Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 35 006
  • 866
  •   1
Отговори
# 255
  • на Мелмак
Бубе, честит да сина ти! Все така прекрасен и успешен!
При майка ти всичко ще е наред, сигурна съм Hug
Гоги да не е лепнал нещо лятно?
Тути, успех ви желая и правилен лекар с лечение.
Аз също съм за ортопед, че закъсах с лявото рамо. Но този, при който ходим е свободен септември.
Селесте, 350 си е евтинджос. Наскоро приятел ходи, беше към 600.
На Боби и сестра ѝ им се радвам и тайно завиждам, да си знаят Grinning
Бубе, отидохме за два дни на гръцко море. Трябваше ми да се откъсна.
Даже вече планирам нов дълъг уикенд, само да не си остана с плановете Joy

# 256
Ех, Тути, на тия години батут 😆
Ще й мине на Монката 🤗

ММ миналия месец ходи на ЯМР, 450 лв плати.

Марее, нИдей й мълча. Може пък и да ни покани 😁 Алечко, знаеш ли как хубаво играя пред кръстник. Може с кокошката, може с питата 🤣

# 257
Аз още си пазя глезена, но за Алето ще се жертвам да поведа хорото;)

Карз, напиши ми го. Благодаря!

# 258
  • София
Прибрахме се. Докато минем през аптеката, да оправя Гоги и пак стана никое време. Вирусна инфекция. Гърдите му са чисти, гърлото е леко червено. Назначиха лечение. Като се прибрахме малко живна, дано бързо му мине.
Благодаря за палчетата за моето момче. Много е гадно детето ти да е болно и ти да си безсилен...
Тути, бързо да се оправя девойката!
ЯМР в София на частно е 460 лв. ММ си прави миналия месец, но успя да мине по каса.

Спокойна вечер!

# 259
Аз ще ги платя тези 400 лв, толкова е при нас, правих си и аз преди 10 дни, но ме е яд на ЛЛ, на ортопеди и здравна каса за безумието да лекуваш дете, без да знаеш какво му е.
Аз съм на 44, ще си влача болките в крака, ама тя е дете, от нея ли точно ще пестят?
И аз, и баща ѝ сме съвестно плащащи си осигуровките на реални суми и това цял живот. Не е като да прецакваме системата.

# 260
  • Бургас
Тути, за съжаление всичко в държавата ни е хаос, безумие и безхаберие!

За съжаление и по-зле ще става! Към по-добро - няма как!

# 261
  • София
…Не е като да прецакваме системата.
Тези дето я прецакват никога не плащат Confused
Да се оправя детето. Ако решиш да търсите лекар в София, пиши ми. Ще ти дам координати на ортопедът, който пое сина миналата година и му спести тежка операция с два винта в глезена Close

# 262
Добро утро.
Да й минава на Монката.
Гоги скоро ще е пушка и пак ще щъка.
Аз днес вече съм на работа, излишно е да казвам, че не горя от нетърпение.
Хубав и усмихнат ден.

# 263
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви,  за пожеланията за синко и за мама!
Почерпихме се за негово здраве с батко му и семейство, даже Малечка и Палечка,  останаха с преспиване.

Тути, много хвалят  Тони коляното, за диагносхика и лечение.  Така го наричат.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … nQovVwfYeQe1W_Ap6

Здраве на всички желая!

# 264
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Починах си, наспах се. Доволна съм.
Имам 100 задачи, трябва да ги отмятам. Мисля, че до октомври ще се справя.
Да ви кажа, че дребните души все още ме изумяват.

# 265
  • София
Добро утро! Coffee

Всички спят, аз пия кафе. Днес станах по-рано, но се наспах. Чакам Гоги да стане, дано е по-добре.

Хубав ден!

# 266
Добро утро!

Вчера седмичния пазар си премина направо в месечен и на касата леко прехълцах... Ама поне няма да мисля за пазаруване известно време,  само дреболии. За довечера остава да отметна котешките неща, козметиката и домашните потреби и с трепет да си чакам следващата заплата 🤣

Купихме и шатра и довечера ще я сгласим. Нямам търпение да си накича лампичките и да се чучна под нея. Вече не е и толкова горещо вечер, та ще си вечеряме на вън.

Аз много искам сватба, ама МсЧ не ще и да чуе 🤣 И двамата вече сме си минали по реда и чисто практично е безсмислен разход, ама аз пак искам парте 😁 За момента сме постигнали крехко съгласие за малка градинска сватба на двора, само не съм сигурна той дали знае 😁

Спокоен ден,  банда!

# 267
  • София
Добро утро!
На ММ му бил нужен финансов план. Ако някой му докаже, че ще вземе после повече пари, отколкото ще даде за сватба. Joy
Не се представя той в ролята на главно действащо лице - младоженец. Иначе много обича да ходи на чужди сватби.
Аз пък понеже съм имала вече грандиозната голяма сватба, изобщо не искам вече нито друга такава, , нито пък да убеждавам някой той какво иска. Grinning
Прекрасен ден!

# 268
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart

Боби и Тони, страхотни, както винаги! Heart Eyes Хубаво да си изкарате!

Мъфинче, дано Гого се оправи бързо! Hug

Тути, бързо да се наредят нещата и при вас! За нивото на здравеопазването даже не ми се отваря дума... Rolling Eyes

Снощи и Елица се тръшна с гърлобол и кашлица, ще видим докъде ще я докараме... Confused

Усмихнат вторник! Hug

# 269
  • някъде другаде
Добро утро!
Станахме и пием кафе.
После на басейн.
Мъфин , Тути,  Лале , бързо да се оправят децата.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт