Звездни Компромати - август'25

• 367 558
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 330
В Инстаграм постоянно ми излиза Валерия. Еми, то са едни и същи чупки и стойки - снимки задължително в колата, в някое заведение и във фитнеса. Задникът - изпъчен, косата - заметната. Едно и също. И някой простак отдолу задължително я съветва да напълни малко пазвата, че така не бивало.

Вики Терзийска изглежда много добре и младее. Няма подхлъзване по силико-джуко-вежди (а възможности за това има) и това й прави добра услуга.

# 331
А това момиче Валерия и преди ли така се е снимало или откакто е с вуйчо, е възприела неговото маниерничене пред огледалото? Много ми е смешновата. 🤭

# 332
На мен новата прическа на Николета ми харесва. Интересна е, различна. Въпреки че интервенциите по лицето и са  видими, аз я намирам за много хубавка, нежна е, миловидна. Някои жени просто си го имат това Simple Smile Такива веждаци и на мен са ми странни, но всяка трета жена е с такива и явно си стана мода.

# 333
  • София
Валерия не се е снимала преди така. Като имаме предвид, че и на Цвета това й беше основното и задължително ежедневно занимание, аз съм убедена, че вуйча ги кара да се снимат - да се види какъв стандарт осигурява и как младите гаджета го искат. Не че си ляга с тях де.

# 334
  • Разпиляна във въображението
Ваньо ми се вижда контролиращ тип. Не разхожда пред камерите само Валерия, ами и Айлин. Сякаш да се похвали: "Може да имате по една млада жена, но вижте - аз имам две". То, че има общи интереси, има, но дали са кученцата само?

На мен ми се струва, че Айлин "екплоатира" повече връзката си с Валерия.

# 335
Николета не знам какво точно си е правила на лицето, но ми се вижда много сбабичосана. След някакви процедури, като че ли рязко се загрози и все се крие.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 10:23 от #Frozen#

# 336
Николета нещо се препълни и лицето изглежда много напомпано. То хубаво да си има сочност, но тя като че е загубила всякакъв контур.

Прекали си с интервенциите и тя.

# 337
Каквато отвътре,такава и отвън
Много ми е грозноватичка,никога не съм я харесвала,но виж Алисия си беше много симпатична и сега не е зле но не винаги я различавам

# 338
  • София
Заради вас, Мариин Теди вече не смее дори и на яхтата да сложи тениска. 😂😂😂😂
Скрит текст:

# 339
Ох, как му е удължила краката на първата снимка😂
Подбедрицата му е два пъти по-дълга от баЖака😂

# 340
Ох, как му е удължила краката на първата снимка😂
Подбедрицата му е два пъти по-дълга от баЖака😂

Е, грешка в пейзажа просто. Нали неговата подбедрица е на нивото на нейната бедрица и като решила да удължава нейната, и той намазал.

# 341
А на третата снимка със спасителната жилетка (?) Мария ли е, че нещо не ми прилича на нея във физиономията.

# 342
Ето още две певици за възхищение. Белослава и Тони Димитрова са пяли в Кърджали, по покана на кмета и са поставили ново начало в кариерите си, изглежда.

# 343
Не мога да се възхищавам на тази Белослава.            Нито я харесвах преди,нито след запоя и

# 344
  • софия
Как са стиснали дисагите да не вземат да се катурнат в морето!
На Корфу цари класа, стил, семейна хармония и любов, но не мога да я споделя снимково, защото форумът цикли. мичка има нова чанта, Тедито вече е с ленени ризи с дълъг ръкав, а мами е все така до дъщеря си.

А, и андреа има ново тЕло.

Общи условия

Активация на акаунт