Звездни Компромати - август'25

• 367 588
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 345
  • До морето
Сега на клипчето ясно се вижда, че Марините жуки са придобили застрашаващи размери, щото нали вчера, онзи ден някой каза, че снимката й била манипулирана.

# 346
Най-малкият син на Майкъл Джексън е вече на 23г. и състоянието му в момента се изчислява на 150 милиона долара.

# 347
Няма да забравя малкия Бланкет на погребението на баща си. Какво голямо момче станал. Да си харчи разумно милионите.

# 348
Алис Купър и съпруга
Скрит текст:

# 349
  • София
Батинкови очакват трето дете.

# 350
  • Sofia
Джеф Безос посреща сърдечно Леонардо ди Каприо и приятелка на яхтата си. Вече не се притеснява, че жена му ще избяга Simple Smile

# 351
Тези двукраките от поста малко по-нагоре са с кенсъл в темата.

Аксел Роуз бил фен на Формула 1. След края на европейското турне явно е отскочил до Унгария. Снимките са от този уикенд.
Скрит текст:
Прияде ми се сладолед и на мен.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 16:34 от Дидичка

# 352
Батинкови очакват трето дете.

Това сякаш отдавна се подозираше, но тя ревностно отричаше

# 353
  • Glasgow
Много ми е смешно за мъжа на Мария, как спазва всички препоръки в темата, побъркахте човека😂
Аз пък не разбрах, че това са наслагани снимки една след друга и помислих, че на снимката дето са двамата нейн клонинг лежи долу в басейн, та се чудех сестра ли е, майка ли😂

# 354
За какво сме канселирали неприятниците Батинкови?

# 355
Вчера Бачорски писа, че жена му е наела агенция за декор за рождения ден на малкия от София и пътува за Гърция.

Ето и темата.

Бабите с тия аутфити са топ Joy
Как ѝ се връзват на акъла
Скрит текст:

# 356
За търговия с лекарства за онкоболни. Има цяла тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1538541

# 357
Аз онзи ден за тях се сетих. Като обявиха по новините подобна далавера в Румъния. С участие на самите болни. Т.е не сме открили ние топлата вода. (Което не прави престъплението по-малко гнусно или оправдано, разбира се)

Ей я на хоризонта - нова сърденка - https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Stefan-Dimitrov-Vasil- … esnite-mi-2653748
Стефан Димитров и Васил Найденов, приятели от деца.

ПП Бабата до Бачорски старши е уникално обратно интелигентна. Три дена се разхожда в един хотел - вън, вътре и на масата докато се храни с нахлюпена шапка с козирка като на снимката. Айде вън ясно, вътре - иди/дойди. Но на масата ... пред хляба ... И като се има предвид, че е от поколението възпитавано в култово уважение към трапезата и насъщния.
Майката на Атанасия - скромно поведение, добра визия, обгрижваща най-младия член на семейството. (Даже първоначално помислих, че е бавачката Simple Smile )

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 16:09 от dariVale

# 358
Аз онзи ден за тях се сетих. Като обявиха по новините подобна далавера в Румъния. С участие на самите болни. Т.е не сме открили ние топлата вода. (Което не прави престъплението по-малко гнусно или оправдано, разбира се)

Ей я на хоризонта - нова сърденка - https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Stefan-Dimitrov-Vasil- … esnite-mi-2653748
Стефан Димитров и Васил Найденов, приятели от деца.

Миналата година Стефан и Богдана Карадочева бяха на концерта на Васил Найденов, част от Sofia summer fest, на вип диванче, явно не всичко е пари, но сиренето все пак е с пари …

# 359
  • София
И аз днес четох за сръднята между Найденов и Стефан Димитров, но нещо не ми се вярва да е истина. Та те тримата (и Богдана) са неразделни, сега на дърти години да правят циркове за пари?

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 16:15 от yovanka

Общи условия

Активация на акаунт