Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 999
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 210
Кралят посещава днес базата на Кралските военновъздушни сили Лосимът в Мори, Шотландия, за да представи отново знамето на ескадрила.

# 211
Много хубави снимки от Ирландия на Хари и Меган. Бях ги забравила.

Зеленият костюм на Кейт не ми харесва как й стои. Този път дори и зеленият цвят не може да го спаси.
Мисля, че трябва да се ориентира към панталони тип цигара, ще й отиват.

# 212
  • Някъде там
Ох, този ми е любимият сладур, прилича ми на много достолепен хобит. Радвам се, че е добре, защото миналата година четох, че е бил в болница, след като му станало лошо.

Спомням си посещението на Хари и Меган в Ирландия, той беше с невероятно прекрасните си кучета, а тя беше облечена страхотно.

Тука има готини клипчета.

https://dariknews.bg/v-snimki/prikliucheniiata-na-hari-i-megan-v … snimkivideo-21577
Спомням си че когато почина едно от кучетата, в клипчето за сбогуване бяха пуснали снимки от посещението на Хари и Меган.
Симпатичната ирландска двойка си има нов любимец от същата порода. Казва се Мишнах( Кураж)
Да Меган е много хубава и с чудесни рокли.

# 213
Кралят посети и училището „Старият Клайн“ в Брора, което е превърнато в център за обществено наследство и музей.

И още снимки от другото посещение:

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 16:36 от Tinо

# 214
  • София
Излязло е решението на Комисията по благотворителност след разследване на Сентибейл по обвиненията на Чандаука за „широко разпространен или системен тормоз или малтретиране, включително женомразство или мизогиноар“. Няма такива!
https://people.com/prince-harry-breaks-silence-sentebale-scandal … o-public-11717393
За съжаление разследването не е обхванало дейността на въпросната госпожа и раздаването на близо половин милион от средствата на благотворителната организация на близки и познати срещу...нищо!
Отчет за близо двегодишното управление на Чандаука продължава да няма.
От близо половин година принцовете Хари и Сийсо са подали оставките си, но имената им продължават да фигурират в документите на организацията.
Защо ли не се изненадам от решението.
Миришеше отдалече цялата история - да напусне целият борд, заедно с основателите...
Дано има разследване и по другите проблеми, мисля че имаше някакво разследване на дейността под управлението на госпожата.

# 215
Така е, освен напусналият борд, тия интервюта след това бяха супер непрофесионални. Жалко, че не са я разследвали и нея, но пък ако бордът и основателите не са подали сигнал срещу нея, нормално.
Най-жалко е за децата със спин, които останаха без помощ и подкрепа.

# 216
  • Някъде там
Излязло е решението на Комисията по благотворителност след разследване на Сентибейл по обвиненията на Чандаука за „широко разпространен или системен тормоз или малтретиране, включително женомразство или мизогиноар“. Няма такива!
https://people.com/prince-harry-breaks-silence-sentebale-scandal … o-public-11717393
За съжаление разследването не е обхванало дейността на въпросната госпожа и раздаването на близо половин милион от средствата на благотворителната организация на близки и познати срещу...нищо!
Отчет за близо двегодишното управление на Чандаука продължава да няма.
От близо половин година принцовете Хари и Сийсо са подали оставките си, но имената им продължават да фигурират в документите на организацията.
Защо ли не се изненадам от решението.
Миришеше отдалече цялата история - да напусне целият борд, заедно с основателите...
Дано има разследване и по другите проблеми, мисля че имаше някакво разследване на дейността под управлението на госпожата.
Всичко ще си дойде на мястото според мен, важното е, че дрънканиците на госпожата се оказаха лъжи. Не, че съм се съмнявала, просто е много добре, че комисията излезе с това становище.
Хари и Сийсо ще намерят начин да помагат на децата, както са го правили и до сега.

# 217
А като Хари не беше виновен, защо напуска борда, а не да докаже, че е невинен и не продължи да “помага”, че то май от години там никаква работа не е вършил. Или вече не може да източва парички и затова го напусна?

# 218
Това с източването ще да е нова опорка някаква, щото даже и Чандаука не го е обвинявала в това.
Ама нормално, сега ще се измислят нови "провинения" на Хари другите като се оказаха измислица.

Всъщност Чандаука добре се беше справила с източването.

# 219
Хари така или иначе вече не е фактор никъде.
Всеки проект е провален, напуснат и неуспешен. Нито фондацията им подкрепя някакви важни каузи, нито нищо. Ама то е ясно, че ще е така, когато няма финансиране. Единственото, което му остана е титлата принц и да лежи на свършеното едно време като беше част от семейството.
Живи здрави, нека си живеят живота като известни личности, а не като рояли, те си го избраха.

# 220
И всичко това няма нищо общо със Сентебале, където вече е доказано, че Чандаука е наговорила един куп лъжи.l, в резултат на което една работеща фондация е унищожена и децата остават без помощ.

# 221
Ами остана без помощ, защото Хари му е по-лесно да напусне, отколкото да докаже, че не е вярно и да продъжи работата по проекта. Всичко е до желание и приоритети.

# 222
И аз така мисля. И виновните крадци ще бъдат наказани, и наклеветените ще намерят начин пак да бъдат полезни.

Друго искам да ви покажа -  Фелипе и Летисия 😍
Невероятни са тези двамата. След толкова години заедно всичко още искри между тях. Винаги имат за какво да си говорят, винаги имат на какво да се смеят 🥰

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 19:55 от птица

# 223
Замазана дебело е тая работа със "Сентибъл". В чия полза - няма да разберем.Явно организацията е загубила целите си. Който е кадърен,ще регистрира нова и ще работи за каузата и занапред.

# 224
Сготвиха я др. Чаундака,  жалко, жалко за опънатия чадър. Аз лично й вярвам, тъй като не за първи път има такива оплаквания. Да не забравяме служителите, които не посмяха да се оплачат, плюс свидетелите на хвърляне на посуда по персонала в една далечна Австралия.

Общи условия

Активация на акаунт