Флирт с колежка

• 6 186
  • 143
  •   1
Отговори
# 120
Тоест може да си мисли и фантазира, важното е да е на ум... Grinning и гаджето да не разбира

Тоест важното е тия фантазии и желания да не ги обменят с колежката, защото това вече не са фантазии, а флирт и на никоя тук няма да и е приятно мъжът и да практикува такива чатчета с разни жени.

# 121
[доста млади момчета(мъже) искат точно това да правят(да издържат приятелките си)
Да, някои успяват да им издържат на глупостите, които ръсят. Но в случая не. Съчувствам на младежа, прави и на двама ви лоша услуга.

# 122
[доста млади момчета(мъже) искат точно това да правят(да издържат приятелките си)
Да, някои успяват да им издържат на глупостите, които ръсят. Но в случая не. Съчувствам на младежа, прави и на двама ви лоша услуга.

На кое точно му съчувстваш?
Че тъче на два стана и се чуди как от сегашната приятелка да се хване за колежката ли?

# 123
Arielle, че я учи, че като сложи фалшивите мигли и винаги някой младеж ще и се моли да я издържа. Има време да се научи.

И двамата тъкат на два стана, вервай. Той опипва почвата за евентуална оставка, а тя пък в момента е  активна в общественото проучване на "пазара" за нов спонсор. Все пак тя има богат опит в това, както вече сподели.

Тук въпросът е кой първи ще мънкибранчне, а не дали. Тук няма (вече) любов, просто някакви по-чести транзакции на малко секс и финанси.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 02:35 от Анонимен

# 124
Да направиш комплимент на човек от срещуположния пол, докато си във връзка или брак, според мен не е нормално поведение.
Всеки има различни възприятия и граници,за някои това е приемливо, за други не е.

Направо хлъцнах като прочетох това. Показах на половинката - пак хлъцване.  Ма то връзката не значи да си кон с капаци и да се държиш като пълен темерут.

Аха, значи щом някой не прави комплименти извън връзката си, е "кон с капаци". Интересна логика...вярност = тъпота, а флирт = модерност. Ако това е стандартът ви за здрави отношения, сега разбирам защо ви се струва нормално.

# 125
То зависи какви са комплиментите, ако някой е написал книга е нормално да го поздравиш, ако има работен успех също. Но да обясняваш на колежки колко страхотно им седи роклята, парфюма и т.н. неща за външния вид, не е нормално. Някои мъже не се сещат да правят комплименти и на собствената жена, но на колежката да не пропуснат.

# 126
Да направиш комплимент на човек от срещуположния пол, докато си във връзка или брак, според мен не е нормално поведение.
Всеки има различни възприятия и граници,за някои това е приемливо, за други не е.

Направо хлъцнах като прочетох това. Показах на половинката - пак хлъцване.  Ма то връзката не значи да си кон с капаци и да се държиш като пълен темерут.

Аха, значи щом някой не прави комплименти извън връзката си, е "кон с капаци". Интересна логика...вярност = тъпота, а флирт = модерност. Ако това е стандартът ви за здрави отношения, сега разбирам защо ви се струва нормално.

Комплиментът е част от социалния живот, признак е на учтивост и възпитание. Да не се правят комплименти е все едно човек във връзка да не танцува с друга жена на празненство. Или във фитнеса да не обелва дума с жените, да не им помага с тежестите и прочее.

# 127
Не се е наиграло жребчето.
В сериозна връзка мъж няма подобни мераци и енергия да пърха покрай всяка.
Затова с този сладур на 23 - иху-аху и всеки по пътя. Рано му е за сериозна връзка.

# 128
Комплимент е съвсем различно нещо от секуален намек,  предложение, закана от типа Ох ш''та скъсам, искам да съм между краката ти и всякакви други подобни неандерталски проявления на мерак.

Те и да не са неандерталски, пак не са допустими в социалното общуване, ако човек е обвързан, освен ако ще започва флирт. Просто така не точим лиги по колеги и познати, за да водим разговор.

# 129
Комплимент е съвсем различно нещо от секуален намек,  предложение, закана от типа Ох ш''та скъсам, искам да съм между краката ти и всякакви други подобни неандерталски проявления на мерак.

Те и да не са неандерталски, пак не са допустими в социалното общуване, ако човек е обвързан, освен ако ще започва флирт. Просто така не точим лиги по колеги и познати, за да водим разговор.

Така е, това не са комплименти. Но поради неразбиране на смисъла на думата комплимент, или пък от здрава закостенялост, някои анатемосаха комплиментите.

# 130
Черна станция,хората мислят различно, и това е напълно нормално. Не разбирам защо веднага трябва да се лепят етикети или да се правят на заклеймени, само защото не споделят нечие мнение. Всеки има право да вижда нещата по свой начин.

# 131
Така е. И затова аз хлъцнах като прочетох, че комплиментът бил забранен за хората във връзка. Имам право, нали? Но някой не ми прие моята гледна точка и направи коментар как не била правилна. И тогава аз отговорих.

# 132
В контекста на поставената тема е хубаво да се разграничават свалки и флирт. Това с колежката си е свалка.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 11:42 от ДХ3

# 133
В контекста на поставената тема е хубаво да се разграничават свалки и флирт. Това с колежката си е свалка.

Е, флиртът си е свалка. Вече флиртуващите си решават до къде искат да стигнат. Иначе имаше един хубав лаф на английски:

Flirtation is attention with intention Wink

Но сега погледнах и видях, че новото време е донесло промени и в този лаф и в нета се разпространява като:

Flirtation is attention without intention

# 134

Е, флиртът си е свалка. Вече флиртуващите си решават до къде искат да стигнат. Иначе имаше един хубав лаф на английски:

Flirtation is attention with intention Wink

Но сега погледнах и видях, че новото време е донесло промени и в този лаф и в нета се разпространява като:

Flirtation is attention without intention

И двете не са вярни: Flirtation is attention with plausible deniability.
(не е мое, преди месец два се въртя в туитър)

Общи условия

Активация на акаунт