цепи яко глава.
   Нямам търпение да стане време да сложа Кати да спи и да спя и аз .

# 1 000
О, Фил! Той затова е дошъл при вас- вече не му е било добре. А какво да помогне най- много, ако не прегръдката на мама/ тате. Heart Eyes Дано не е нищо сериозно, не ви зарази и вас, нито да ви провали плановете.

Бър, а този път федерацията как се държи? Да я посрещнеш с любимо нещо за хапване и доволно затъмнена стая, за да си отспи юначката качествено. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 13:23 от TuЛи

# 1 001
  • София
Не знам. Ще видим. Предполагам ще има някой.

# 1 002
Бър, честито на девойките. За другото не знам какво да кажа повече от останалите ...
Болните дечица да оздравяват бързо!
Домъкнахме се на море и ние, в петък съм обещала и аквапарк. Лятото е към края си вече, за жалост, а хич не искам Минито да го помни само с "мама беше бременна", тъй че трябваше да се прежаля.

# 1 003
  • София
Добър вечер.
Дълъг уикенд изкарах в дивото. Без интернет, без телевизия. Само с един телефон, който работи в центъра на селото. Simple Smile
Честит студент на Добри, да зарязва Че Гевара и да се мята на Битълс.
Децата да оздравяват.
Друго не помня, че Меркурият свърши и мен ме започнаха ядовете.

П.п. Сири, как така ще криеш бутилка вино? Таквоз нещо у нас не се задържа.

# 1 004
Студено е тук.Одеве и поваля,цял ден гърми,и слънце малко се показа...Луда работа е времето в балкана 🥴.Шефа снощи си намери компания,но сега тревата е мокра,и всички си стоят вътре или верандите.Салатата е готова,още малко и засядаме,за пореден път 🤭.И дъгата от преди малко.

Общи условия

Активация на акаунт