Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 35 004
  • 866
  •   1
Отговори
# 240
  • Сливен
Бубе, да ти е здраво, щастливо и дълголетно момчето! Стискам палци и за мама, всичко да мине спокойно Heart !
Мъфинче, бързо да му минава и на Гого!
Лин, имам чувството, че преди всяка отпуска е така, опитвам се да си свърша нещата, да не оставям да ме чакат, и в два-три следобед все нещо изскача...
Хубава седмица!

# 241
Мъфинче, дано всичко е наред с Гого.

Аз скоро май не съм казвала, че не ми се седи в офиса Grinning A до отпуската ми има повече от месец... Добре, че уикенда е по-близо.

Не знам дали ви казах, но решихме пак да си ходим в Турция. Ще минем и през родния град на любимия, сестра му ни покани на годеж Heart Тя ще завтаря, та няма да има сватба, за което много съжалявам, защото много ми се ходи Grinning

# 242
Бубе, стискам палци и ви пращам положителна енергия!
Честит да е синът ти, да се сбъдне всичко, което желаеш за него!

Мъфинче, милият Гого. Бързо да му минава!

Тези дни ще моля и аз за стиснати палци, че Симона е с прецакано коляно и явно няма да успеем да се справим с лечението само с лекарите в града ни.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 14:09 от tuty

# 243
  • при моите деца .....
Привет от Вършец!
Бубе, здрав, щастлив и успешен да е рожденика.
Стискам палци да е успешна оперяцията на майка ти и бързо да се възстанови.
Мъфинче, как е Гого? Какво каза личната?
Бързо оздравяване! 🍀
Почиваме малко на климатик.
Една снимка от Враца

# 244
Колкото пъти вляза в темата и Бобито митльосва някъде Sunglasses
Чудни сте!

Честити да са рожденниците, успешни да са леченията.

Али, браво на Мартичко, всичко лошо да е зад гърба му. Сестрата на МЧ какво ще прави, че няма да има сватба (втори брак или ... Rolling Eyes )

Мен ме мързи първи ден, значи е понеделник.
До почивка има да броя поне 2 седмици.

# 245
Вие избутахте понеделника, блазе ви. Утре аз да му мисля.
Али, логически разсъждавам като Руми, но чакам и твоя превод.
Надявам се при Гоги да е фалшива тревогата.
Преди много, много години баба ми и нейните три сестри си организираха ежегодно седмичен балносанаторум във Вършец. Зарязваха мъже, внуци и полска работа и се усамотяваха.
Тути, притесних се за Монката. От някаква травма ли така се подреди? Правихте ли ЯМР?

# 246
Не сме, Маре. Само рентген, не знам закъде го пазят този ЯМР лекарите. Сигурно да не им се развали.
От скачане на батут се нареди така.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 17:02 от tuty

# 247
Ох, ужас, но поне знаете първопричината.

# 248
Oф, Тути Sad Много гадно.

Втори брак ще и е на сестрата на МсЧ и не искат да правят сватба. И на годеж се радвам, ама искам и сватба Grinning

# 249
Тези батути са толкова опасни! За колко счупени ръце, прищипани пръсти и натъртвания съм чувала и чела, че не е за вярване. Затова бях много против да купуваме. Да минава на скокливка и повече никакви батути!
Да оздравява Гого!
Честити рожденици, да са здрави!

# 250
Лято, мислех че сме я минали тази възраст с батутите, но ей на, и на 17 ѝ се скача.
Благодаря, момичета!

# 251
  • Canada
Любимият на 40+ си сцепи брадичката на батут и го лепиха 😁 Това в увеселителен център. С домашния засега нямам проблеми.

Тути, бързо да идентифицират и овладеят проблема.

И Гого да се оправя🤞

# 252
Втори брак ще и е на сестрата на МсЧ и не искат да правят сватба. И на годеж се радвам, ама искам и сватба Grinning
Нали знаеш, че няма как да не изкоментирам думите ти! Wink Ама ще си замълча.

# 253
  • Бургас
И на майка ѝ бяха казали да си намери първо ортопед, който би ѝ дал направление за ЯМР, пък тогава личният щял да ѝ даде за ортопед. Иначе на частно срещу 350 лв съм сигурна, че има часове за същия ден.

Тути, възможно най-бързо и лесно да излекувате девойката!

Бързо да му минава и на Гого каквото го е застигнало!

Цял ден съм като маносана, лягам, ставам, ей сега чак обядвах. Голяма жега е навън, суша, всичко изсъхнало. В гората няма нищо за ядене и съсели са превзели селото, ядат каквото сварят. Сутринта даже и вътре вкъщи имало два Angry Малките ги е страх от паяци и ходим групово до тоалетна, остана да срещнат съсел или плъх и ще трябва със сестра ми да си привикваме мъжете да ни прибират.

# 254
  • Бургас
Болните да оздравяват!
Тути, бих ти препоръчала ортопед в Пловдив,ако искаш ще ти пиша на лични за данните на доктора.

Рождениците, които пропуснах да са здрави и щастливи!

Сега се прибрах от едно бързо ходене до Несебър! Голяма лудница е там. Не бях стъпвала с години. Много е променено!

Чакам големия да се прибере от фитнес да си кажем две приказки и да си лягам.

Общи условия

Активация на акаунт