Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 34 992
  • 866
  •   1
Отговори
# 285
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви за пожеланията за Елица, днес е една идея по-добре. Но сме вече 24 часа без вода (всъщност снощи имаше за малко, но беше с толкова ниско налягане, че не ставаше за нищо). Confused Уж в 5 следобед ще я пуснат и дано, че режимът и без това е достатъчно тежък...

Не съм имала брак досега, а винаги съм искала и най-после имам до себе си мъж, който също държи на това. За момента сме само сгодени, не искаме голямо тържество, а нещо по-скромно - подпис и после обяд в ресторант с най-близките ни хора. За догодина мислим да се случи. Heart Eyes

Хубава сряда да имате! Heart

# 286
От 10.08 до 12-13 имало метроритни дъждове, та и ние с дребната зяпахме по нощите. Видях снощи 4 падащи звезди, като едната беше мноого ярка и красива. Тя видя само една. 😆
Монката да се оправя! За здравната система не ми се говори. Майка ми също цял живот е на ТД, осигуровки платени и от години е с проблеми, за всяко нещо плаща. Сега пак събира за поредната манипулация, 2000 лв. Ами не е нормално! Пенсионира се миналия месец, 600 лв пенсия... Думи нямам! 🤐
ММ и той вчера с температура, но сутринта каза, че е по-добре. Дано се опазим ние с детето.
Палци за майката на Бубето, за Ети и новите колежки, за Гоги и Елица, да преборят вируса.
Брак нямаме, но и аз не държа. Минала съм и аз веднъж през джангърите, мерси съм. 😆
Друго какво четох, не помня. Ще ме извините. 😅
Хубав ден! 🍀

# 287
  • София
Персеидите са красота, над 20 г ги гледам. Има и през други  периоди дъждове.
Сватба не съм искала никога, пълна глупост.

Болните да се оправят.

# 288
  • Germany
Добро утро!
Жега е при нас и не спахме добре. Аз имам още ден антибиотик, но от вчера пак ме наболява кръста... Мисля днес да си взема и Д Маноза, освен боровинките и да се надяваме, че няма да имам изпълнения на почивката.
Ние с мъжа ми се оженихме, когато големият беше на 1,5г. Аз винаги съм искала да облека бяла рокля и реално заради моя мерак го направихме. Бяхме на косъм да канселираме всичко, защото мама почина 2 седмици преди определената дата, но татко и мъжа ми ме натиснаха да преместим тържеството с няколко месеца. Беше хубаво и емоционално и с удоволствие бих повторила Simple Smile
Не видяхме снощи Персеидите, защото ни домързя. Предните години все сме на море по това време и им се радваме по няколко дни.

# 289
Днес да пийнете, задължително и да хапнете за мое здраве, момичета!
Всичко прочетох едва сега. Хубав ден!

# 290
  • София
Бързо възстановяване на Елица! Забравих вчера да й пожелая!
Много болни, а е лято... Зимата не ми се мисли.
Всички с някакви болежки и неразположения да се оправят!
Мари, жива и здрава да си! Всичко най- добро ти пожелавам!

# 291
  • Телиш/Плевен
Мари, честит рожден ден!  Здрава и много щастлива бъди! Gift Heart

Много болни, а е лято... Зимата не ми се мисли.
И аз това се замислих... Confused

# 292
  • Бургас
О, Марѝ, точно вчера си мислех, че имаш двоен празник тази седмица Simple Smile Да си здрава, щастлива, обичана! Разделите с ТМ да са по-редки и по-кратки!

# 293
  • София
Здрава, обичана и все така позитивна Мари. ❤️

# 294
  • Germany
Честита да си, Мари! Здраве, щастие и късмет да имаш!

# 295
Мари,  честит рожден ден.  Бъди здрава,  щастлива и обичана.

# 296
  • Сливен
Честит рожден ден, Мари! Да порастваш здрава, щастлива и с усмивка!
Аз май се чудя да се присъединявам ли към болните, нещо ми драска гърлото, започнах противовирусни, та да видим...

# 297
  • Бургас
Тинна, включи и гаргара със сода или хапвай резен лимон, наръсен със сода.

# 298
  • някъде ... тук ...
Мари, здрава да си! Весел празник!
Ще пийнем 😀
И свеки е рожденичка днес. Ще се съберем...

# 299
  • На брега на реката
Мари, честита да си. Здрава и щастлива!
Знам твоя РД, но чак сега влизам в темата.
Всички деца са при нас и е лудница, а и чакам инфо за мама.
Не пускайте палците!

Ели, честита да е свеки!

Общи условия

Активация на акаунт