Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 34 990
  • 866
  •   1
Отговори
# 270
  • Сливен
Добро утро!
Тути, да се оправя бързо крака на Мони, наистина важно е да видят какво й е точно за да не й остане там травма.
Лекарите не могат да се извиняват с липса на направления, защото при необходимост може да си поискат допълнителни от здравната каса./оставя се резерв за такива случаи/.
Хубав, спокоен и усмихнат ден!

# 271
Моите и двечките се прибраха от морето с някакъв вирус, който слезе в гърлото и сега са на антибиотик.
Ама така е, след няколко поредни дискотеки до сутринта и цял ден коктейли. Одъртяват вече Joy

И аз съм замислила един басейн за неделя, ама да видим дали ще ми се получи.

# 272
  • Germany
Добро утро!
Да се оправят Гого, Елица и на Руми щерките!
Тути, да разберете какво точно й има на Монката и да се възстанови бързо!
Днес тъкмо бях доволна, че се наспах и като се върнах от разходката с Ина, ме посрещна невъобразим шум. Съседите отдолу са решили да си сменят плочките на терасите и къртенето е страшно. Най-гадното е, че са наели един човечец с една малка машина и подозирам, че къртенето ще продължи с дни. Ние тръгваме в петък, но големият има да учи и тръгва чак в понеделник и му се ревеше сутринта...

# 273
  • Бургас
Добро утро!

Лаленце, Руми, да оздравяват бързо момичетата! Гого днес да е по-добре!

Ние с ММ нямаме брак, аз никога не съм искала, той пък грам не е по каквито и да е събирания, събития и ритуали. Не знам след някоя и друга година как ще правим бал на Вики Joy

# 274
Ние сме с две празненства- сватба и след няколко месеца църковен брак. Случвало ми се е да си купя бяла рокля и щерката винаги ме пита дали пак ще се женим с баща ѝ.
Преди работа и на поклонение бях.
Болните да се оправят.
Хубав ден, момичета!

# 275
  • Бургас
Ама разбира се,че винаги ще предпочита сватба Simple Smile Две неща ще запомня цял живот от моята. Първо ...погледа на ММ като ме видя облечена и баща ми, който ме извеждаше от къщата.
Пък и да не правихме сватба, подписа въобще не беше под въпрос. Иначе какви сме? Съквартиранти? Тъй като не може да сме вечно здрави и вечно млади идва момента, в който трябва да се взимат решения и категорично отказвам в тия решения да участва друг освен ММ и аз. Толкова по темата от мен.

# 276
Добро утро!

Тъй като не може да сме вечно здрави и вечно млади идва момента, в който трябва да се взимат решения и категорично отказвам в тия решения да участва друг освен ММ и аз.
Това е и основната причина за мен да искам брак.  За материалите ни придобивки имаме разбирателство, деца няма да имаме, но искам ако нещо се случи с мен той да е човекът, който решава. Пък сватба искам наистина заради купона 😁

Преполовихме седмицата 🤩

Спокоен ден, банда!

# 277
  • Бургас
И ние имаме разбирателство за материалните придобивки -моето си е мое, неговото общо Wink
Натоварена програма имам. Вчера след работа бях на педикюр, днес съм на маникюр и боя; в четвъртък - на мероприятие към 16,00 и не знам кога ще свърши. Остава ми един петък да си събирам багажите и да хващам пътя.

# 278
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Да си кажа и аз.
Ние сме някъде по средата с ММ. Първо той искаше брак, аз не, после дойде един момент, в който точно документално реших, че е добре да се бракуваме. Избрах си дата, записах си час. Отидохме само с кумовете, подписахме. После пихме кафе и отидохме на работа. Не очаквах, но много ми хареса в ритуалния дом. Тогава даже съжалих, че не направихме празненство. Миналата година ММ беше решил да правим парти, сватбено, но аз нещо не исках. Нещо с него не можем да се разберем кога ни се жени Grinning
Иначе при мен едно и също. Вчера ми бръмна главата, обучавам две нови момичета. Добре ,че щерката е на линия и се справя. Искам да назнача още хора. Нещо издишам здравословно напоследък. Дано ми се получи. Стиснете по едно палче. Не, че ще спра да работя, просто ми трябва повече почивка вече.

# 279
Добро утро! По - добре съм, хапвам си вече по-малко. Ремонтът върви, някой септември трябва да е свършил. Ходим да си избираме разни неща по магазините, но няма как. Иначе утре съм на педикюр и в петък пътуваме за Белоградчик. Ще сме и на концерт там. Хубав ден на всички! 🥰

# 280
  • някъде другаде
Добро утро!
Почивката приключва.
Днес разходка , обяд и тръгваме.
От утре на работа. Чакат ме две двойки да сключват брак.
Хубав ден момичета!

# 281
  • София
Добро утро!
ММ днес понеже тръгна преди 5 ч на работа успях и аз да снимам Венера и Юпитер.

Чакам петък с нетърпение, за да видя морето. Heart Eyes

# 282
Добро утро.
И ние нямаме брак, месец след като се запознахме с мъжа ми,  баща ми почина, а майка ми беше лежащо болна. Просто нямах желание да правя сватба без родителите си.  Мъжът ми не обича да е център на внимание.  За 50-годишнината си, която той реши да празнува, не беше на себе си. Всичко аз организирах. Казала съм, на 20 година,  ако още сме заедно, може да се подпишем. За решенията, ако опре до там, знам,  че със сестрите ми ще вземат най-доброто такова.
Хубав ден.

# 283
  • София
Добро утро!

Изпих кафето, докато се разхождахме с Гоги из апартамента. Smiley Малко по-добре е, вчера имаше температура и беше много отпуснат и жален. Дано днес не вдигне пак.
За брак говорите - нямаме, но сме решили да подпишем. Просто подпис, съвсем обикновено. Не искам голям джангър и куп гости. Булка никога не съм мечтала да бъда. Но иначе обичам сватби. Simple Smile
Днес чакам доставка. Поръчала съм си няколко книжки. В Озон има промоция и как да не се възползвам... Rolling Eyes

Хубав да е денят ви!

# 284
  • Бургас
Добро утро!

Ети, успех с новите момичета!

Небето снощи беше много красиво, но от снимките нищо не си личи.

Допивам кафето и заминавам до магазина, че последният работи три дни в седмицата за по 10 минути, докато раздаде 🍞 на бабите.

Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт