Флирт с колежка

• 6 177
  • 143
  •   1
Отговори
# 15
Защо да е рядкост, може да работи платена работа.
Достатъчно е да е управител на магазин или в някоя логистична фирма. Или любимото тук IT.
А колежките просто продавачки или други айтита. Всички се закачат помежду си. Каква са тези съдилища, закани, а тя се държи така сякаш е от 20 години с него и имат поне 2 деца. Трябвало / не трябвало. И тя не трябва да му се дърля и се държи неуважително, но го прави.
Съвсем са си ок двамцата.
//
Това не е закана, да. А потенция за полюция.
Закана е – ако дойдеш в 9 на бар Х ще те скъсам.

# 16
Малко измислена ми е тази история. Не, че не съществува такъв сценарий в живота. Обикновено хората са склони да идеализират себе си, особено в анонимното пространство на социалните мрежи. Пък, тук точно обратното! Толкова искреност за себе си ми намирисва на история измислена на момента. От написаното не видях ти да правиш нещо полезно за връзката ви, освен да му топлиш чаршафите и задоволяваш мъжките му нужди.
Сама казваш, ме се държиш лошо, не знаеш какво искаш...

# 17
  • у дома...
Малко измислена ми е тази история. Не, че не съществува такъв сценарий в живота. Обикновено хората са склони да идеализират себе си, особено в анонимното пространство на социалните мрежи. Пък, тук точно обратното! Толкова искреност за себе си ми намирисва на история измислена на момента. От написаното не видях ти да правиш нещо полезно за връзката ви, освен да му топлиш чаршафите и задоволяваш мъжките му нужди.
Важното е, че я издържа почти изцяло, добър е и умее да се извинява (вероятно материално).

# 18
Връзките не са до знание и обучение.  Или ти идва отвътре да се държиш подобаващо с партньора - дали от обич, дали от страх от раздяла, дали от лични морални устои, или не.

Имам чувството, че го оправдаваш с това, че си му първата връзка и сега си влезнала в ролята на обучаваща с тоягата какво трябва да прави, кое му е разрешено и кое не. Може и да ти се получи. Или той ще се научи да се крие по-добре. Или ще си намери друга, с която няма да има желание да пише на колежки, че ще им се навира между краката.

# 19
  • Далечният изток
А ти как разбра?
Проверяваш му телефона?

# 20
  • Out of the Mix
Той е на 23, има още между много крака да се вре, докато улегне достатъчно за семейство. Търси си мъж, не хлапе.
Чудесно, но зрелите мъже с опит и всичко на 35-40 пък сме "чичаци", ко праим ся? JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Вчера го водих този разговор с две едновременно, едната на 20, другата на 22, седнал между тях, и се смеехме.
На тази на 20 извадих лична карта, поиска. (вика, "баси гена")
Не вярваше и след това.
Много навита, но ми е малка.
Друг на мое място, щеше да я мине, но прецених да не го правя.

На 20-25 масово не знаят къде се намират.

Ако едно момиче се влюби, тогава решава да се отдаде на "мераклията", а момчетата рядко са верни, и си хойкат.

Изобщо не са готови за сериозни връзки, а тези, които искат, са по-скоро изключения.

"Потенция за полюция" - > лафът на деня ще да е това, браво Босилек, разсмя ме. Grinning
Може би идва от "потенциал", или от другото? Rolling Eyes

P.S. Тати е заключил гледам темата за "дейтването", жалко.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 11:32 от Revoker

# 21
въпреки всичко за мен ако един мъж не е “луд по мен”, няма защо да е около мен в какъвто и да е план.

Аха, значи няма да имаш дълги връзки, защото лудостта не трае чак толкова дълго. За мен нещата не са се задълбочили още между вас, младежът е твърде млад, а и си има навици да флиртува, което си е нормално в края на краищата. Да не говорим, че флиртува със заемки от Шекспир ве пак Wink

Цитат

ХАМЛЕТ
- Госпожице, мога ли да легна между коленете ви?
ОФЕЛИЯ
- Не, господарю!

Ти също май не си много зряла.  Съветвам те да карате така пък то ще си покаже, а и да не стане поне опит ще натрупате във връзките.

# 22
Тя цялата тема е един нон сенс.
Мъж на 23 да е "луд" само по една жена.
И тя разбирала от сериозни връзки с "изключение" на това, че понякога се държала лошо с него.

# 23
Аз може да съм дърт за 25 годишните, както и разбиранията ми, ама който си го влечеше ку*** валъка на 23-25, че и по рано,  така си и остана. Много голям мит е тва, че на тая възраст всичко се е*** е наред. Няма връзка с темата, понеже се коментира нагоре.
Ако гаджето на авторката иска да боцка чуждо, далеч няма да в само това имдикация. Все още мисля, че е много вероятно да го е направил без замисъл и реални мераци както са при мен заглежданията, които също са повод за голяма драма при някои

# 24
  • София
Авторката за любимия или издръжката я е страх?

Момчето си го търси и ще си го получи.

# 25
Еми не е измислица, не знам ти какво очакваш от една жена да прави. Освен най-важните: да се грижи за човека до себе си по всевъзможен начин, да придава уют на обстановката, да обича, да подкрепя и да създава спокойствие, а и до топленето на чаршафите, на мнение съм, че ако ти не си ги топлиш -някой друг ще го направи, пък и ако не го правиш защо изобщо си с някой😁 на нас жените ни се иска повече, ама въпросът е  партньорът колко добре умее да те предразполага и на кое място поставяш тези топления в отношенията ви😁 Защото аз съм млада и си ми е важно, но и на възраст да съм сигурно ще съм пак със същото мислене по тази тема

# 26
Като ти е важно, го накарай наистина да е луд само по теб. С условности, закани и дърлене не става. Един мъж, за да полудее по теб, трябва малко повече от "аз съм принцеса", ти си само мой.

# 27
 Важното е, че я издържа почти изцяло, добър е и умее да се извинява (вероятно материално).
[/quote]
А ти какво искаш да прави. Да стои и да пие, пуши, да бив приятелката си и да чака наготово както майка му го е учила ли?😂😂😂

# 28
  • София
Какво значи, че понякога му липсва добро отношение? Не смяташ ли, че щом ти флиртуваш понякога, пък било и несъзнателно, задаваш тон това да се случва във вашата връзка? На колко сте години? Какъв опит имаш ти и какъв има той?
Говоря добро отношение като държание, понякога не си съобразявам думите, твърде искрена съм и наранявам хората, но не го правя с цел обида. А за флирта, то е несъзнателно но никога не отправям сигнали за възможни случки и то сексуални. На 25 съм и съм имала 3 по-сериозни връзки. Той е на 23 и няма никакъв опит във връзка.

Още сте млади, и двамата не знаете какво искате, и двамата имате да трупате опит както с връзките, така и с другия пол. Моят съвет е ясно да си заявяваш границите и да не търпиш неприемливи за теб неща. Едва ли това ще ти е последният мъж. С чичаци правилно си разбрала, че не е гарантирана зрялост. А и ти самата готова ли си за семейство, или искаш още да си поживееш?

# 29
Връзките не са до знание и обучение.  Или ти идва отвътре да се държиш подобаващо с партньора - дали от обич, дали от страх от раздяла, дали от лични морални устои, или не.

Имам чувството, че го оправдаваш с това, че си му първата връзка и сега си влезнала в ролята на обучаваща с тоягата какво трябва да прави, кое му е разрешено и кое не. Може и да ти се получи. Или той ще се научи да се крие по-добре. Или ще си намери друга, с която няма да има желание да пише на колежки, че ще им се навира между краката.
Не съм учителка, свободен е да прави каквото пожелае. Въпросът е до отношението което хората изискват да бъде предоставено към тях. Както аз мога да се съобразя с нещо което на него му е неприятно, така и той. Характерът ми както казвате е изграден и не съм перфектна, опитвам се да се променям за всички, но се изисква време. Знам, че доста неща и аз не правя правилно, но всеки греши и си взима поука

Общи условия

Активация на акаунт