Отговори
# 1 635
Сири, ще очакваме очерк за всичко интересно. Има случаи, когато този велик човек ми е оправял деня, да знаеш!  И да не си посмяла да му се караш!
    Начччиииии, чудя се кога точно да изляза и да "прекина" свекъра. Наспал се, седи в колата и дава газ на място.С високо пуснато радио.Под прозореца на стаята,в която спи Кати. Ей,тва годините не прощават.Такива егоисти стават...Макар ,че баща ми няма да даде на никой да мръдне, докато Графинята не обяви,че се е наспала.

# 1 636
Сири, прибери предварително в някой закътан шкаф няколко тениски на детето за зор заман Joy

Днес реших да спра договора за интернета, като очаквах, че ще отнеме няколко дни. Спряха го от раз Head Band Хубаво, ама ми трябва. Обхватът в апартамента е зле и сега почти не мога да говоря.

Реших и да пусна една пералня. Досега беше моята, сега върнахме тази на собственика. Отказа да центрофугира и източвах водата през някакво скапано, късо маркуче. По едно време ми писна и отворих вратата.

# 1 637
  • София
Попи, кога се изнасяш?

# 1 638
В неделя.

# 1 639
Не остана, Попи.

# 1 640
А не остана. Толкова се забавиха нещата с новия договор, че се изнасям, защото идва края на месеца. После отивам в приятелка за 2-3 дни.

# 1 641
  • София
Верно не остана. Ще избуташ още един ден. Ама много ти се стбра в тази квартира, но пък железно се справи.

# 1 642
Направо не завиждам на следващите наематели. Супер симпатично семейство, даже се сприятелихме. Черпих ги кафе и сладолед, споделям белгийски опит. Поне 3-4 пъти дойдоха след огледа и лафихме по 1-2 часа Joy Дано имат повече късмет от мен. Ще им кажа да си мислят за пералня, защото тази ще ги предаде.

# 1 643
Попи, наистина много ти се сбра 🤗 Не остана, поне да се изнесеш оттам.
Аз като си спомня как нямах търпение да се махна от предното ми местонахождение...нищо, че там съм се пръкнала. Стара панелка, мухъл, течове, запушване на тоалетна...абе...Стари тръби и всичката прелест на строителството от 68- ма година..
Седя, гледам си талянската мадама 🤣 и постоянно се извинявам на Леонардо, че мойта е по- хубава 😁🤣🤣 Такъв съм щастлив като ми се получи картина..мн се кефя.
Ще крачкомеря..

# 1 644
Ама Тьорти, извинявала се на Леонардо, вика, скицооооооо!

# 1 645
Оф, не знам, и според мен е късно за море, но се наложи по разни причини да е чак в началото на септември. Тринайсет, дали ще е студена водата? След къпане вероятно ще е както казваш, при 20 и няколко градуса и с тези ветрове там... Не ти ли е мъчно за морето, като цял живот си била в морски град?
Марул, мисля през октомври да отидем отново във Вършец. Много ми харесва там! Наистина е за по-възрастни хора, но е толкова хубав и голям паркът и в есенни цветове ще е прекрасен! Досега съм ходила все лятото. И центърът на Враца много ми хареса, като се отбихме.

# 1 646
  • София
Добра и напоителна вечер.

# 1 647
  • sf
Хубаво парти се получи. Естествено има хора, които все мрънкат за нещо .

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 23:14 от donsita

# 1 648
Донс, чудесна си, забавлявай се 🎉!

Приети сме 🎉🥳

# 1 649
  • sf
Браво, Сис, това си е сериозен повод за черпене и радост!

Общи условия

Активация на акаунт