Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 25 417
  • 530
  •   4
Отговори
# 510
Lucky, аз затова пуснах линк. Тази сграда много хора я чакахме да я пуснат в продажба. За няма и два месеца остана само един двустаен. Тристайните са голяма квадратура и на фона на цените в момента си е цифра. Доста собственици на предишния им проект са купили и тук, което говори, че изпълнението ще е добро.  Хубавото е, че сградите са до шест етажа в целия комплекс. Мен лично по-големи ме депресират.  В момента е оградено и дейности няма.  Остана още един терен за строеж. Още е в застой,  но построят ли и там ще стане наистина приятно.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 21:27 от DAMA-BG

# 511
  • Варна
Ама тая Флавия не е това, което аз имах предвид. Това, което ме интересуваше е точно в центъра на комплекса до пощата.

# 512
Аз знам старата Флавия до Лидъла. Простете, не съм ходила скоро из  Дружба.
Цените не ги видях на сайта.

# 513
Ама тая Флавия не е това, което аз имах предвид. Това, което ме интересуваше е точно в центъра на комплекса до пощата.
Разбрах ти за кое говориш. Обърнах се към теб, но дадох допълнителна алтернатива и за хора, които четат темата, имат интерес и може да им е от полза.

# 514
  • Варна

Уж кръгово с фонтан ще е там.

# 515
  • Варна
Много странно защото, там не виждам функционална нужда от кръгово, това е точно зад оня грозен лунапарк или каквото и да се води там, там път няма, само пешеходни алеи може би ще го благоустройват като парк. То беше една огромна площ която беше генгерлик, направиха алеи наскоро, окупираха ги тия алеи глутница от 12 кучета и веселба...

# 516
Давайте по една географска дължина и ширина на тези места, че така като говорите с относителни понятия, пощата, кръговото, площада... стават обърквания и се затруднява като цяло разговора. В гугъл мапс  с дясно копче като дадете първата опция е да копирате дължината и ширината на дадената точка.

# 517
Или направо сложете картинка/карта, за такива като мен. Simple Smile

# 518
  • Варна
Изпуснахме го тоя влак със Св.св....., а имаше време там беше на цените на Варна, че и под тях...за мен да дам 4000евро за кв. е безумие. 400 000 евро за апартамент айде мерси, по-добре да си купя някое село с тия пари,  хем ще стана кмет.

# 519
Въобще  купува ли някой на тези цени???

# 520
  • Варна
Сигурно купуват, но не е за мен. Да дам 400 000 евро за 100кв в мутренския курорт в държава дето утре някой като го погледнеш ще реши, че го гледаш на криво и трябва да ти се докаже какъв е мъж...мерси.

# 521
Понякога като чета тая тема и си мисля, че живея в друга държава, явно моя балон е различен...

# 522
Какво ни има на държавата?
Ненормално е кв.м. да е 3000 или 4000 Е, паркоместата по 30000-40000 Е, а заплатите да са по 1500-2000 лв!!!

# 523
Даже и толкова няма. Примерно в Лидъл стартово след удръжки и 1500лв не могат да вземат.
Но пък Хоризонт и Чинара ще гръмнат, имотите с цени като в Монако и се купува... Как става тоя фокус не ми е ясно.

# 524
  • Варна
Ама чакайте малко сега. Никъде по света го няма това касиер в супермаркет да може да си позволи жилище в престижен квартал в столица или следващия голям град. Що за сравнение ?!?

Общи условия

Активация на акаунт