Модни консултации - 79

• 43 270
  • 408
  •   1
Отговори
# 45
Ами при моето коремче само долната част е отпусната, там където са лентите. Същевременно имам хубава талия. Може би трябва да го пробвам.
А какво долнище препоръчвате?
Скрит текст:
На тази снимка не си личи корема, защото клина е до пъпа.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 21:26 от Velma125

# 46
Пак високо, но около и малко под пъпа.Иначе до талията много щръква коремчето.Но трябва да се пробва, да.

# 47
Велма, чудесна ти е фигурата, къде го видя този корем.
Горнището не ми хареса на мен. Бриджитките стоят добре с по-голям бюст, иначе се отварят от горната страна.
Пробвай повече модели и ще намериш твоя.

# 48
  • София
Просто без изрязаното отстрани, защото хем ще ви излиза месце през него, хем ще приковава внимание към тази област Simple Smile Да е максимално изчистено и от по-стегната материя. Този модел е актуален сега, така че има избор.
За горнището може някакви финтифлюшки, за да създаде оптическа измама за обем. Аз също нямам много гърди и харесвам триъгълни чашки. Има и такива с леки подплънки.

# 49
Чак сега ми се отвори снимката, ама Вие имате чудесно тяло, описахте се съвсем различно.Спокойно може да носите каквото долнище искате.

# 50
Ами при моето коремче само долната част е отпусната, там където са лентите. Същевременно имам хубава талия. Може би трябва да го пробвам.
А какво долнище препоръчвате?
Скрит текст:
На тази снимка не си личи корема, защото клина е до пъпа.
Според мен изглеждате чудесно, но ако смятате, че имате нужда от някакъв по-различен модел, наскоро открих нашумелите във фитнес-средите клинове за спорт с висока талия. Пробвайте-съветът ми е първо с някоя по-бюджетно марка. Ако се възприемете и ви хареса как ви стои, тогава си струва да се инвестира в нещо марково.

# 51
Благодаря момичета, но фитнес клина нарочно е до пъпа. Бих се снимала и в профил, за да видите разликата в коремната област😅
Иначе си харесах друго долнище, точно до пъпа, дано стои добре.
А бриджитката все мислех, че е за малък бюст?

# 52
Тя пита за долнище на бански, не за клин.
Велма, повярвай ми, пробвай различни долнища и съм сигурна, че със силно изрязано ще е супер.Аз също имам коремче и си нося такива без проблем.Не знам имам ли снимка.

# 53
  • София
Ако долнището е по-изрязано около бедрата пък създава илюзията за по-дълги крака, така че и на това обърни внимание Simple Smile
Бриджитката в никакъв случай за малък бюст. То не знам на кой стои добре този ретро модел, на мен не ми допада. Вероятно е за такива със средна големина...
Доста по-сложен е изборът на горнище за дамите с голям бюст. Дъщеря ми е с такъв +, че е доста слаба и направо се виждаме в чудо! Преди това не бях се замисляла. С роклите е същото положение Sad

# 54
  • Пловдив
С малък бюст съм и предпочитам такива горнища-имат подплънки, не се свличат презрамки, докато се къпя в морето, ярките шарки оптически уголемяват.За долнище класически модел е най-добре.Дълбокото долнище придава още повече обем и акцент към коремчето.И аз съм пробвала такъв тип, също и с набори отпред, с ленти отстрани, но на снимки скъсяват оптически краката.

# 55
С малък бюст съм и след много проби установих, че този модел с лека подплънка прави чудеса. Триъгълни чашки с подплънка- също.
За долнище не мога да дам съвет, но тези с високата талия за мен оптически  правят ханша по- едър. Тези каишки още повече привличат погледа към зона, която разбирам, че искате да скриете. Класическо долнище или тип Бразилиана ще е най - добре.

# 56
Velma125,

Скрит текст:

+1
Класическо долнище или тип Бразилиана ще е най - добре.

# 57
Много благодаря, момичета, много сте мили! Получих много полезни съвети.

# 58
  • София
Показаните дами не са без хич Simple Smile А и са млади и бая фотошопнати. Според мен, освен, че няма да стоят така, ще са и страшно неудобни - все ще трябва да се наместват.
Аз лично много се напрягам, ако трябва през пет минути да се проверявам и да пипам дали всичко си е на мястото. Като с минижупите, дето трябва да ги смъкваш надолу на всяка крачка.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 00:27 от ShokolaDkaa

# 59
Ти пък Grinning кое им е фотошопнато? Даже космите на ръцете не са махнати, виждат се.
Моето мнение е, че горнища с финтифлюшки, триъгълници и всички оптически по-големи форми, които уж трябва да придават обем - те правят обратното, личи си че вътре хлопа.
Банските, които показах са от този тип, които много добре очертават, имат банелка, може и подплънка да се мушне (с изкл. на целия).
Харесват ми повече - оформят красив, стегнат, спортен бюст.

Общи условия

Активация на акаунт