🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 22 185
  • 396
  •   2
Отговори
# 135
https://youtu.be/qub8lZlVlho?si=xGa4oSxoLSvOI9dj Още един филм който ще бъде по книга на Колийн Хувър . Но този дори ми се вижда още по добър от " Никога повече " .

# 136
  • Пазарджик/Лондон
"The Thursday Murder Club" - прекрасен каст, препоръчвам:).

https://www.imdb.com/title/tt12001534/

# 137
  • Варна
The Thursday Murder Club   https://www.imdb.com/title/tt12001534/
 Много приятен филм с режисьор Крис Калъмбъс и плеяда от чудесни актьори- да са живи и здрави, още хубави филми да снимат!

# 138
Хора опитах се да гледам " Малката Русалка " игралната версия но изобщо не ми хареса. Харесвам детското любим филм ми е . Не съм расист , но има неща който не мога да приема . Ариел в мойте представи трябва да е бяла и с червена коса , не приемам да е със тъмна  кожа,  и коса на расти . Единственото хубаво нещо от този филм е играта на Хавиер Бардем и Мелиса Маккарти . Не искам да обиждам феновете които харесват тази версия , но на мен не ми допадна .

# 139
  • София
Е, аз смятам, че малката русалка трябва да е със зелена коса, та няма угодия. Simple Smile

# 140
И аз видях, че го дават - хванах някаква странно звучаща песен на Ерик, която я няма в анимацията, и превключих.
Преди две седмици (мисля) изгледах Цар Лъв - това си е 3д анимация, не знам защо трябваше да я правят, старата е много по-въздействаща.

Впрочем, лайф екшън версията на Аристокотки официално е канселирана. Сигурно и тя щеше да е лайф екшън, колкото Цар Лъв...

# 141
  • софия
Институтът,най-сетне прилична екранизация по произведение на Стивън Кинг.Но само сезон,засъжаление.

# 142
  • Sofia
И аз ще подхвана "Институтът", но само да приключа с  "Декстър презареждане", който за сега си държи новото, но остават още два епизода. Нещо ми се върти в главата, че ще има и втори сезон "Института" или бъркам?

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 14:32 от Lady Royal

# 143
" Институтът " и на мен ми хареса . Но чакам " Дългата разходка " която е по роман на Стивън Кинг.  Не съм съгласна че е единствената прилична екранизация на Кинг . " Сиянието " , "Кери " , и " Мизъри " също . " Доктор Сън" също много ми допадна , един от малкото продължения на филми които да ми хареса . " Институтът " все пак е сериал , и  си има отделна тема.

# 144
  • Варна
 А коя е темата, моля?

# 145
# 146
Гледах "Войната на семейство Роуз". Филмът много ми хареса и го препоръчвам. На места ме разплака, а аз не съм чувствителна и не плача на филми или новини. Притежава фин английски хумор, няма нищо общо с тривиалните, пластмасови американски филми на семейна тематика. Актьорите, с изключение на главния герой бяха много грозни ( по мое мнение) и се чудех дали сега това е съвременния тренд, нещо като дебелите модели, та новото реално да бъде: грозни актьори и актриси, нещо като да приемем себе си, такива каквито сме, да избягаме от филтрите в Инстаграм и да видим реалността. Аз понеже работя с жени с корекции и съм свикнала с красотата, та леко се шокирах от визиите. Свикнала съм актрисите да са като Марго Робин.
През цялото време докато гледах филмът си мислих: как тая грозна жена се омъжи за този красив, успешен и чувствителен мъж.

# 147
  • Галифрей
Оливия Колмън не е грозна! Тя е прекрасна актриса, симпатична е и има  своята харизма. Може да не изглежда като топ модел но си е супер жената. Не е задължилжително всички да приличаме на Барби!

# 148
Дияна, вероятно не се изразих правилно, но точно това имам предвид. До такава степен ми е промит мозъка, да виждам само красиви хора, красиви актьори и актриси, че тази жена ми изглеждаше брутално грозна и стара. Толкова съм свикнала с филъри по устните, ботокс, силикон, екстеншъни, спортни тела, че другото вече не го възприемам нормално. Това не е похвално, но е резултат от бруталните реклами, както и достъпността на процедурите.
Като излязох от салона и точно върху това се замислих, че аз лично не възприемам хората без корекции. Въобще не се хваля, и за това реших че явно ще се възражда естественият вид на актьорите.
Като изключим лицето, то и дрехите и бяха брутални, за моя вкус. Широко, раздърпано, Абе един ужас. Просто ви споделям моето възприятие за нещата. Не хейтя в никакъв случай кастинга на филма. Препоръчвам го, защото поне визиите им бяха доста далеч от това, което продава.

# 149
И за мен тя изглежда ужасно, бях го коментирала преди, във връзка с един сериал (в другата тема). Сега пак ще ме обвините, че ви обиждам, защото смятам Оливия Коулман за много грозна, но спокойно - това не е от днес и не е заради някой който пише в темата, и преди съм го споменавала във форума.
Спомням си филма с Майкъл Дъглас, Катлийн Търнър и Дани Де Вито - ненавиждах го, като малка (мислех, че е извратен). И тук ли краят е същият?

Общи условия

Активация на акаунт