Мамо, готова си нали, през АПРИЛ да гушнеш бебчо ти?!

• 15 017
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Виктория 27 абсолютно не трябва да се лежи много, аз се раздвижих към 5 следобяд, а ме оперириха в 8,30
слагат аналгин и още нещо, на мен само два пъти ми сложиха и после се отказах, и без това си боли, с лекарства или без.
За кърменето е трудно в началото, но мойто момченце се оказа с много силен сукателен рефлекс и си засука още от коластрата, въпреки, че има жълтеница/те са по-мързеливи/На 3-ти ден станах като Ана Никол Смит и съм ревала заедно с бебетата от болка.Особено като ме налегнаха две акушерки да ме цедят,добре че имам хубава помпа.Момичетата от другите стаи си помислиха, че някой ражда /питайте Виви Ан/.На изписването една педиатърка /д-р Пеева/ ми изписа хомеопатични и до другия ден взеха да омекват гърдите.Помогнаха и горещите компресИ и цеденето след кърмене.Сега сме само на цицки и на глюкоза заради жълтеничката. Не си купувайте компресите на Нук, най-добра работа вършат горещи кърпи,На таткото му изгоряха ръцете да ги цеди,каза ми че ще ми наеме някой филипинец от корабите да я върши тая работа.
Пак ме вика мъника с коликите.

# 181
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА STYLE! КЪСМЕТ В ЖИВОТА И МНОГО ЗДРАВЕ!!!

# 182
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА SRYLE!!! МНООГО ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ И МНООГО ДА ГИ РАДВА.

Здравейте момичета,

какволи става с Бенита днес ? Дано всичко мине леко и по-късно днес д имаме новини и за нея  Praynig

Момичетаа аз съм за утре сутрин е вече яко ме тресят нервите  Whistling  Whistling  Whistling  Whistling Честно хванало ме е шубето, знам че не трябва и същевременно съм и много щастлива че утре щеси гушна бебо ама пусти притеснения все нещо ме гложди направо не знам как ще се спи тази нощ.  ooooh! Или въобще нма да спя та поне след секциото да ми се спи много и   да пропусна момента с реанимацията   Rolling Eyes

# 183
  • БГ
честит малък юнак на GABI_03! newsm30 smile3525 smile3525 smile3525
и честита принцеска на Style!  newsm30 newsm51 newsm51 newsm51
да са здрави и щастливи бебоците и да радват мама  bouquet  bouquet  bouquet
чакаме разкази за раждането !
Joana добре дошла сред нас Hug

# 184
Честито синче на Габи и щерка на Style! Да са им живички издравички!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Ама Style направо ме разби, тази сутрин в 5 часа пише на форума и в 11 вече родила!  newsm10 Браво на нея! Дано да имаме нейното раждане и останалите, въпреки че не знам как точно е минало  Praynig
 Hug

# 185
ЧЕСТИТО НА ГАБИ И НА СТАЙЛ! МНОГО КЪСМЕТ ЗА ТЯХ И БЕБОЦИТЕ ИМ!
Иска ми се да запитам вече родилите мами какви козметики за баня и масажи са избрали за бебешорите си? От някои да има странични, алергични реакции? newsm78
Това все още не съм го купила и съм в голям размисъл, та ще съм ви много благодарна, ако ме насочите!   bouquet
Очкаваме следващата партида малчовци... Laughing

# 186
Честита бебка на Стайл и честит бебчо на Габи! Гергана и Александър много да папкат, много да слушкат и много да радват мама и тати!

Стискам палци и на всички мами, които днес ще преживеят най-голямото чудо на Великдена и ще гушнат бебешорчета, най-вече успех на Бенита! Hug
Бърмбар, и мен почва да ме хваща шубето и то не от самото раждане, а от разкъсвания и шевове   Confused... особено като чета какво са преживели другите момичета #Crazy ooooh!. А упойка ще си искам, не съм герой и не мисля да се доказвам, по-голямото страдание едва ли ще ме направи по-добра майка Crossing Arms

# 187
  • Пловдив
Здравейте,
Нашата мома се показа най-сетне днес. Със секцио се появи в 12:54 на белия свят:). Тежи 2970 и е 48 или 49 см, но забравих от вълнение. Казва се Рая, мама Бени е добре и се възстановява:)
Поздрави от щастливия татко.

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 15:00 от benitta

# 188
Христос Возскресе и честити бебчовци на Стайл и Габи!

Честита радост и на Бенита и таткото, да е жива и здрава малката принцеса Рая.
Аз си чета тук всеки ден, но нещо май ме мързи да пиша-чудна работа  newsm78
За майчетата като Зазу-хич не се притеснявайте, че ще останете последни-аз тъй като гледам нашата мома как се разполага и дебелее в корема ми няма никакви намерение скоро да излиза. И без това сме за 26.04 и като нищо да откараме до края на месеца. Разчитам, че ще остане още някой да чака с нас тук  Crazy Днес четох, че на 22 и 23 април щяло да има метеорен поток-някакви Лириди, тъй че бебо като нищо може да реши тогава да се появи на звездното небе  Joy Нали уж бебетата много обичали да се появяват по пълнолуние и при такива събития, че се шегувахме с таткото, че ще трябва да я кръщаваме Лира  hahaha

Две от варненските мами в момента са в болницата на две крачки от нас-Ларсен и Христина_К, мислех си, че няма да е лошо и аз да се присъединя докато са там, че поне да имам компания, ама нейсе-бебо казва, че е рано!

А за разкъсванията и шевовете-и мене винаги от това най-много ме е било страх, а не от болките. Но май почти няма случай без тях, тъй че разчитам на док да ги закърпи като хората, че после да няма проблеми.

целувки на всички и специални прегръдки на Маргарет  Heart Eyes

# 189
  • БГ
честита малка принцеса на benitta и щастливия татко!  bouquet  bouquet  bouquet
                                                            да е жива здрава и много щастлива!

newsm30 newsm51 newsm51 newsm51

на benitta бързо възстановяване и чакаме да разказва Hug

Маргарет много се радвам че ни посещаваш Hug

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 14:56 от tevolere

# 190
  • София
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!

Много хубави великденски новини  Grinning Ние обаче сме си все още 2 в 1. Бебо е много послушен последните няколко дена, само шава, но нищо не ме боли. Мислех си,че ще родя по Великден, но уви. Вече не смеем с половинката да се обадим на познатите си,че всички си мислят, че съм родила  Laughing

Утре съм на преглед сутринта, дано доктора да каже обнадеждаващи новини. Че и аз като  Бръмбъра , колкото повече чакам, толкова повече ме хваща страха и паниката. Нощес сънувах, че раждам. Иначе и аз не мога да спя нормално, будя се рано и по цял ден ми се спи.

За болките - преди 4-5 дена ужасно ме болеше отдолу и ниско корема, едвам ходех, кръста ме срязваше ужасно и само като лежах се чувствах нормално поносимо. И аз мисля, че съм се разширявала тогава. Според доктора това са нормални болки и било по-добре, че ги има. Но както казах, от няколко дена се чувствам много добре, смао вечер ми се стяга ужасно корема, чак имам чувството, че бебо прозира.

Успех на мамите, които ще се обебят днес.  Hug

# 191
  • Пловдив
Ето и няколко снимки:)
http://benitka.multiply.com/photos/album/8

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 16:20 от benitta

# 192
Здравейте мами
ЧЕСТИТО НА РОДИЛИТЕ МАМИ

# 193
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ И ЩАСТЛИВИТЕ ТАТКОВЦИ! ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ БЕБЕТА!
bouquet   bouquet   bouquet

НА ПРИБРАЛИТЕ СЕ МАМИ, ПОСЛУШНИ, ПОХАПВАЩИ И БЕЗ КОЛИКИ БЕБЕНЦА! 
bouquet   bouquet   bouquet

# 194
  • на североизток
Христос воскресе,момичета!Да сме живи и здрави и Господ да бди над всички ни!
Честито на всички нови обебили се мами през тези хубави празнични дни!Да са ви живи и здрави дечицата, а майчетата бързо да се възстановяват!
Петя, стискам ти палци за утре!Дано всичко да мине бързо и леко и да си гушкаш така чаканото бебче!
Аз не се спрях тези дни!Ходихме на гости, по разходки, тичах след малкия, но засега изгледи за раждане не усещам Laughing.Ще видим в петък на ЖК как са нещата.Чувствам се спокойна и щастлива.Бебка си рита и се радва и тя на разходките и хубавото време!
Стискам палци на всички, които ще раждат тези дни!
Пазете се и леки последни дни!

Общи условия

Активация на акаунт