Отговори
# 360
Ма много бре, ама ти тренираш.
Аз не мога толкова да ям.
Не че не тренирам.
Ама едва ли като теб.

# 361
Гущер, къде пише за изгорените общи калории? С Huawei часовник съм, но има само изгорени активни такива.

# 362
В приложението ми показва общите калории, а като цъкна на инфото в дясно виждам активните. На снимките са общи.

# 363
Не знам на Хуауей доколко се различават, но на Гущера е съвсем ново устройство, а на Балкай оставам с впечатлението че е от по-отдавна. На Шайоми имат разлика във версиите за различно стари гривни, някои опции са добавени само за по-късните.

# 364
Моето също е ново - от месец. Купих го на изплащане, понеже е скъпичък. Старият ми беше на Гармин и там нямаше нужда от приложения.

# 365
А, значи не е от това, може би да е въпрос на настройки кое как да ти извежда тогава. Заблудила съм се с някой друг, мислех че доста по-отдавна беше споменавала твоето.

# 366
От стария ми се бях оплакала наскоро. Не си паснахме изобщо. Huawei си е друга бира вече, дори старият ми часовник издържаше доста.
Аз обаче не мога да се пречупя да си взема протеин на прах. Протеин приемам достатъчно, сутрин яйца, следобед месо/риба. Но си трябва изчистване на яденето, че главоболието започва да се завръща, макар и да е направо леко в сравнение с предишните мигренозни кризи.

# 367
Забравих да спомена днешното меню - пуешки наденички, едни пикантни наденички, останало кюфте, половин топка моцарела, малко доматено пюре с босилек, 100 грама краставица, Халапеньо за още пикантност. Половин грейпфрут. Щях да дояждам и другата половина от авокадото, но забравих.😂 Днес по-солидно, че утре съм на фаст.

# 368
Аз през деня на кафенце, даже останах само със сутрешното. По обед изядох няколко маслинки и реших че не съм гладна... И за вечеря на равих супа топчета - ама от тая дето един приятел казва че е като фрикасе - много топчета и малко чорба и то яко застроена. Ще имам и за още 2 дни сигурно.

# 369
Интересно видео за високомазнинното хранене и рака.
https://youtu.be/D0L0uG2l6Zc?si=lwXtdb8mVkQf1UOl

# 370
Аз да се обадя и тук - който си пазарува от iHerb сигурно е видял вече, но пък може да влезе в работа на някого - започнаха им намаленията за годишнината. Този уикенд е 29% на всички хранителни добавки, те ще вървят някъде цял месец най-различни де. Но най-същественото е това на всички добавки и би трябвало да има някой от следващите уикенди пак 29 на всичко от сайта.
Те и поначало си държат къде по-добри цени отколкото същите неща да ги купя у нас, но и с тия намаления нямат конкуренция и много си струва да се зареди човек.

# 371
Заредих се и аз.

# 372
И аз похарчих пари. Мислех от Gymbeam да поръчвам рибено масло, че им е по-евтино, ама с тези 29% направиха предложение, което не мога да откажа. Натке, благодаря!

# 373
И утре важи за ихерб, нали?

Че умувам още.

# 374
Давайте предложения какво да купя като хранителни добавки. Смятам да си набавя Витамин Д + К2, имам магнезиев цитрат и Омега 3.
Предизвикателството от 10 000 крачки вкъщи е изпълнено:

Намерих класическите тренировки на Джейн Фонда. Синди Крауфорд е ясна, май и на Шер и Клаудия Шифър имаше от известните. Имам и степ, но още не смея да се кача на него, да не взема да се пребия.

Общи условия

Активация на акаунт