Модни консултации - 79

• 43 051
  • 407
  •   1
Отговори
# 30
Iro Paris и те ми харесват.
Определено съм проспала много....

Змийски принт много харесвам.
Въпрос на съчетание е.
Имам две поли в такъв принт и ги скъсвам от носене есен/зима.

За дилемата с номера - като пристигнат и ги обуете ще разберете стават или не.

# 31
Змийско харесвам за обувки и чанти, но за дрехи ми е експеримент. В черно е, което ми е оптимално.
Скрит текст:

# 32
Аня, като каза, че си счупила кичомера аз какво си представих…😹🙈
Страхотен е панталонът, много ми харесва😍

Единственото нещо което имам със змийски принт е ето такова сако

Преди го носех като акцент на изцяло черна или бяла визия, но точно онзи ден като преглеждах гардероба установих, че последните две години не съм го и поглеждала и май ще отива за рециклиране.

# 33
  • София
Ох, и аз проносих тигрово и леопард, а никога не съм вярвала, че това може да се случи някога. По змийски принт също се заглеждам напоследък Simple Smile 
Свързвах ги с най-евтината чалга и времената на Сашка Васева и Лепа Брена и не съм ги и поглеждала дори. Ама ето на Simple Smile
За връхни дрехи избирам винаги сиво, камел и кафяво. Избягвам черното за палта, защото колкото и да е качествена материята, и най-малкият косъм или мъхче си личи и това адски много ме дразни. Червеното е готино, но и аз не бих се осмелила + че съм си втълпила, че не ми отива цвета.
Едит за дамата с Guess-а : Не харесвам марката изобщо, напоследък качеството е изключително ниско и не си заслужават цената. Според моя опит са една от малкото марки, чиито обувки си отговарят точно на номера. Иии все пак потърсете алтернатива. Моделът май е "инспириран" от Диорските сникърси, ако не се лъжа Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 18:49 от ShokolaDkaa

# 34
Винаги съм носела животински принт. Зависи какъв точно е десенът, как се съчетава и човекът, който го носи, разбира се.

# 35
Няколко емблематично разпознаваеми визии на Cavalli

Човекът (както и аз) не слуша грам чалга - най-вероятно изобщо не знае какво е това Joy

# 36
  • София
Е да, но чалга певците, както и ромите много го харесват Stuck Out Tongue Както и ВерсачИ. Даже така си кръщават децата, хах

# 37
  • Mediterraneo
Като е Кавали, да не би да не е кич?! Ужасен ужасно. ВерачИ- то в голямата си част - също.

# 38
Guess си отговарят на номерата, или поне тези., които съм пробвала.
Вземете една стелка от други обувки и пробвайте с нея. Тези гумени подметки не трябва да ви опират никъде, иначе не са удобни.

# 39
Последната рокля от примерите на Gerry 😍😍😍  . Притежавам по-малко от 5 артикула с животински принт. Не е за всеки, но в подходящи комбинации може да изглежда шик.

# 40
Не знам дали ви е правило впечатление и дали помните, но много ме кефеше Тереза Мей по време на мандата си.
Спазва протокол, стриктна, делова и… за финал винаги изпраска обувки в животински принт. Или пък чанта.
*
Намерих и снимки:
Скрит текст:

И една компилация от екстравагантността ѝ:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 19:45 от Аня

# 41
  • Street of Dreams
Тъкмо и аз щях да пиша, че от къща Кавали са майсторите на животинския принт, но Гери мее изпреварила. Аз обаче нося само по едно нещо (чанта, колан, обувки, риза, вече имам и няколко рокли) , не смея да ги съчетавам като тях. Но винаги има класа в Кавали - и в най-смелите съчетания.
А, имам и тапети на Кавали със змийски принт - бяло със светло сиво, но много красиво.

# 42
  • София
Точно това щях да напиша. Само едно животинско за акцент и останалото максимално изчистено. Иначе ми идва ту мач!

# 43
Здравейте, търся си бански, в който да се чувствам секси и уверена. С доста слаба горна част и никакви гърди, както и с по-широк ханш и голямо дупе. Горе съм С, долу съм М размер. Имам и едно отпуснато коремче от пъпа надолу.
Мисля да съчетая горнище и долнище от тези бански костюми, ще стане ли добре?

# 44
Такова високо долнище за мен не стои добре с коремче.

Общи условия

Активация на акаунт