Отговори
# 480
  • София
Добро утро.
Лек път Марул.
Не мога да се возя в кола с отворени прозорци, ужасно ми е..
Фил, да се оправя Слав.
Попи, ай стига

# 481
  • Пловдив
Добро!

Марул, весело и лек път!
За всички гуш пращам!

Бюти да се разпише!

# 482
И Дорч също да мацне два реда!

Добро утро!

# 483
  • София

Добро утро!

# 484
Хахха, Марул, весело е при вас. Grinning Много хубаво да си изкарате желая.
Фил, дано всичко лошо откъм болници, шиене/ лепене вече е зад гърба ви. Неприятно, но имам чувството- неизбежно. Моят юнак задължително имаше поне по една синьо- зелена цицина на челото.
Бър, добро и на теб! Hug Как е девойката?

Кайс, стискам отсега, че да има натрупване!
И аз по тебЕ. Дано не е нищо сериозно, Кайс.

Ма то било петък? Ай честито.
До утре в нас конфигурацията тотално ще се промени- един заминава, двама се връщат. Аз- константа. Да видим ММ като се върне от 12000 км път (живот и здраве само Hands Pray) дали няма да е измислил поредната щуротия да "скокнем някъде за уикенда". Че започнаха вече едни загатвания... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 09:19 от TuЛи

# 485
Добро утро!
Гепя кафето и сядам на плажа!
Права е Ре, ако е лепено може и да се размине белега.
Марул, лек път и весело да си изкарате, а докато стигнете не забравяй просто да дишаш дълбоко и да издишаш, тогава мъх може и да оцелее.
Кайс, дано не е нещо сериозно и да се лекува лесно, отсега стискам палците!
Бър, топни се и заради мен.

# 486
  • France
Брютро. Спах мн лошо. Събудих се в 4, въртях се час и нещо и точно заспах добре и децата ме събудиха с викове. Tired Face
Славчо е добре. Има 3 шева на челото. Малко Хари Потър стайл. Аз съм едновременно уморена и ядосана. А това не е хубаво за хората, които са до мен. Ооооммммм.

Попи, Кайси, ще ви мисля. Пращам ви позитивна енергия

# 487
Добро утро.
Фил, радвам се, че е добре детето.
Попи, Кайс, дано всичко при вас се нареди, както трябва!
Марул, весело да си изкарате!

Втори ден така грозно ме боли главата, остро и постоянно, че чак зъбите ми се схващат. Confounded

# 488
  • France
Ти май беше бременна. Я се обади на следващия ти лекар, че не е хубаво това. Мериш ли си кръвното?

# 489
Фил, има мазила против белези, важното е, че се чувства добре и има сили за нови подвизи.
Белушани, провери ли си кръвното? Говори с лекаря си какво можеш да пиеш. Да ти минава бързо.

# 490
  • France
Да, да... както казваше татко : герой без рана не може.

Снощи младеж на 25 години се е удавил на същото езеро, където бяхме... пази Боже.

# 491
Белушани, кръвното следиш ли?
Мъжете с белези са чаровни 😜
Важното е, че е добре и всичко е зад гърба ви.
Сина ми си сцепи между веждите челото, лепиха го, но се отвори и ходи с трето око докато зарасна.. има си белег за сега

# 492
Фил, намери кремче против белези, има шанс и да минимизираш щетите.

Като бяха по-малки, посещавахме спешното поне 1-2 пъти в месеца, писала съм го. "Eure Kinder sind sehr lebendig"- както казваха дипломатично туземците. Белезите от детските рани са почти невидими, с изключение на един белег от пукната глава, шита в смолянското спешно. Това ден-два преди полета обратно, конците трябваше да се свалят в Немция. Педиатърката ни като видя как е шито каза, че такова нещо не е виждала, а беше с доста опит.

До утре в нас конфигурацията тотално ще се промени- един заминава, двама се връщат. Аз- константа. Да видим ММ като се върне от 12000 км път (живот и здраве само Hands Pray) дали няма да е измислил поредната щуротия да "скокнем някъде за уикенда". Че започнаха вече едни загатвания... Rolling Eyes
В момента децата ни са в 4 различни европейски държави и конфигурацията на локатора постоянно се мени. Още десетина дни и ще си ги съберем накуп в Бургас.

Тръстикааааа. Тъъът-тъъъът са ми мислите. С голяма червена точка.

# 493
  • София
Филче, Славчо носи боен белег! Като чета, вече го е забравил почти, за теб остватат белите коси. За мазила против белези - контрактубекс или подобно, докато е прясно. Има и едни на силиконава основа. От последното рязане ми каза хирурЖката да мажа с хиалуронова киселина, цикатридина. Не бях постоянна,  за мой срам, и стана келоид. Мисля за третиране с лазер, ама не ми е драма, а и ме мързи.

# 494
От кръвното е, да. 90/60 е и не се оправя по няколко дни. Казвала съм, трябвало да пия повече вода, шоколад, кафе, но не помагат.
Толкова непълноценно се чувствам в такива дни.

Общи условия

Активация на акаунт