Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 25 510
  • 534
  •   4
Отговори
# 480
  • Варна
Някой да има идея какво ще се строи в паркчето до пощата на Св.Св.Константин и Елена? Гледам първо направиха алеи, сега пък е заграден един голям парцел от VSK.

# 481

Сграда Авеню на Майт. Доста бързо напредват

# 482
Някой ако има мераци за апартамент в центъра - строят нова кооперация (всъщност май ще са две) над Ген. Колев (м/у Бенковски и Сливница). Още са на груб строеж.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 19:49 от Евгени Генов 749798

# 483
Някой ако има мераци за апартамент в центъра - строят нова кооперация (всъщност май ще са две) на Ген. Колев (м/у Бенковски и Сливница). Още са на груб строеж.
Те до груб строеж вече са продадени.

# 484
Някой ако има мераци за апартамент в центъра - строят нова кооперация (всъщност май ще са две) на Ген. Колев (м/у Бенковски и Сливница). Още са на груб строеж.
Трябваше поне име на строителя да напишеш, не трябва да е нужно да ходят до там хората за да търсят строежа. Аз намерих един строеж на ул. Хаджи Стамат Сидеров 9 сигурно за нея говориш. 6 етажа, 13 апартамента, най-евтиния 2817 на кв.м. има и за по 3700 евро, паркоместата започват от 41 000 евро, в момента е с акт 14 сградата и не е вярно, че са продадени има налични.

# 485
На Хаджи Стамат е вторичен пазар,  едното мисля е обезщетението на единия собственик, от пролетта се върти на 320-360хил евро

# 486
Някой знае ли на каква цена е преди първа копка още новата сграда на Узунов?

# 487
Къде ще строи Узунов?

# 488
Трябваше поне име на строителя да напишеш, не трябва да е нужно да ходят до там хората за да търсят строежа. Аз намерих един строеж на ул. Хаджи Стамат Сидеров 9 сигурно за нея говориш. 6 етажа, 13 апартамента, най-евтиния 2817 на кв.м. има и за по 3700 евро, паркоместата започват от 41 000 евро, в момента е с акт 14 сградата и не е вярно, че са продадени има налични.
Щом има налични, явно цената е твърде висока.

# 489
Съгласен съм че са скъпи, но това е. По въпроса с вторичния пазар на мен ми изглежда че строителя ги продава още но не съм звънял само погледнах сайта. Ето го:
https://vipbuildinggroup.com/sgradi/sgrada-ul-hadzhi-stamat-siderov-9/

# 490
атоме, от този сайт излиза, че всички са свободни Simple Smile Ако е така, то и има нещо на тази сграда и нищо не са продали

# 491
Както казах, не знам и няма да тълкувам написаното там. Щом ти си проучил въпроса и си наясно, коментирай го.

# 492
Къде ще строи Узунов?
До хотел Аква 14-етажна сграда

# 493
Ако някой е проверил цените в сградата и на мен ми е интересно да ги чуя. Изглежда че ще е хубава.

# 494
  • Deutschland/HE
Това на мястото на първият им магазин Интерсервиз Узунов? До жп линиите?

Общи условия

Активация на акаунт