Отговори
# 375
  • Мнения: 24 881
И утре важи за ихерб, нали?

Че умувам още.
Целия уикенд е, би трябвало да виждаш банер или нещо от сорта отгоре като го отвориш.

# 376
  • Шумен
  • Мнения: 343
Здравейте, на коя фирма си поръчвате обикновено? Толкова много са, че не знам накъде да се насоча.
Бих искала да си поръчам вит. Д+К 1000 UI и Омега 3 някакви. За първи път ще поръчвам.

# 377
  • на острова на мечтите
  • Мнения: 6 365
Mistake, 1000UI е много нисък индекс!

# 378
  • Шумен
  • Мнения: 343
Да, знам. Но по-принцип ми е достатъчно, за да поддържам средни стойности. От години съм на толкова. Може и да не съм наясно, де.
И все пак, ако споделите на кои фирми вземате, ще съм благодарна.

# 379
  • Мнения: 40 820
За ихерб ли питаш?

Аз оттам вече взимам само, по-евтино  и са по качествени смятам.

https://bg.iherb.com/pr/futurebiotics-vitamin-k2-d3-60-capsules/ … 350?rcode=NGM8943

Този взех последно, но го няма сега.
С к2

Стария ми е този

https://bg.iherb.com/pr/doctor-s-best-vitamin-d3-125-mcg-5-000-i … 367?rcode=NGM8943

Вече мисля с к да си взимам, че аман от шишета.

# 380
  • Мнения: 6 172
А как са на Now Foods? Поръчах на тях, дано са качествени.

# 381
  • Мнения: 40 820
И те са добра марка.

# 382
  • Мнения: 32 325
Марката на Iherb май беше нещо като California Gold Nutrition (не съм съвсем сигурна за името) - също са добри.

# 383
  • Мнения: 1 199
Кой от вас измисли рецептата за желатиновата баница? Искам да му благодаря! От месеци ме изхранва на обед. В неделя правя с 20 яйца, общо кило сирене и извара, 5 лъжици зехтин и цяла седмица обядът не го мисля. Върти ми се спомен, че се наричаше и Шарпи баница.

# 384
  • Мнения: 40 820
Не я измислила Шарпи.
Просто я даде.
Тая баница си циркулира от години из нета.

# 385
  • Мнения: 1 199
Тогава ѝ благодаря, че я е дала! Хубав омлет, издръжлив и подходящ да се яде студен. Заедно с оня чийзкейк, който дадох тук преди време, ми оправят закуската и обяда през делничните дни.

# 386
  • Мнения: 24 881
Шарпи я донесе тук в темата преди време, определено е сполучлива и точно като за нас. А кой я е измислил не е ясно, на мен лично не ми е и важно. Омлети обичам всякакви.

За витамин Д обикновено вземам или на Now Fooods капсули, или на California Gold Nutrition - което към момента излиза по-изгодно или пък просто е налично че се изчерпват понякога по такива промоции. Има доста голям избор на дозировки и от двете марки. Аз обикновено се зареждам с най-големите им опаковки и не го мисля точно Д до следващата им годишнина Grinning

# 387
  • Мнения: 1 199
Искам да представя от таз висока трибуна моята пица "Квото има"!



Подложка от тиквичка с 2 яйца. Плънка - 1,5 сл лютеница, 60 гр конски суджук, 100 гр шунка, половин дребна глава лук, халапеньо, чубрица, 60 гр лидълски чедър. Според ChatGPT това творение съдържа 820 ккал, 67,7 гр протеин, 54,1 гр мазнини, 15 гр нетни въглехидрати и неизмеримо количество любоффф.
Изненадан съм колко добре се комбинира чедър със суджук. По мой вкус де! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 388
  • Мнения: 40 820
Снимах и кръстих Пица Гущер Joy
А чийзкейка я го дай, дали съм го запазила, не знам.
На "блата" оцеди ли тиквичките?  А някакво брашно сложи ли? Или ей тъй.
А запече ли предварително блата или всичко накуп?

# 389
  • Мнения: 1 199
Тиквичките настъргвам и слагам малко сол. 15 минути и цедя. После - чук две яйца и върху хартия за печене. Имам тавички за пици с дупки от доброто старо време, когато си играех да меся и точа тесто. Запичам докато започне леко да покафенява, вадя, гарнирам и обратно. Ти сега съставките няма какво толкова да записваш. Наименованието говори че съм събрал от хладилника каквото съм видял. Кой би сложил конски суджук на пица?! Мислех и със сельодка да експериментирам в едно ъгълче, но се отказах.



Това е оригиналната рецепта от темата с тренировките. Вместо нишесте слагам 2 равни сл хуск. Като посладител - 3 сл еритритол. Какаото също 3 сл. Котидж - от лидълския 200 гр. Днес нямах и сложих 200 гр от някакво насипно крема сирене с неясно съдържание от нашата бакалия. Стана си екстра. Протеин неовкусен. А, и 2 чл цейлонска канела, щото ме кефи. Пека го 50 минути, защото не харесвам да ми е сурово или "желе", както харесва авторката. Деля на 6. Интелекта казва, че в едно парче има 133 ккал, 16,8 протеин, 4,8 мазнини и 1,5 въглехидрати.

Общи условия

Активация на акаунт