Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отбиване на бебе от гърдата

  • 473
  • 4
  •   1
Отговори
Майчета,
имам голям проблем. Дащрежа ми е на 20 месеца и спрях да я кърмя миналата неделя. Започнах да се помпам с помпичка малко по малко, колкото да отпуска напрежението на гърдите (sorry за мнoгoто инфо, но ми е необходим съвет и помощ!).  Стягах се с лъщичен колан(едва не припаднах на 4 -ия ден) ; но за сяление пустото млъжко не ще да спре Sad((  аз съм правила 5 мастита до сега тъй че се притеснявам че пак шет направя мастит ... говорих вече с моята лекарка но тя не ми дава да пия хапчета - аз имам БРОМОЦРИПТЕЕН от БГ, но н етрябвало да се веан-не off naturally и шет откача вече .... минаха 7 дена , аз имам мляко -- и най -лошото не изтича , а си стои в гърдите ми докато не го изцедя поне малко с помпичката.. вече ми се реве, не знам какво  да prавя .. МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ СЪВЕТ.. а да забравих да кажа , че пия БРОМОkРИПТuН вече 2 дена по 3 хапchеta на ден и нищо Sad ....


Отчаяна сам ... а да се чуди човек от къде това мляко 50 кила сам на 170 см .... helppppp

# 1
  • Мнения: 1 283
Не се притеснявай толкова,все пак са минали само 7 дни.Аз като отбивах малкия си спомням,4е мина пове4е време докато нацяло ми спре кърмата.Аз не съм пила хап4ета,нито съм се пристягвала,а само се изцеждах по малко всеки ден колкото да ми отнеме напрежението на гърдите!Бебето като не су4е няма да ти се стимулира произвеждането на мляко и постепенно ще спре,но не толкова бързо колкото о4акваш!Това е от мен!Успех!

# 2
  • Мнения: 2 000
Моята кърма спря за 15 дни, като и аз не пих никакви хапчета. Само вечер се изцеждах под горещия душ, колкото да намаля напрежението, а и няколко дни се пристягах. И аз на 7-ия ден си мислех, че няма никога да спре това мляко, но още малко търпение и ще спре.
Успех  Simple Smile

# 3
  • Мнения: 673
Преди да я отбиеш, колко кърмения имахте? Ако сте имали повече от 1 кърмене на денонощие е нормално да имаш проблеми.
Защо не позволяваш на детко да цока през нощта например, за да отнема напрежението, а през деня можеш да започнеш работа или каквото си решила.
Успех!

# 4
  • Варна
  • Мнения: 1 120
можеш за няколко дни да намалиш количеството на течностите които приемаш или да ограничиш храните които спомагат отделянето на кърмата.
Аз кърмих 13 месеца но поне още 4-5 след това изтичаше по малко докато напълно спре

Общи условия

Активация на акаунт