Звездни Компромати - август'25

• 367 471
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 270
Добре де, поне "тоалетът" на Роналдо не ви ли усъмни, че това е поредната фалшива снимка.

# 271
Направо ме е страх да мисля какви измами предстоят с този AI в близко бъдеще.

# 272
Скоро бяха край Халкидики, все щяха да се  появят снимки.

# 273
Николета се едно в усмирителна риза се е барнала. Не знам кое й е загадъчното..

На Марчето устата живее отдавна собствен живот, има мемета където вместо устни си слагат две наденици, нейните вече натам го докарват..

# 274
  • Deutschland
На последните снимки на МарчИ присъства и сестра й. Май и тя върви по пътя на майка си и сестра си.

# 275
На Николета поне едно й признавам, че не е с дядка/грозничък мъж за пари. Ники външно е симпатяга. Дори един Бачорски не биха го погледнали ако нямаше пари. Забавен и добричък изглежда иначе, ама външно хич не го бива.

# 276
На Николета поне едно й признавам, че не е с дядка/грозничък мъж за пари. Ники външно е симпатяга. Дори един Бачорски не биха го погледнали ако нямаше пари. Забавен и добричък изглежда иначе, ама външно хич не го бива.
Е не. Бачорски го гледах отблизо няколко дни, добре изглежда, усмихнат, майтапчия и грижовен баща. Не е добре да се лепят етикети само по картинка.

# 277
95% от мъжете на улицата не изглеждат по-добре от Бачорски, пък повечето са си женени и с приятелки.

# 278
95% от мъжете на улицата не изглеждат по-добре от Бачорски, пък повечето са си женени и с приятелки.

Чак пък 95% - 60% по-бих се съгласила.

# 279
Бачорски ми изглежда ларж, което си е добре.

# 280
Бачорски празнуват 4гия рожден ден на сина им.

Поздравът на майката е много култов.
Скрит текст:

# 281
Анастейша Бачорска и онази жена от Ергенът с валидациите и енергиите май са развалили отношенията.

# 282
Да цъфтиш като роза в хладилник чупи тъпомерО

# 283
Анастейша Бачорска и онази жена от Ергенът с валидациите и енергиите май са развалили отношенията.

Четох, че валидиращата се била пробвала с Мъжът с главно М ама Анастейша надушила и бързо я отпъдила.

# 284

Четох, че валидиращата се била пробвала с Мъжът с главно М ама Анастейша надушила и бързо я отпъдила.
Уау, чак пък това не го вярвам....нали бяха първи приятелки, Даниела е кръстница на детето им. Иначе и аз забелязах, че са я отблъснали Данито. Другата им приятелка Вероника май не я беше поканила на рождения ден. Пепе Делев постоянно показва рекламите си с Мартина, която уж й е врагиня. Аз пък Даниела я харесвам 100 пъти повече от Атанаска и Вероника. За Мартина да не става и дума за сравнение

Общи условия

Активация на акаунт