Звездни Компромати - август'25

• 367 608
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 315
Небрежен аромат на оцет и копър лъха от тая снимка. Небрежно поприседнала до бурканЯ, и също толкова небрежно стъпилА на пръсти.

Кому е нужно. Представям си разговора - стана ли снимката или да му се увия на тоз буркан още по-закачливо.

# 316
Николета Лозанова с нова фризура..

Заприлича ми на Мадалина Генеа, може и да е търсено.

Мадалина я превъзхожда на Николета в момента. Много по-секси излъчване има. Николета наистина има нещо кахърно в погледа напоследък, все едно всеки момент ще заспи и няма никакъв живец в нея. Преди имаше много свежо, по детински сладко излъчване и със сладка чаровна усмивка, която все по-рядко показва, но и вече не е същата с големите изкуствени зъби.

# 317
Анастейша (изцвилих като го прочетох, топ попадение) е раждала в Токуда. Ако е секцио (както предполагам) - е имала нощувка в отделението (което се води “високо-рискова бременност”). Затуй така. Последните й неща в инстаграм обаче показват завидна фигура. Евалата.

На Николета снимката е … твърдо нЙе от мен. Не че съм й фенка, ама има по-добри.

# 318
По скоро Атанейша.

# 319
Ма защо са с толкова дебели вежди Николета и Мадалина, не харесвам много Вики от Мастило, но поне веждите й са оформени спрямо лицето и изглежда доста по-нежна и млада от сексбомбите.

# 320
Ужасни веждаци вадят и двете Joy и малко повече устища от необходимото.

# 321
Скрит текст:
Ето ви малко френски клюки😎
Антъни в кухнята.
Яко е подхванал някаква мръвка и подхвърля, че с баща - месар нямало начин да не може да върти ножа🙈
Пак се озадачих от думите му - баща му беше син на месар, готвели го да поеме занаята, но актьорството го грабнало направо от улицата заради божествената красота. Та ако трябва да сме точни, внук, не син на месар е Антъни, ама нейсе.
Хубав мъж и това си е.
Къде и как спортува и какво яде не ме вълнува, просто е наследил убийствени гени😍

Веселяшка, Ален Делон е работил като месар 3 години (това, според българските клюки). Не, че има нещо лошо в това, но в защита на Антъни го пиша. Wink
"В младежките си години Делон се наслаждавал на работата си като месар. Вторият му баща бил месар и именно от него бъдещата звезда наследява уменията си. След 3 години обаче Ален напуска месарницата, за да се присъедини към френския флот."

# 322
  • Sofia
Дженифър Гарнър е забелязана с пръстен, спекулира се, че е годежен.
Скрит текст:

С приятеля й са заедно от няколко години. Честно казано, на мен ми прилича на халка, но може и годежен да е. На тази ръка не се ли носи халката при тях?

# 323
  • Down south
Да, годежен и халка се носят на лявата ръка.

# 324
Дами, гардероба на Вуйчо - наше ляво:

# 325
Въобще не ми харесва визуално тази булка - умряла риба ми е.

# 326
  • Deutschland
Мина ми през фийда, че Генчо вече има ново гадже и Валерия била много нещастна.

# 327
Може на Валерия да й се е втрисало да върти любови с набори. Нейният ерген ту свиреше на пиано, ту пееше за бъркани яйца. Този Биомета не го знам какъв е, но освен че се снима като примадона, очевидно обича животни. Може да е решила, че ще пробва връзка на база общи интереси. Тя м/удругото изглежда меланхолична (и в Ергена си беше такава) , той също не пръщи от енергия. Тамън са си.

# 328
Ваньо ми се вижда контролиращ тип. Не разхожда пред камерите само Валерия, ами и Айлин. Сякаш да се похвали: "Може да имате по една млада жена, но вижте - аз имам две". То, че има общи интереси, има, но дали са кученцата само?

# 329
  • До морето
Цветка Биометка поне се наслаждаваше на ролята си и на всичко, което беше свързано с това.
Тази мома Валерия е толкова отегчена, че няма накъде повече. Наистина ми изглежда нещо от сорта - "Дай тука да пусна трите снимки за деня и не ме занимавай повече....." . Грам не й се занимава, ама нали обича кучетата....
Даже Айлинката показва повече вълнение и изглежда по - заинтересована.

Общи условия

Активация на акаунт