Звездни Компромати - август'25

• 367 564
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 360
И аз днес четох за сръднята между Найденов и Стефан Димитров, но нещо не ми се вярва да е истина. Та те тримата (и Богдана) да неразделни, сега на дърти години да правят циркове за пари?
Кой ги знае, популяризират ли се или наистина са изтрещели. То едва ли и парите са кой знае колко. Може би его - видиш ли аз съм автора. А то си е симбиоза.

# 361
Тая Атанаска обаче живее за Инстаграм. Как ги е строила всички.. Обаче евалa,  Даниел непрекъснато се възхищава каква е организирана 😂 можеш ли да помъкнеш бус с украса до Гърция и да стъкмиш всички със специален дрес код само, за да се снимаш за Инстаграм?!?

# 362
Аксел Роуз бил фен на Формула 1. След края на европейското турне, явно е отскочил до Унгария. Снимките са от този уикенд.
Скрит текст:
Прияде ми се сладолед и на мен.
Ето, и Аксел знае, че трябва да носи само ризи с дълги ръкави.Grinning

# 363
Страхотни!
Скрит текст:

# 364
Аксел Роуз бил фен на Формула 1. След края на европейското турне, явно е отскочил до Унгария. Снимките са от този уикенд.
Скрит текст:
Прияде ми се сладолед и на мен.
Ето, и Аксел знае, че трябва да носи само ризи с дълги ръкави.Grinning
Ти пък намери с кого да го сравниш. 😁
Да сме честни, на него ризи с какъв да е ръкав ще му стоят несравнимо по-добре.

# 365
Е, хайде сега, пълна излагация е (поне според мен) да си син точно на Ален Делон и да го споменаваш с месарското му минало, а не с актьорскотo, велико такова!
Стара истина е, че Антъни е бил многократно малтретиран и унижаван от известния си баща, но точно в сторитата си, буквално търси публичност по възможно най-лесния начин в последно време. Което не му прави чест🙄.

Дария
Скрит текст:

Саня в Бодрум
Скрит текст:

Ана Иванович с приятели
Скрит текст:

Джейн Сиймур и колега от ТВ шоу в почивка по време на снимачен ден.
Скрит текст:
Ева Лонгория прави карпачо от домати (почти) по сутиен.
Скрит текст:

Новини от сферата на киното и друга латино бомба.
Не знаех, че имало сериал с Пенелопе, посветен на убийството на Джани Версаче.
Скрит текст:

American Crime Story с Пенелопе Круз и Едгар Мартинес, излязъл през 2018г.
Джереми Стронг (великолепен в Succession) ще бъде в ролята на Марк Зукърбърг в The Social Network 2.
Скрит текст:
Стивън Найт, режисьор на култовия Peaky Blinders, ще пише сценария на новия Джеймс Бонд.
Скрит текст:
Памела през годините
Скрит текст:
И още усмивки от старите ленти🙈
Лиъм и Хелън Мирън
Скрит текст:
И Мадс, любим❤
Скрит текст:

# 366
  • София
На мен Бачорски ми стана много симпатичен в Хелс китчън. Другаде не съм го гледала, но ми направи впечатление на човек с чувство за хумор и лежерен.

# 367
Да, с чувство за хумор е. Особено като слага рога на първата си жена бременна.

# 368
  • София
О, това не го знам. Не ги следя. Само в този формат го гледах.

# 369
Баба Сийка е много сладка в екипчето.

# 370
  • на село
Сестрата и майката на Бачорски да не са пак сърдити - не ги виждам на снимката.

# 371
Да не е първия и едва ли само той е черния дявол.
Бозав или не - явно е намерил поне. Две не само да го харесат, но и да му родят деца.
Аз също шапка й свалям на Атанаска за организацията. Нали е ясно, че зеленото и настроението са останали и след снимките.
Освен това - реклама на артикулите, на който там е измислил концепцията. Интереса в инстаграм трябва да се поддържа и заради доходите. Като си лепнат етикета "ние сме забавно луди" трябва да се поддържат на ниво.

ПП Покажете я майката на Бачорски, защото аз мисля, че жената която придружава баща му не е майката на децата Бачорски.

# 372
Атанаска и Бачорски ги бяхме засекли в зимен курорт миналата година. Бачорски познах, тя на живо е по-невзрачна, но има СТРАШНИ крака. Имаха фотограф с тях и Наска изпадаше в истерии ако снимката не се получи. Даже децата режисираше и ги “подкупваше”, ако слушат за снимките какво ще получат.
Цялостно не “звездееха” и ми оставиха окей впечатление, като Емели беше малък огън на закуска и вилнееше на басейна. Прекрасно дете е. Дани също, но той беше по-свенлив. Баба Сийка тичаше и ги бавеше и се възхищавах как издържа, като ние бяхме за 5 дни, те останаха след нас😅

# 373
Изобщо не разбрах кои са докато не ги поздравиха на микрофона.
Първо забелязах най-малкия, че беше с някакво черно екипче. И толкова. Наистина се държат възпитано, като една голяма тумба роднини, които се забавляват искрено.

ПП Никак не обичам пророкувания кога и как ще зареже втората, че третата. Може пък Атанаска да му е на късмет. Който какъвто и да е бил израства и се променя. Особено пък жена, когато стане майка. Нищо пошло няма във вида, физиономията или поведението на Атанаска. Дано да остареят заедно.

# 374
Атанаска и Бачорски ги бяхме засекли в зимен курорт миналата година. Бачорски познах, тя на живо е по-невзрачна, но има СТРАШНИ крака. Имаха фотограф с тях и Наска изпадаше в истерии ако снимката не се получи. Даже децата режисираше и ги “подкупваше”, ако слушат за снимките какво ще получат.
Цялостно не “звездееха” и ми оставиха окей впечатление, като Емели беше малък огън на закуска и вилнееше на басейна. Прекрасно дете е. Дани също, но той беше по-свенлив. Баба Сийка тичаше и ги бавеше и се възхищавах как издържа, като ние бяхме за 5 дни, те останаха след нас😅

Наска в тялото наистина е топ, но в лице не ми харесва. Не мога обаче да я приема насериозно и ако за Анджи имаше хейт, че е отнела Брад, то за Атанася не знам какво да кажем. Това вече хич не е окей да се хванеш с мъж, докато е бременна приятелката му. И според мен е много възможно и на нея да я сполети нещо подобно. Такива мъже не се променят. И за нея специално не мисля, че се е влюбила в хумора и добротата на Бачорски. Като знаем и какви приятелки има (Даниела от Ергенът), не може да си мислим, че тя е много по-различна.

Общи условия

Активация на акаунт