Звездни Компромати - август'25

• 367 590
  • 3 727
  •   2
Отговори
# 375

Майката на Бачорски е в синьо, а сестра му в зелено.

# 376
Харесвам Емилия повече. НО Бачорски избира с коя да е и житейските избори са изцяло негови. Вината за изневярата не е само в Наска, Бачорски е бил наясно, че у тях го чака бременна жена. Не ми е симпатична, но вината никога не е само в единия от изневеряващите. Емилия се е справила и е продължила, Емели е прекрасна и видимо раТв будна, обичана и е малка фурия.
За мен след време ще има жена номер три, въпреки двама наследника от Атанаска, Бачора е палав и когато е изневерил веднъж, според мен е склонен отново. Очаквам го след 4-5 години, когато го тресне кризата на средната възраст и вземе някое младо котенце.

# 377
Вчера ми излезе във фб това:

Добре дошъл, Явор Якуб Арендарик ❤️ И нека любовта бъде с теб💥

От профила на Ива Дойчинова. Малко ми е странно това име. Да е здраво детенцето!
Скрит текст:

# 378
Мара и мъж. ТедитУ е в ленено ансамбълче, омачкано. Цветово са мишмаш. Мара с ботуши, той с джапанки. Воала!
Скрит текст:

# 379
Мале, Албена Михова защо се излага така?
Скрит текст:

# 380
Изглежда сякаш специално си е стискал дрехите, преди да ги облече, нарочно - за снимката.

# 381
Дойчинова поздравява дъщеря си. Станала е баба Simple Smile

# 382
Мара и мъж. ТедитУ е в ленено ансамбълче, омачкано. Цветово са мишмаш. Мара с ботуши, той с джапанки. Воала!
Скрит текст:

На тази снимка все едно е лицето на Преслава и това никак не е комплимент.
Чак не мога да повярвам, но тук мъжът изглежда нормален и по-добре от дамата, която с тези ботуши гъбички на краката ли крие не знам, не е нормално в тези жеги все с някакви ботуши да се гласиш.
Той е намачкан, но е ясно, че няма кой да го оглади, освен ако сам не се научи да се глади. Въпреки това има прогрес при него. При нея нъцки.

# 383
  • софия
Това е лен. Няма как да е изгладен след първото сядане. За това не мога да връзвам кусур.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 19:17 от zvаnchе

# 384
  • Glasgow
На мен на тази снимка най ми харесва засега муж.

А летните ботуши никога не съм ги разбирала 😅

# 385
  • софия
Ако махне официалната джапанка и сложи летни мокасини или маратонки, ще е тамън.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 20:56 от zvаnchе

# 386
На мен на тази снимка най ми харесва засега муж.

А летните ботуши никога не съм ги разбирала 😅

Това лятно ботушче като се събуе вечерта и познайте на какъв "парфюм" мирише.
За кожени чехли, за сандали маркови явно не са чували.

# 387
  • софия
Каквито и да са, селско е. Само един бЕл изпънат чорап му трябва да е пълен комплект.

# 388
  • София
Ермес са. Само 990 евро. Усеща се Мичкиният вкус. По първите снимки беше с някакви ипанемки.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 19:08 от ADENA

# 389
Марчето се е спретнала като барманките от " Грозна като смъртта". Мъж й не е крайно зле този път, но ще влезе в правия път, само да не пропуска съвет от форума.

Общи условия

Активация на акаунт