"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 072
  • 675
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте дневничета  Heart Eyes
ДИВА-3  welcome
За мен днес е поредния провален диетичин ден.... никакъв режим, нито в  лунна нито каквато и да е диета  се вписах днес  Banghead Banghead Banghead  Май  другата седмица с КЛОНКА заедно ще седим в ъгъла  bash

# 106
Яяя и аз да опитам лунната  Mr. Green  Преди малко ядох малко тиквени семки, но едва ли е чак толкова фатално   Mr. Green  Да видим какво ще стане  Wink

# 107
Миранда,Ася благодаря за бързия отговор  bouquet,но аз имам още една питанка newsm78 77кг. съм в листовката пише че се пият 1-сутрин и 1-вечер 1час преди лягане,купих си от 500мг. какво ще ме посъветвате така ли да ги пия?Аз вече изпих едно.

Момичета много сте готини всички  lovekiss
Утре започвам с тренировките отново,стига толкова съм празнувала. newsm39
Лека и спокойна вечер smile3524

# 108
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОМИЧЕТА  StopДНЕС УСПЯХ КАТО ЗА ПЪРВИ ДЕН!БЛАГОДАРНА СЪМ НА МИРАНДА И ЕМАНУЕЛА ИЗЛЯЗОХ И ДАЖЕ СИ КУПИХ КНИГАТА НА ЛИДИЯ КОВАЧЕВА ПЪК ЩЕ ВИДЯ newsm78КАК ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ!БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА МИЛОТО ПОСРЕЩАНЕ! HugДАНО С ВАША ПОМОЩ УСПЕЯ  bouquetОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!СТРАХОТНИ СТЕ Heart Eyes

# 109
Миранда,Ася благодаря за бързия отговор  bouquet,но аз имам още една питанка newsm78 77кг. съм в листовката пише че се пият 1-сутрин и 1-вечер 1час преди лягане,купих си от 500мг. какво ще ме посъветвате така ли да ги пия?Аз вече изпих едно.

Над 69 кг. дневния прием е 1000 мг.. т.е. :

500 мг. преди спорт и 500 мг. преди лягане... ИЛИ 1000 мг. преди спорт... Аз лично пия 1000 мг. преди спорт и още към 250 мг. с кафето Витаголд (съдържа се в него) преди спорта... Понякога се препоръчва и 1250 мг. това във фитнеса ми го казаха... Пила съм ги всякак и на веднъж преди тренировка и разделени преди тренировка и преди лягане..., но определено схемата с преди лягането не ми допадна... Когато ги пия преди лягане... не мога да заспя, пулса ми се ускорява и ми иде да правя щури неща и подлудявам кръвта ми кипи  Laughing... следващия път си мисля да ги пробвам преди *кекса* току виж са подействали като някоя Виагра...  Joy hahaha Joy Това в кръга на шегата..., но пусла се ускорява от карнитина особено в комбинация с кафе и после тренировка... Така че пробвай и виж как ще ти е по удобно на теб...  Peace

ДИВА-3 хубаво е че си си взела книгата на Л. Ковачева, защото аз ти казах да се запознаеш добре с какво се захващащ, както полезно то може да бъде и много вредно, трябва да се научиш да го владееш и контролираш със собствените си познания и действия... Като си си решила да го пробваш, пробвай го, но ако не ти се отдава и видиш трудност, прекрати го веднага... За да се слабее с която и да е диета трябва да имаме ''здрав дух в здраво тяло'', т.е. да се чувстваме добре при диетата, да я правиме с желание и без трудност и така резултатът ще дойде...  Peace

piddochia и аз качих мила за един ден 2 кг. ще го свалиш на бързо... Твоята цел в близко и аз съм с теб  Hug

sisin4e то бива бива опитване, ама квийй са тез семки, не бива баш тях да клъопаш  Wink Wink Wink

vodka_s_led днес като си паднала, стани поизтупай си дупето, поогледай се в огледалото виж си прелестите и от утре на ново с диетата... чудо голямо всеки сгафва понякога... Важното е да се пооплачеш тука, да ти поолекне, нали затова сме тука... горе главата и утре дай пак с продължение...   bouquet

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 22:55 от miranda_rs

# 110
Миранда виж темата "С какво се храня, когато не съм човек, а прасУе ??? " Crazy

# 111
 GrinningДА МНОГО СЪМ ТИ БЛАГОДАРНА  МИРАНДА ЗА ЦЕННИЯ СЪВЕТ ДНЕС ПРОСТО УСПЯХ!БОЖЕ ДАНО И УТРЕ ДА МИ Е ТАКА ЛЕСНО!МАКАР ЧЕ КЪМ ОБЯД ИМАХ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ЩЕ ПОЛУДЕЯ newsm78НО ЕТО ФАКТ УСПЯХ!ИСКАМ ДА ИМАМ НЯКАКЪВ РЕЗУЛТАТ СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА!ЕЙ ТАКА ЗА СТИМУЛ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ В СЪЩИЯ ДУХ baby_neutral baby_neutral baby_neutralДИСЦИПЛИНА И ВОЛЯ ТОВА МУ Е МАМАТА!  bouquet

# 112
ДА f1st14ka OT  ДНЕС СЪМ НА ДИЕТА ,И БЕЗ ДА ИСКАМ СЪВПАДА С ЛУННАТА ДАНО ИМАМ НЯКАКЪВ УСПЕХ.... newsm78 ЗА СЕГА С НИЩО НЕ МОГА ДА СЕ ПОХВАЛЯ ОСВЕН ЧЕ ДНЕС УСПЯХ!  bouquet

# 113
Saskiq как върви с танците?Намери ли си партньор? newsm78

# 114
 Confused Cry Cry Cry Cry
аз днеска се изложих пак
и пак и пак

# 115
МОМИЧЕТА ЩЕ ИМАМ ЛИ НЯКАКВИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД СЕДМИЦА?ВИЕ СТЕ ПО-КОМПЕТЕНТНИ ПИШЕТЕ!  bouquet

# 116
Здравейте, красавици   bouquet

Добре сте се справили днес с писането  Hug
Виждам доста нови членове на нашия борбен отбор  Grinning Добре дошли на всички  Hug Жлеая ви УСПЕХ  Hug

На КЛОНКА  идеята много ми допадна- да вклювим, ако не наказания то награди за най-много свалени кила за седмицата  Mr. Green В тази насока трябва да се помисли  Peace Идеята е суер обаче  Wink

Много се радвам да ви видя всички, много ми беше домъчняло миналите два дни...леле само 2 а аз не мога без вас  #Crazy #Crazy #Crazy

За мен днес успешен ден - без прегрешения  Mr. Green Ама с 00 не се разбирам нещо и корема ми еееее  Shocked 6-ти постоянен   hahaha

Аз имам малко работа из "  къщата" и затова казвам чао заега, ако мога ще пиша пак, ако не лека нощ милички и до утре   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
Confused Cry Cry Cry Cry
аз днеска се изложих пак
и пак и пак

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мимка недей така мило, случва се...Хайде гуш от мене  Hug Hug Hug Междудругото не ми работи кюто иначе до сега да сме дрънкосвали там  Party или само при мене не бачка  newsm78 (нека само ANGYA ми отговори на въпроса за кюто моля)!!!   bouquet

ДИВА-3 търпение и спокойствие и вяра... може да има може и да няма резултат... При мене не стана от първия път, а ми отне 2 месеца провал, докато накрая стана през януари... сега пак не ми действа... така че търпение и постоянство, иска се много воля и инат и няма начин да не стане...

crazy_tikva цунки мило за лека нощ  Heart Eyes

ЛЕКА НОЩ мацки от мен. До утре!!!  Heart Eyes

# 118
Писах вече в другата тема, че съм едно прасе без воля  Mr. Green ! Не искам да се повтарям и за това на кратко - първият ми плодов ден завърши с едно огромно наплюскване!  Whistling

# 119
И аз да се запиша  smile3523

Целувчици на всички   love001

Общи условия

Активация на акаунт